- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Evet yanınıza gelir ve parayı almadan gitmez. Bazen vereyim de gitsin muhabbet devam etsin diye takarız bazen de karşılıklı oynarız sonra takarız. Ama dansöz de ekmeğinde işinde gücünde biri.Dansözlü mekana gidince dansöze para takma mecburiyeti var mı? Bilmediğimden soruyorum, dansözlü mekana denk gelmedik hatırlamıyorum geldiysek de. Kodamanlar, bekarlar ve hanımı izin verenler taksın. Yanına gelse de eşim taksın istemem.
Dimi hiç gerçekçi gelmiyor şu tepkilerAşırı abartmalar zaten insana acaba dedirtiyor
Ay söz yarıda kaldı elim degdi geldi ama olsun.Dimi hiç gerçekçi gelmiyor şu tepkiler
Annenize niye gidemiyorsunuz?Neyine inandıramadım bilmiyorum,çok önemli de değil.Sadece anneme de gidemem napıcam nasıl boşanırım bu halde nafaka almalı mıyım bunları düşünüyorum
Anneniz sizi eve mi almıyor ,niye gidemiyorsunuz?Neyine inandıramadım bilmiyorum,çok önemli de değil.Sadece anneme de gidemem napıcam nasıl boşanırım bu halde nafaka almalı mıyım bunları düşünüyorum
Anne Evinde sürekli Mezdeke caliyormus,o yüzden olabilir.Annenize niye gidemiyorsunuz?
YıkıldımAnne Evinde sürekli Mezdeke caliyormus,o yüzden olabilir.
Yahu şimdi şöyle bir hadise var..Ayyyy ne var bunda allah askina ya? Adam gaza gelmis yapistirmis sanki almis yataga goturmus, numarasini almis, asilmis. Benim kocam benim yanimda takmıştı cunku kadin zaten onun icin gelip masaya oynuyor para takilsin diye hem de bizi eglendiriyor nedir ki... Koca yine benim kocam. Rahat ol biraz. Abartmissin.
Yahu şimdi şöyle bir hadise var..
Bizim bir dansöz kulturumuz var.
Eskiler bilir,yaşı bana yakın olanlar.
Yilbasidir vesairdir bu dansozlar sürekli arzı endam ederdi Tv'lerde.
Oturur ailecek izlerdik.
Ayrıca para takmak değil para yapıştırmak derdik biz..
Şimdi düğünlerde zurnacıdir klarnetcidir masanıza gelip kulağınızın dibinde sürekli çalıyor.
O alete de para sokusturmadan gitmiyor.
Yani bu bizde hep var.
Ayrıca o dansoze kocan sarksa,koluna bacağını dokunup rahatsız etmeye çalışsa ; mekanın sahibi,calistirgi garsonlar varsa güvenlikleri bir temiz sopa çeker zaten
Yani iyi ki siz abartmayan birisiniz, dünkü postunuzu bilmesek inanalımAyyyy ne var bunda allah askina ya? Adam gaza gelmis yapistirmis sanki almis yataga goturmus, numarasini almis, asilmis. Benim kocam benim yanimda takmıştı cunku kadin zaten onun icin gelip masaya oynuyor para takilsin diye hem de bizi eglendiriyor nedir ki... Koca yine benim kocam. Rahat ol biraz. Abartmissin.
aklinizda yer ettigime gore oldukca takilmissiniz, burada konu kiskanclikken benim konumdaki durum bambaska herkesten bunu anlamasını bekleyemem ama en azindan karsinizda depresif hisseden ve bebegi icin endiselenen bir anne oldugunu unutmadan yorumda bulunabilirsiniz diye dusunuyorum. Umarim sizin iciniz yanarken kafaniz cevrenizde bayram havasi esmez de derdinizi de anlamaya calisanlar olur. Saygisizliga varmaya başladı artik.Yani iyi ki siz abartmayan birisiniz, dünkü postunuzu bilmesek inanalım
ABOOOOONeyine inandıramadım bilmiyorum,çok önemli de değil.Sadece anneme de gidemem napıcam nasıl boşanırım bu halde nafaka almalı mıyım bunları düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?