Dardayım :(

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar dubaide yaşıyorum. Ailem türkiyede, çok özlüyorum. Çok özlem çekiyorum.. Eşi yabancı olupta yabancı ülkeye taşınan var mı benim gibi? Ya da ailesinden uzakta yaşayan? Nasıl geçiyor günler? Ya da geçiyor mu desem

Merhaba, benim eşim de Arap ve ben de yurtdışındayim.

Daha yeni evlisiniz ilk başta olur böyle hisler, ben 1 sene sonra alıştım artık. Dubai çok ama çok güzel bir yer, ben orada olsam boş durmaz akşama kadar kendime bir etkinlik planlarım.

Eğitim durumunuz nedir? Dubai'de çok güzel imkanlar ve kurslar bulabilirsiniz. Onun haricinde Dubai'de yaşayan Türk kadınları bulup onlarla iletişime gecebilirsiniz.

Sosyal çevre edinince mutlaka daha iyi hissedersiniz. Hem orada birçok ülkeden insan var, kültür çeşitliliği, nimetlerden faydalanın derim :)

Daha doğurmadım mı bu hızla doğmuştur demiştim ama
Neyse çık gel çok özlediysen ama koca izni olmadan olmuyordu galiba öyle kafana göre

Köklü değişim yılı olmuş size hayirlar getirsin.
Allah kolaylık versin.
Evlilik, gurbet ve yoldaki bebek :)

Bebek gelince senlenir hayatiniz.

Bebeğe hazirlik kitaplari okuyun.

4. ayda sanırım sesleri duyuyor.

Dil biliyor musunuz?

Dil bilmiyorsanız kursa gidin ve arkadaşlar edinin.

Esinizin çalışma saatlerini bilmiyorum ama firsati oldukça sizinle bol bol ilgilenmeli.

Sevdiğiniz aktiviteleri yapacağınız yerlere bakın.

Evde de sizi mutlu edecek şeyleri cogaltin.

Merak etme aynı ülkede, şehirde hatta sokakta bile gurbet gibi yaşayanlar var...
Ailesine gidip gelemeyen çoook yeni gelin var.
Aileyle olan ilişki evlenince değişir ama sizin için zor olan ülkeyi özlemek bence.
Ben kahramanmaraştayken gaziantepi özlerdim o dereceee yani mesafe 25 dk veya en fazla 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…