- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
SEN ANNESIN.... FARKIN VAR ONDANŞuan biraz yogun. Uykusu olmadığı zaman yardım eder ama uykusu varken benimde var..
Ayyyy buda kk klişesi o çocuğu tek yapmadın tek yapmadı diye herşeyi çiftmi yapacak adamda gece çalışıyor
Kocasını terlikle dövmüş. İnanamadım.Eski konularina bakin esinin ne kadar hakli oldugunu ve de yiprandigini anlarsiniz
öyle yapcam artıkhiç muhatap dahi olma bir süre
O sakinleşti ondan sonra kullandım o lafı o kadar küfürden sonra teşekkürler mi diyimÇok ağır laflar. Siz de resmen tahrik etmeye çalışmışsınız. Çocuğum yok zorluğunu bilmem, ama hem evde olup (çalışmayan anneler için) hemde gece çalışmış birinden yardım istemenizi anlayamadım. Bunlar tabiki eşinize küfür etme hakkını vermez, ama son söyledikleriniz eşinizi arsız olarak yorumlamanız çok çirkin. Kavgaya devam edip küfür etse demekki yaranacaktı adam.
İlk üye oldugum da yoktu o zaman dan kalmaYanliz arkadaslar konu sahibi profilini inceledigimde çocuğu yok diyor anlamadim anne mi degilmi?
Malesef hemcinslerim bir tuhafKlişe filan degil. Konu sahibi tek basina bunalmış belli esinden yardım istemesi kadar dogal bisey yok. Altini degistirmesi 5 dk kufur etmeyi hak edecek bi durum degil. Ki hic kimse hiçbir durumda hak etmez küfür
Vallahi yorumlara sastim kaldim.
Bir anne uykusuz olabilir yorgun olabilir. Yatmis olan esten bebegin altni degistirmesini rica etmesinden dha dogal ne olabilir anlamdim. Kadin da yoruluyor, ev isi bebek isi koca isi kendi isin vs vs. Cocuk uyudugunda uyunsa hic bir anne uykusuz kalmazdi zatenn!!!!!!!
Esinizin bu kadar tepki vermesine cok sinirlendim. Canim gozunu korkutmak lazim. Seni kaybedecegi dusunce olmasi lazim aklinda. Surtsun burnu biraz. Arkadasinda kal. Teyzen amcan hala vs. Vs ulasamasin bir sure. Baktin aramiyor sormuyor bosanirsinn gidersin anne baba yanina. Boyle hanzolari cekmektense tutumlu aileyi cekmen daha iyi. Eabbim saglik versinncok zor yasadiklarin.
Her sinirlenen erkek annene git demesi anormal kocada çok masum değil usulca uyarabilirdi çok yorgunum yapamam diye
Eşinizin size söyledikleri haricinde bir suçu yok. Eşiniz polis memuruymuş, zaten personel sıkıntısı var, iş yükü daha da artmıştır. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız, eşinizin işi daha da zor.
Adam bütün gece çalışıp eve gelmiş uyuduktan 2 saat sonra kalk çocuğun altını değiştir demişsiniz şaka gibi. Zaten evdesin, çocuğun ihtiyaçlarını karşıla al koynuna uyu.
İlk mesajınızı okuduğum da sessiz sakin biri sandım sizi ama daha sonraki mesajlarınızda gayette kendini savunan hakkını yedirmeyen birini gördüm. Zaten daha önceleri de polis çağırmışsınız ve eşinizin sizden çekinmesini istiyorsunuz. Genel olarak tabloya bakılırsa sorunun kaynağı sen gibi duruyor.
Benim eşim çok alt değiştirdi hatta hala 3 yaşındaki oğlumun altını yıkar, banyosunu yaptırır ama onurundan bişey de kaybetmedi. O bir yetiştirme tarzıdır malesef. Biri 1.5 yasnda diğeri 3 yaşında iki erkek evladım var. Valla ellerine veriyorum ıslak mendil çizdikleri duvarı siliyorlar, döktükleri kırıntıları topluyorlar içtikleri suyu kendi alıyorlar vs. Yarın eşlerini köle gibi görmesinler değer versinler. Elimden geldiğince bu sekilde yetirmeye çalışıyorum. Malesef erkek egemenliği aldı başını gitti yüzyıllardır.Sen nişanlılık devresinde böyle değildi,yok herkes özenirdi,yok dua ederlerdi. Eee nişanlıyken ortak bir bebeğe baktınız mı sorumluluğunu hiç beraber deneyimlendiniz mi? Adam seni kandırmamış ki Nasıl yetişmişse öyle davranmış. Az buçuk şunu bilirsiniz Türk erkekleri için bu tür şeyler erkeklik Onur'unu ters gelir,alt değiştirmek gibi,sen ona alt değiştirme değilsde başka birşey rica etseydin mesela,hayatım benim için biraz bakarmısın ben iki dakika tuvalete gideceğim,veyahut üşüdüm üstümüze battaniye getirir misin deseydin sence bu Ada'm buna bu kadar küfür edermiydi? Eğer içinde ki ses hayır ses etmezdi, yapardı diyorsan birde burdan bak derim sana.Teklifin ona abzürd gelmiş ki uykusu olan, gece vardiyasından dönen birisine böyle birşey istemek bizim yetiştiğimiz toplum için hala olası bir geçerliliği yok Malesef.
dip not eşim yorgunken 8 yaşındaki oğlumu ödevlerine yardım etsin diye asla babasının yanına göndermem sonucu biliyorum çünkü. Bebeğinize ve kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?