Dar ayakkabıya bi çözüm

buzdolabi posetlerine su doldurup buzlukta bekletmez ise yariyor ama bunun icin en az 1 hafta kalmasi gerekiyor. Youtube te videosu vardi hatta, ben de ilk gordugumde cok sasirmistim:)

Peki bu vuran ayakkabilarin hasat etigi ayaklarimiza ne yapacagiz?Benim resmen topuklarimin o bolgesi siskin siskin ve kirmizi. Cocukken giydigim aykkabilar cok vururdu. Hala gecmesi o kizarikliklar?

silikon tabanlıklar topukluklar sonra sadece ön tarafa konulan yastıkçıklar satılıo her yerde onlardan alıp koysanız daha rahat ben öyle yapıyorum...dar ayakkabı içinde kalıba koydurun yada ayagı bi numara büyük birisi giyip biraz dolaşsın açılır.

xxxxxxxxxxxburda her türlüsü var kızlar topuk,taban,parmak ne isterseniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim ayak numaram 37 anneminki ise 38 ben anneme 37 numara olan ayakkabımı giydiriyordum 1 saat kadar sonra açılmış oluyordu ayakkabı şimdi evlendim sıkan ayakkabım olunca limon kolanyasına kaldım ama oda fazla açmıyor

aynı sorun bendede var malesef çok beğenerek aldığım hafif
toğuklu ayakkabıyı hiç giyemiyorum önden çok vuruyor büyük küçük
değil tam aslında ama kalıbada verdim açıldı ama hala ön tarafdan
vuruyor bende çok şanssızım ayakkabı konusunda

bugün sıkan ayakkabımı giydim dışarıda yağmur vardı köpeği gezdirdim baya ıslandılar şimdi en azından vurmuyor sanırım kesin çözüm oldu benim için

Off geçen gün sevgilimle buluşmaya giderken yeni babetlerimi giydim cok fena acıttı, vurdu ayaklarıma eve zor geldim ya ayaklarımda taraklı malesef , babetlerimin içine ıslak gazete sıkıştırdım buzluga koydum bakalım sonucu ne olcak ..

aynı dertten ben de muzdariptim ,istisnasız aldığım tüm ayakkabılar ayağımı vuruyor ister spor ister babet ws farketmez..arkadaşımın tavsiyesi iyi geldi ayakkabının vuran yerine vazelin sürersen iyi geliyor .dene bi istersen

ben ne yapayım ben 34, 34,5 ve kalıbı çok dar olursa 35 giyiyoum. yaşıma göre ayağım çok küçük yani. 22 yaşındaki bir kişiye göre

kızlar bende çizme aldım yeni normalde 38 giyerim ama 2-3 kere giydikten sonra büyük gelio adam 37 var kalıbı biraz büyük dedi giydim orda dolandım falan yanlardan çok hafif acııtıodu açılır dedi bende aldım dün giyindim sabah hiç bi sorun yoktu akşam saat 5-6 gibi fena derecede yanlardan acıtmaya başladı napcam bilmiorum en iyi çözüm hangis uzun çizme olduğundan buzluğa koyamıorum o kadar yer yok buzlukta napabilirimmm

sıcak kalıp oturtuyorlar ayakkabının içine yanlardan açmak için onu denetseniz belki faydası olur

sıcak kalıp oturtuyorlar ayakkabının içine yanlardan açmak için onu denetseniz belki faydası olur

götürdüm koydurttum sıcak kalıba ama bi kere sıktı ya içim geçti çizmeden orada çalışan istersen başka model bakalım dedi başka çizme aldım

Ben ayakkabıları internetten aldım, 41 numara pump.. Sol ayak sağ ayaktan daha rahat oldu..
Önde problem yok, ayağın oturacağı cmde de dert yok ancak tam topuğun kıvrımından derimi kemiğimi bayağı kesecek gibi duruyor.. Nuhu nebiden kalma tahta yaylı kalıp vardı uçtan topuğa onu koydum, araya da kolonyaya buladığım kağıt havluları tıkıştırdım, derin dondurucuya attım.. Bakalım ne olacak:) Sonucu bildiririm

yeni bir babet aldım kızlar ama malum açılana kadar çok can yakar bir çözümü var mıdır diye karıştırıyodum ki burada arkadaşların yazdığı bilgilerden yola çıkarak önce kolonya ile içini sildim sonra güzelce pudraladım içini ve giydim inanamadım cuk diye çok rahat oldu ve acıtmıyor.tavsiye ederim. bu arada çok dar ise ıslak bezle içini doldurup 1 gün bekletiyorum biraz açılmıştı bezi çıkarıp bu işlemi yaptım bu sefer çok fark etti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…