Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Yanliz arkadaslar konu sahibi profilini inceledigimde çocuğu yok diyor anlamadim anne mi degilmi?

Gecenki konunu da bilerek yaziyorum cnm. Bellike sende esinin bebekle ilgili is yapmasi takinti olmus ozelliklede gece uyanmak alt degistirmek falan. Bilemiyorum bebek 6 da uyumus 11 de uyanmis burda, bes saat uyku az degil senin icin aslinda ne diye esinden istedinki, evt yardim etmesini beklemen en dogal hakkin ama daha uygun zmnlarda istesen belki boylece alisir. Azcok hepimiz ayni sorunlari yasadik ama ne yazikki bile bile adamin damarina basmak seni hasta etmekten baska ise yaramaz. Biraz sakin olmaya xalis bebekler zaten o gerginlikten uyuyamiyor cogu zaman. Sakin bir gece gecirsen esinin gelip ne yapacagini dusunmeden bebekte rahat uyur belki.

Şimdi ben anne daha çok uykusuz kalacak saçını süpürge edecek muhabbetine karşıyım.
Eşler birbirine destek olmalı babalar da aynı anneler gibi ilgilenmeli.
Ancak burada siz bariz hatalisiniz önce bir hatanızı kabul edin bence.
Adam tüm gece evde yok sandalye tepesinde oturmuş evine gelmiş dinlenecek yatağa uzanacak vs.
Siz zaten evdesiniz 6da yattım diyorsunuz yani 2 3 saatte olsa uyudunuz eşiniz onu da uyumamış ama.
Ha eşiniz uyur uyanır akşam bebekle ilgilenmez o zaman kafasını kirsan haklisiniz derim.
Eşinizin tavrını onaylamiyorum elbette çok yanlış ancak siz de şiddet gösterip ağır konuşmuşsunuz.

Ben 22 - 06 çalıştığımda eve geliyorum bazen birseyler atıştırıyorum yada çay içip 7 buçuk 8 gibi anca uyuyabiliyorum. En az 5 saat uyumalıyım kendime gelebilmek icin. Gece çalışmayan insanlar ALLAHINASKINA yorum yapmasin. Gece çalışmakla gündüz çalışmanın arasında dağlar kadar fark var. Ben kendimce çok iyi niyetli ve her daim positiv bir insanım ama annem bile gelse uyandırsa beni tam uykuya dalmışken, kalbini kirarim. Sen kalk birde adama şeref yok sende de :S o nişan dönemindeki mükemmel adami belki sen bu hale getirdin hic düşündünmü

Eski konulara baktım da, Problemli Evlilik konusunda konu sahibi eşini terlikle dövdüğünü kocasının el kaldırmadığını yazmış. Yok artık. Acıdım kocanıza. Adamcağız hem dayağınızı yemiş, hem şeref yoksunu şeklindeki küfürlerinizi yemiş yinede ses etmiyor. Pes.

Ayyyy buda kk klişesi o çocuğu tek yapmadın tek yapmadı diye herşeyi çiftmi yapacak adamda gece çalışıyor

Klişe filan degil. Konu sahibi tek basina bunalmış belli esinden yardım istemesi kadar dogal bisey yok. Altini degistirmesi 5 dk kufur etmeyi hak edecek bi durum degil. Ki hic kimse hiçbir durumda hak etmez küfür

Vallahi yorumlara sastim kaldim.
Bir anne uykusuz olabilir yorgun olabilir. Yatmis olan esten bebegin altni degistirmesini rica etmesinden dha dogal ne olabilir anlamdim. Kadin da yoruluyor, ev isi bebek isi koca isi kendi isin vs vs. Cocuk uyudugunda uyunsa hic bir anne uykusuz kalmazdi zatenn!!!!!!!
Esinizin bu kadar tepki vermesine cok sinirlendim. Canim gozunu korkutmak lazim. Seni kaybedecegi dusunce olmasi lazim aklinda. Surtsun burnu biraz. Arkadasinda kal. Teyzen amcan hala vs. Vs ulasamasin bir sure. Baktin aramiyor sormuyor bosanirsinn gidersin anne baba yanina. Boyle hanzolari cekmektense tutumlu aileyi cekmen daha iyi. Eabbim saglik versinncok zor yasadiklarin.

Gece vardiyasindan cikmis insana dakika bir gol bir is buyurulmaz ki..gece uykusu uyumayan insan deli gibi olur zaten, hele ki adamlar.
Benim esim haftanin 3 gunu nobette olur, gelince kizin altini al desem cildirir, zaten sevmiyor..'ama uykusunu alinca bulasik dizer kaldirir, oglumu parka goturur.
Kufretmesi cok cirkin ama sizde biraz onunla empati kurun.

Doğru mu anladım,adam sabaha kadar çalışmış uyumamış.sen çalışmıyorsun ve uyuması gereken adama çocuğun altını al diyorsun.ben olsam ağlayan çocukla başka odaya giderdim.adamin uyuması lazım .sen bütün gün bir şekilde uyursun.

Eşinizin size söyledikleri haricinde bir suçu yok. Eşiniz polis memuruymuş, zaten personel sıkıntısı var, iş yükü daha da artmıştır. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız, eşinizin işi daha da zor.

Adam bütün gece çalışıp eve gelmiş uyuduktan 2 saat sonra kalk çocuğun altını değiştir demişsiniz şaka gibi. Zaten evdesin, çocuğun ihtiyaçlarını karşıla al koynuna uyu.

İlk mesajınızı okuduğum da sessiz sakin biri sandım sizi ama daha sonraki mesajlarınızda gayette kendini savunan hakkını yedirmeyen birini gördüm. Zaten daha önceleri de polis çağırmışsınız ve eşinizin sizden çekinmesini istiyorsunuz. Genel olarak tabloya bakılırsa sorunun kaynağı sen gibi duruyor.

Her sinirlenen erkek annene git demesi anormal kocada çok masum değil usulca uyarabilirdi çok yorgunum yapamam diye

hiç muhatap dahi olma bir süre
öyle yapcam artık

O sakinleşti ondan sonra kullandım o lafı o kadar küfürden sonra teşekkürler mi diyim
Yanliz arkadaslar konu sahibi profilini inceledigimde çocuğu yok diyor anlamadim anne mi degilmi?
İlk üye oldugum da yoktu o zaman dan kalma

Klişe filan degil. Konu sahibi tek basina bunalmış belli esinden yardım istemesi kadar dogal bisey yok. Altini degistirmesi 5 dk kufur etmeyi hak edecek bi durum degil. Ki hic kimse hiçbir durumda hak etmez küfür
Malesef hemcinslerim bir tuhaf

Size katılıyorum. Ben ondan daha çok yoruluyorum keske işe gitsem de az dinlensem diyorum keske.. Tüm gün çocuga bakmak yemek yedirmek süt vermek alt değirmen o kadar yoruluyorum ki gerçekten yorumlara şaştım kaldım

Bunu istemek çok yanlış olmuş tamam küfür etmesi gerekmezdi ama sakinleşince oturup konuşun bir kaç gün soğuk davranın ama hemen boşanmayı düşünmeyin yaaa kimse evli olmaması lazım böyle düşünseydi herkez.
Illa küfür değil ama her kadının kocasından şikayet ettiği şeyler olabiliyo.
Istemsiz şeyler de olabiliyo maalesef ama biraz sabır olamayınca bir yuca yıllarca devam edemez
Lütfen sakin kafayla bidaha düşünün derim

Her sinirlenen erkek annene git demesi anormal kocada çok masum değil usulca uyarabilirdi çok yorgunum yapamam diye

Güzelce dese yorgunum lütfen uzatma diye bende üzerine gitmezdm. Canım nılur altını değiş ben alcam çok uykum var sonra istediğin kadar uyu dedim.. Bagrıp tepinemsi bir oldu bende şok oldum

Aslında asla kendimi ezdirmezdim ama zamanla beni sindirdi o bagırırken durup onu izliyorum olay büyüyecek diye bu daha korkunçtur değilmi ondan korkuyormuş gibi. Bundan sonra bende tepki vermeyi düşünüyorum

Benim eşim çok alt değiştirdi hatta hala 3 yaşındaki oğlumun altını yıkar, banyosunu yaptırır ama onurundan bişey de kaybetmedi. O bir yetiştirme tarzıdır malesef. Biri 1.5 yasnda diğeri 3 yaşında iki erkek evladım var. Valla ellerine veriyorum ıslak mendil çizdikleri duvarı siliyorlar, döktükleri kırıntıları topluyorlar içtikleri suyu kendi alıyorlar vs. Yarın eşlerini köle gibi görmesinler değer versinler. Elimden geldiğince bu sekilde yetirmeye çalışıyorum. Malesef erkek egemenliği aldı başını gitti yüzyıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…