- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Doğunca da çocuğum babasına çok düşkün, çocuğum için katlanıyorum dersiniz. Estiniz gürlediniz yetmedi bizleri de ahlaksız ilan etmek üzeresiniz. Bir çok kişiyi anlamıyorsanız demek ki sizde sorun var. Ben kocam dansöze para taktı diye oturup ağlamam, boşanıcam diye boş tehdit savurmam. Benim kocam da sizinki gibi çok eğlendik güzel bir yer der hatta daha oradayken rezervasyon yaptırır beni de götürür. Beraber gittiğimizde de güleriz eğleniriz mutlu mesut evimize döneriz.Öyle dertlerim olsa ağlayıp üzülmezdim.
Gerçekten buradaki birçok kişiyi anlamıyorum.Evli adamın dansöze para takmasını yadırgayacağına ne var bunda diyor
Hamilelik olmasa çok rahat boşanılır asıl.Beni düşünsüren bu.Bilerek hamile kalmış diyen bile olmuş.Cidden neler yaşadınız anlamak güç.
Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
İlk söylediklerinize katılıyorum.Doğunca da çocuğum babasına çok düşkün, çocuğum için katlanıyorum dersiniz. Estiniz gürlediniz yetmedi bizleri de ahlaksız ilan etmek üzeresiniz. Bir çok kişiyi anlamıyorsanız demek ki sizde sorun var. Ben kocam dansöze para taktı diye oturup ağlamam, boşanıcam diye boş tehdit savurmam. Benim kocam da sizinki gibi çok eğlendik güzel bir yer der hatta daha oradayken rezervasyon yaptırır beni de götürür. Beraber gittiğimizde de güleriz eğleniriz mutlu mesut evimize döneriz.
Lafta ağlamaktan mahvoldum, evden kovdum, g.tü başı oynayan adamı eve sokmam, bitti bu iş, boşanmayı düşünüyorum, bana bunu nasıl yapar ama icraate gelince fısss. Herkes sizin gibi düşünmek konuşmak davranmak zorunda mı? Herkes ahlaksız bir siz ahlaklısınız. Adam gelip kendiliğinden gelip anlatmış söylemiş, siz bir yerde uygunsuz şekilde basmamışsınız, cep telefonundan falan yakalamamışsınız. Ben böyleyim sen de benim gibi olacaksın, benim istediğimi yapıp istemediğimi yapmayacaksın... Kocanız gitiiği yerde eğlenmiş, demek ki böyle istiyor. İşinize gelmiyorsa sıkıyorsa tehditin altını doldurun da boşanın. Aklı olan adam eve dönmez boşar ömrünü heba etmez. Gidin de bir tedavi falan olun.
Ev kocamın dedikten sonra birden ben de evlendikten sonra ödedim oldu, asle eve sokmam kovdum atıım dan sonra napim çocuğumun babası, hamileyken boşanamam oldu.
Çok sağ olun.3 aylık henüzHayırlı olsun. Ne kadarlık hamilesiniz ?
Ne yazık ki riskli bir gebeliğim var.İlk 3 ay sıkıntılıydı zaten.Bundan sonrası umarım iyi olur.Çalışıyor olsaydım da mecburen bırakacaktım.Bir de takip ediyor musunuz bilmiyorum atama bekliyorum bakalımÇok sağ olun.3 aylık henüz
Boşan bacım biz arkanda değiliz boşa bu adamıÖyle dertlerim olsa ağlayıp üzülmezdim.
Gerçekten buradaki birçok kişiyi anlamıyorum.Evli adamın dansöze para takmasını yadırgayacağına ne var bunda diyor
Hamilelik olmasa çok rahat boşanılır asıl.Beni düşünsüren bu.Bilerek hamile kalmış diyen bile olmuş.Cidden neler yaşadınız anlamak güç.
Hormonlarınıza sakin olmalarını, eşinize de parasını millete takarak harcamamasını, bebeğin doğunca o paraların içine s.çacağını söyleyin.Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Evlenince kimse kimsenin malı olmuyor yalnız. Erkek akraba varsa gidemezsin, abinle kardeşinle selamlaşamazsın, erkek doktora oranı buranı elletemezsin... dur durağı yok bunun. Eğlence mekanına gitmek isteyene eşlik edersin ya da benim kafam sarmıyor sen git eğlen dersin. Benim sevmediğimi kocam da sevmeyecek ne demek? Niye üzülüyor hayırdır, evli insanlar eğlenemez mi, eğlenince bedel ödemek zorundalar mı? Hamile karısını evde bırakıp eğlenmeye gitti diye duygu sömürüsü yapıyor. Hamile olmasa kocası gidebilecek yani. İstemediğiniz bir şeyi yaşatmaya hakkınız yok diyorsunuz aynı şey koca için de geçerli. Adamı kavga edip hakaretlerle kendi eviden kovuyor. Bunu eşine yaşatmaya hakkı var mı, kocası üzülmedi mi şimdi? Adam kendi ağzıyla söylediği, eşiyle paylaştığı şey yüzünden evinden oldu. Konu sahibi de yeri gelecek kendi arkadaşlarıyla veya kız akrabalarıyla gezmeye eğlenmeye takılmaya gidecek. Kocası da onu sorguya çeksin mi erkek var mıydı mekanda, mıncıkladın mı adamın orasını burasını desin mi? Evden kovsun mu konu sahibini?Herkesin konuya bakışı farklıdır bazısı için sıradan olan bişey sizin midenizi bulandırmış olabilir... Sonuçta sizin ilişkiniz istemediğiniz bişeyi eşinizin size yaşatmaya hakkı yok tabiki... Sakinleştiğinizde konuşun iletişim sizi rahatlatabilir belki eşiniz sizin bu kadar üzüleceğinizi düşünememiş olabilir...
Hatalisiniz konu sahibi, adamı yatakta basmış gibi tepki veriyorsunuz.Adam dansöz var diye gitmemiş, arkadaşının densizliği, kalkıp gidemez serde erkeklik var.Kusura bakmayın dansöz diye namussuz olmuyor.O da orasını burasını elletmek için yapmıyor bu işi geçim kaynağı bu.askisina takıyorlar en fazla.Bende duysam bi ne oluyo??? derim,biraz trip atar,bir ara beni de götür bende takayım diye söylerim.Evli olduğunuz, hatta çocuk yapacak kadar guvendiginiz adamlara sapık muamelesi,bu işlerde çalışmak zorunda olan kadınlara oro...... muamelesi yapmayın ayıp.Baska sorunlarınız varsa bilemem ama boşanmak istiyorsaniz çamur atmayın dürüstçe boşanın.İlk söylediklerinize katılıyorum.
Son paragrafa yorum yapayım ev kocamın derken onun üzerine demek istedim evlenmeden önce alınınca öyle oluyor ya hani.Hamilelik beni düşündürüyor dedim boşanmam demedim zira dün evde tek kaldım hala da tekim.Olayın böyle olacagını bilsem çocuk işine girişmezdim.Arkadaş kurbanı işte o olmasa bunlar yaşanmazdı gibi geliyor
Ödemeler devam edince oluyormuş neyse çok önemli değil zatenevlenmeden önce ev alındıysa hakkınız olmuyor diye biliyorum.
Gerçekten dansöze para takan bir adamı midemin almaması anormal miSonraki cevaplarınızı okuyunca fikrimi değiştirdim. Boşanmanızı destekliyorum. Adam kirlenmiş, mideniz almaz artık. Zaten sizin için de bu olayın geri dönüşü yok gibi görünüyor. Kendine saygısı olan her kadın dansöz gören adamı boşar, para takmak şöyle dursun. Kırk hamam çıkarmaz bunun lekesini.
Hayır çok normal. Siz arkadaşların yorumlarına bakmayın. Kararınızın arkasında durun. Sizi destekliyorum.Gerçekten dansöze para takan bir adamı midemin almaması anormal mi
Bunu asla kabul edemem diyen insanlar da var benim.Siz neden bizi yaftalıyorsunuz hoş değil.Hayır çok normal. Siz arkadaşların yorumlarına bakmayın. Kararınızın arkasında durun. Sizi destekliyorum.
Gorucu usulu mu evlendiniz?Öyle dertlerim olsa ağlayıp üzülmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?