bir poşetin içinde buzluğa koyunca 1 gün bekletince esniyor die duymuştum...
bir poşetin içinde buzluğa koyunca 1 gün bekletince esniyor die duymuştum...
canımcım hiç gerek yok buzluğa.bildğimz limon kolonyası varya işte al onu eline ayakkabının içine bol bol sür dök kolonyadan elinle ovala dışınada dökeblrsn hiçbişicek olmaz.biri yarım bot ince topuklu sivri burundu birikisene önce buna yapmştım.diğeride daha 6 ay önce hediye gelen 36 numara yuvarlk burun topklu ayakkbıma yaptım ki dışı gerçk deri süet içide deri astardır ayağmda 37.5 olmasına rağmen şuan rahat rahat giyorum.kolonya işe yarar.bu yöntemide ayakkbıcı olan babamdan öğrendim botuma o uygulamıştı.
ay o bendede oluyor yahu
normalde ayagım 38 dir..ama babetin 38 çok bol duruyor almak gelmiyor içimden..
hep 37 alıyorum sonrada ayakkabı vuruyor..bile bile gidip hep 37 alıorum..sonra üüü
aa kolay bi yöntemmiş bu vay canına inşallah olur ya yoksa uzunca yürüsem ayaklarım mahvolcak şimdi bile ayağımda açılsın diye evin içinde ayakkabılarla geziyom mezuniyet için otelde giycem gündüzz çok heyecanlııı delikafadulden
ama bir dakka bişi daha var.aldğn ayakkbı deri mi gerçek derimi yoksa suni derimi.suni yani emitasyon ise işe yaramaz.öle suni deriler varki anlayamazsın gerçk olup olmadğını kaktırırlar mağazada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?