Dardayım :(

Geçen sene tam bu zamanlardı ailem annem diye ağlıyordum eşimle evlendik doğu görevinde olduğu için güneydoğuda küçücük bir şehire yerleştik . Hiç tadığımızın olmadığı ölsek kapımızı çalan olmayacak bir şehir . Biz iç Anadolu insanıyız böyle aşırı sıcağa alışkın değiliz. Ev alev alev yanıyor ben alışmaya çalışıyorum eşim göreve gidip geliyo yemekte banyoda ağlıyoRdumdışarı çıksam sokakta 3 farklı dil konuşuluyor Arapça Kürtçe Türkçe en az konuşulan dil Türkçe her yerde değişik dilde yazılar tabelalar ayrıca havaalanı kapalı uçak seferi yok ailemizin olduğu şehir 12 saat uzaklıkta . Anlayacağın yurtdışı ile hiç bir fark yoktu alışıyorsun birkaç aya korkma. Ben alışmıştım sonra eşime görev çıktı ailemin yanına döndüm 6 ay evim diye ağladım heee ayrıca burada ailemi özlediğime alışamadığıma dair konu açtığım zaman millet beni topa tutmuştu aklıma geldi bak şimdi

Son düzenleme:
Benim özlem duygusu reseptörlerimde sorun var galiba, öyle çabuk özlemiyorum kimseyi. Hele Türkiye yi hiç özlememiştim yurt dışında 6 ay yaşadım. Gelince bunalıma girmiştim hatta. Ne biliyimSiz şuan hamilelik dönemi hassaslığı yaşıyor da olabilirsiniz. Sürekli gözümde yaş dolanıyorum ben mesela. Normalde ağlamayacağım şeylere ağlıyorum falan. Görüntülü görüşün biraz dışarı çıkın farklı uğraşlar edinin. Bebeğinizle ilgili planlar yapın. Ama tabi siz bir de yeni evlisiniz onun hüznü de olabilir. Normal süreçler geçecek hepsi. Bebeğiniz hayırlı olsun:)

nasil tanistiniz esinizle ? Birde araplar turk kizlarini begeniyorlar mi? :)

Ben de cok ozluyorum ailemi, ama calisiyorum, cocugum var, oyle boyle zaman nasil geciyor anlamiyorum. En sik annemle konusuyorum o da haftada 3 kere falan, calistigimdan ve 7 saat fark oldugundan hergun konusamiyoruz. Gocmen anneler diye bir platform var Facebookda, bircok paylasim oluyor, bircok konu konusuluyor, uye olursaniz Dubai`de yasayan Turklerle tanisabilirsiniz eger isterseniz, bulusmalar duzenleniyor.

Ay bende dubaiye gelmek istiyorum hatta balayi icin orayi istedimmmmmm
Ay yeni tatilden geldik ama suan orda ortam nasilll
Esim gitmis daha önce
Ben arapca da biliyorum az biraz
Biraz bahseder misiniz . Esiniz cok iyidir bence araplar iyi olur biraz da curcunaci :) kalabalik.

Bende senin gibi evlenip yurt disina geldim. 1.5 yil oldu Cok zor o ozlem hic bitmicek bazen dahada cok artacak. Her gun goruntulu konusurm ailemle ozlem bitmiyo tabiki ama iyi geliyo. Eger imkan varsa zaman zaman sen gidersin yada onlar gelir bi sekilde gecer.

Aile özlemi falan haklisiniz da dubai çok güzel memleket. Yaşamak istediğim tek arap bölgesi

Konuyla alakalı değil bende Dubai’de maaşları merak ediyorum ve Dubai’de yaşayanın avantajları ne acaba bilgi verir misiniz
Bende gitmek istiyorum ama bilgim yok

Konuyla alakalı değil bende Dubai’de maaşları merak ediyorum ve Dubai’de yaşayanın avantajları ne acaba bilgi verir misiniz
Bende gitmek istiyorum ama bilgim yok
Evet maaşlar yüksek ama ülke çok pahalı. İnsanın burada yaşaması için belli bir yatırımı olması lazım

benım eşımın kardeşide dubaıde 1 yıldır ve çokkkkk pahalı hersey dıyor..
1+1 dairesının aylık kırası türk lırasıyla 11 bın falan..
dışarda bi sandviç+1 kola alsam 65-70 tl lırasına tekabul edıyor dıyor..
istanbulun normal yasam standartlarını orda sürdürmek istersen aylık 30 bın falan gelır olması lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…