Dark side a geçme kararsızlığım.. lütfen bi bakın:/

O uydu ama. Kötülerin artık cezasını çekmesi gerekmiyormu?

Sana haksızlık yapmış öfken var haklısında ama şunu diyim sana Allah’ın adaleti senin sağlamaya çalıştığın adaletten kat kat üstün olur
Daha çok üzülmesini istiyorsan Allah’a bırak derim

Ben de tahammül edemiyorum işte.. benim hayatımı etkileyip orda mutlu mesut çalışmaya devam etmesi dokunuyor bana. Olayın doğruluğu kesin çünkü evli olan adam bunu bi arkadaşımla paylaşmış. Kız hakkında olumsuz şeyler söyleyerek üstelik. Ama bunu kurum müdürüne nasıl duyurabilirim bilmiyorum.elimde kanıt olmadan

Nasıl bir kurum burası? Bazı kurumlarda boyle bir konunun gecmesi bile rahatsız edici kabul edilir. Ama kimi yerlerde kanıtsız işlem yapılmaz .

Bende duramazdım
Ama şöyle
Direkt ona söylerdim
“Bana ettiklerin malum
Öğrendim ki böyle böyleymiş
Ama ben sen değilim
Bunu kullanmayacağım”
Derdim
Yeterdi o ona
Şöyle söyleyim, ben bu arkadaşımın attığı kzığı ilk öğrendiğimde ona öyle şeyler söyledim ki başkası olsa utancından sokağa çıkamazdı yerin dibine girerdi. Ama hiç etkilemedi onu. Yüzüne tükürseydim ondan da anlamazdı. Bazı insanlar onlar için yaptıgımz iyiliklerin fedakarlıkların kıymetini bilmiyor malesef.

Ben herkese duyurmaya çalışmıyorum.eğer sadece kurum müdürü öğrenirse bu durum duyulmadan kızın işine son verilerek kapanır. Adalet sağlanmış olur bu durumda..
Açıkcası ben yakın arkadaşım değilse aldatılıyorsun diyeceğim kişi kanıt sunamayacaksam bir şey demezdim.
Müdüre söyleyince sizin sözünüzle işten atılacak mı? Hep bir sonraki adımı düşünün... Kızın bunu duyup sorun edebileceği bir yakını var mı sonra iş namus cinayetine varmasın. Veya mesajlaştığı veli belki okula çok destek veren cebi paralı biri böyle olunca müdür de müdehale etmek istemeyecek vs vs.
Kısacası neye karar veriyorsanız öfkeyle karar vermeyin.

Kızın yakını bu durumu duymaz. Çünkü müdüre söylediğim zaman duyulmaması için herşeyi yapar. Kızı işten atar ama. Elimde kanıt olmalı mutlaka. Sadece kuru bilgiyle müdürü harekete geçiremem. Müdür veliye müdahale etmez kesinlikle. Hatta adama söylemez bile. Karısının duyna ihtimalini düşünür ve sadece kızı çıkartır.

Direkt saçını başını yolsanız? Ne bileyim en sevdiği kıyafete çamaşır suyu damlatsanız mesela.

Valla ben bilemedim ne yapardım. Çok güzel kazıklar da yedim aslında ama bir şey yapmadım ben. Öyle adalet yerini elbet bulur kafasıyla da değil üstelik. Aşırı sağlam kazık yediğim için yamulmuştum epey. Mecalim yoktu tepki vermeye bile. Bazen düşünürüm acaba ne durumda kötü bir insan olup, kötülük yapabilirim diye. Aklıma gelen tek cevap, oğluma herhangi birinin zarar vermesi oluyor. Bir tek o zaman zıvanadan çıkarım. Hatta epey zıvanadan çıkarım, yapabileceklerimi düşününce ürküyorum.

Yok ya sizin durumunuzda olsam kılımı kıpırdatmam sanırım. Ki zamanında benzer durumu yaşadım. "aman zaten bu kurum beni Hak etmiyordu hepsi geri zekalı" deyip konuyu kapatmıştım.

Anladım. Olayın doğruluğndan net bir şekilde eminseniz kurum müdürünün kullanmasa da haberdar olduğu, kuruma ait bir mail adresi vardır, oradan dosthane bir uyarıda bulunulabilir.
Benim yaptığım tahmin edilir. Çünkü kızın kazık attığını herkes biliyor. Müdür de tabi ki. İftira attığm düşünülebilir. Ama bilginin doğruluğu kesin, bunu bi başkasıyla paylaşan o evli adam zaten. Benim olduğumu tahmin etmeleri önemli değil ama elimde bir kanıt olmalı mutlaka.

Çok haklı olduğunuz noktalar var. Ama aradan nerdeyse üç ay geçti ama içim soğumuyor hala. Birbirimizi sevmeyen kişiler olsak bana kazık atsa bu kadar koymazdı. Ama herşeyi yapmış sonrasında hala arkadaşlığını devam ettirdi ben şüphelenmiyim diye.çok iyi davrandı hep. Bu kadar acımasız biri işte. O yüzdne içimdeki intikam isteğini söndüremiyorum..

Anlıyorum fakat bu kişi sizin en yakınınızken size bile bu konuda açık vermediyse kanıt bulmanız çok zor.
Sizin olduğunuzu tahmin etseler bile okulun böyle bir konuyla anılması gerekli rahatsızlığı sağlayacaktır.

Adam kuaför. Eşiyle birlikte. İşyerine işlem yaptırma bahanesiyle gitsem bi şekilde adamın telefonunu alsam kendi telefonun kapandıgı için, mesajlarını görürüm belki. Bu adam benim arkadsşıma o kızdan gelen msjı göstermiş. Bak bu kıza dikkat et göründüğü gibi biri değil güvenme bana msjlar yazıyo demiş. Telefonunu alabilirsem kanıt bulmam kolay olmazmı?

Yalnız bu dediğiniz pembe panjurlu evlerde geçerli
-bence.
Karşımdakine ne verdiğim,ne aldığımla orantılıdır.
Biri kötülük yapınca karşıdaki iyilik yaparsa,
Bu devirde ya siyah ya beyaz değil enayi oluyor :)

Malesef herkesin bir damarı var.
Hayat öyle kolay değil biri gelsin beni harcasın ben iyi kalayım. Keşke ama mümkün değil.
Zamanla kirleniyoruz,zorla..

Konu sahibi elinizden pek bişey gelmez.
Dedikodu size geldiyse,başkalarına da gidecektir.
Mutlaka çıkar ortaya.
Siz gidip deseniz felan bile,iftira attığınız düşünülebilir. Yerinizde durun derim.

Bu kısım bana fazla "dark" oldu :)
Mesajlari görüp, ekran görüntüsü alıp kendinize nasil yollayacaksınız? Fazla tuhaf olmaz mı? Adamın telefonunu karıştırmak bilemedim...

Kuaförün konuştuğu arkadaştan bir şekilde ulaşmasinı isteyebilirsiniz. Ne bileyim "Bu kızdan hoşlanan biri var, onun nasıl biri olduğunu göstermek istiyorum." minvalinde bir bahaneyle belki ulaşılabilir.

Edit: Iyi ki senarist değilim. Berbat bir entrika oldu kabul :)

Uğraşmak hiç problem değil. Zevkle uğraşırım. Kanıtı bulduğum an kimse durduramaz beni zaten. Evet bir süre köşeme çekilip sadece ağladım. Neden bunlar benim başıma geldi ben bu insana ne yaptım diye. Baktım o gayet mutlu mesut hayatına devam ediyor. Adalet bunun neresinde? diye sordum kendime. Ve karşıma böyle bi bilgi çıktı. İnanın aklımda bile yoktu ona karşı kullanabilceğim bi kozun olabileceği. Bu da bir işaret olmalı diye düşündüm. Sadece bu durumda o adamın eşinin zarar görmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…