Dark side a geçme kararsızlığım.. lütfen bi bakın:/

Adamla konuşan o arkadaşım böyle bişeyin içine girmez. Çünkü bana yaptıklarından sonra kimse o kıza bulaşmak istemiyor. O arkadaşım da aynı işyerindr çalışıyor ayrıca, bu durum işini etkiler belki diye korkar. Zaten ilişkileri oldugunu adamın kendisi söylemiş. Ordan yürümek istiyorum ama bilemedim işte. Adamla konuşsam msjlaşsam belki kızla görüştüklerini yazar konu içinde, onun ekranını alsam bile yeterli.

Sizin davranişinizi siz belirlersiniz karsidakinin karakteri degil. Yaptigi berbat bir sey ama yine de erdemsiz bir yaklasim. Iciniz cok yanmis ise kiza goz dagi verebilirsiniz..
Bu daha mi kotu oldu ne :)
Neyse bence hic bulasmayin

Belki adam gerçekten reddetti ve sizin bu planlarınız arasında o da zarar görecek.

Belki hiç istemediğiniz şekilde karısı zarar görecek.

Belki muhabbetin arkadaşınızdan çıktığı anlaşılacak ve onu kaybedeceksiniz bu olay yüzünden.

Her şeyi kontrol edemezsiniz, hadi gözünüzün önüne düşmüş birinci ağızdan gördüğünüz bir kanıt olsa yine neyse de intikam için kanıt toplamak, adamla konuşup ağzından laf almaya çalışmak falan fazla ürkütücü planlar.

Size yapılan haksızlığı hazmedemeyip intikam almaya çalışmanız insani bir dürtü; ama kötülük. Hatta bence sizi onla aynı şeytani seviyeye çekecek bir kötülük. Ben olsam kendime yakıştıramaz; ilahi adalete bırakırdım. Zaten söylediğiniz gibi bir insansa eninde sonunda gelir onu bulur yaptıkları.

İş yerini ilgilendirir. Orası bi eğitim kurumu. Bunu yapan insanda öğretmen. Konuştuğu kişide veli. Duyulduğu zaman kurumu nasıl etkiler düşündünüzmü?
Okuyarak geliyorum. Söylememeniz taraftarıydım şuraya kadar.
Ama eğitim kurumu, öğretmen ve masum bir çocuğun olayın büyüme ihtimalinde arada kalıp belki başka zorba kötü çocuklar tarafından alay konusu olma ihtimalinden dolayı söyleyin diyorum artık.
Yazık günah çocuğa..

Not: lütfen kesin kanıt bulmadan insanlara sebep olmayın.

Su ogretmenlerede aciyorum aslinda. Yazik hep ornek olmak zorundalar.. kotu yazi yazsa meslegiyle vuruyolar aha biriyle konussa ogretmenligiyke vuruluyolar..

Ben olsam yapmazdım. Çok kazık yedim ama kimseden intikam alma peşine düşmedim. "Allah'a havale ediyorum" diyen bir insan da değilim, "hayat sevince güzel" diye şarkı söyleyen ayşecik de değilim.
Ama bugün yediğim kazığın üzüntü ve öfkesinden uyuyamamayı, 10 sene sonra yaptığımdan pişman olup vicdan azabı çekerek uyuyamamaya tercih ederim.

Şu an sinirlisiniz, haklısınız da. Ama yapacağınız eylem birden çok kişiyi etkileyebilir. Doğacak sonuçları düşünerek hareket edin ve en çok iç huzurunuzu düşünün. Bu geceki huzursuzluğunuzu değil, 5-10 sene sonraki huzurunuzu düşünün. Bugün pişman olmayacağınızı düşünüyorsunuz ama ileride pişman olabilirsiniz.

Arkadaşım msjlarını görmüş o kızla ve adamla olan msjları. Adam tabiki de reddetmemiş. Flörtöz şekilde konuşmaları oluyomuş, kendisi de bunu kabul ediyor zaten. Ürkütücü planlar evet haklısınız, ben bu seviyeye nasıl geldim bilmiyorum. Ben ki iyilik gördüğüm kişiden samimi davranan insanlardan kötülük beklemeyen önyargılı olmadan kolayca güvenebilen biriydim. Bardak taştı ama bu son damla neden oldu sadece. Çok dolmuştu zaten. İnsanların hayatlarını etkilemek onların ekmeğiyle oynamak bu kadar basit olmamalı. Eğer bu yaptığının karşılığını göremezse bunun kötü bir eylem olduğunun bilince varacak hassasiyette biri değil. Acıma duygusu ya da vicdani duyguları yok. O sadece müdüre karşı kendi yerini sağlamlaştırmaya çalıştı. Okulda çocuklar ve diğer öğretmenler tarafından sevilen birinden kurtulmak istedi. Bunu yaparkende insani duygularından yoksun şekilde davrandı. Ben öğrenmeseydim hala benimle konuşup benden laf alıp başkalarına iletecekti. Bu insanımı Allaha havale etmeliyim şimdi?

5-10 sene sonra vicdan azabı çekeceğimi hiç sanmıyorum. Eğer herşey istediğim gibi olursa sadece kendimi daha rahatlamış hissederim. Bi kötülük ceza buldu derim ve yoluma bakarım. Ama bu şekilde hayatıma devam edemiyorum. Hazmedemiyorum çünkü.

Çocuk yaşları küçük. Farkında olabilecek yaşta değiller. Eşine söylemeyi düşündüm ama kadını ben de tanıyorum fevri hareket edebilecek biri. Yani biraz öfkeli ve sert biri. Evet kıza zarar vermek istiyorum ama alesinin duyabileceği şekilde değil. Anne babasının suçu yok çünkü. O vebale giremem. Çalıştığı yer öğrensin yeter benim için.

bana ya da sevdiklerime kötülük yapan birine, imanına kadar kötülük yaparım. bu yaşa kadar edindiğim tecrübe ile artık yüksek gönüllü olmuyorum.
elimdeki bilgileri gücümün yettiği herkese duyurur sonra da kahvemi alır keyifle izlerim.
beni geçirdiği yollardan biraz da o geçsin bakalım.

Kızın başka bir açığını bulsaydınız boşverin uğraşmayın derdim ama,evli adamla olan kadınlardan nefret ediyorum.alın intikamınızı tabi ki de.yaptıgı yanına kalmasın.

Tereddütsüz patlatırım bombayı.
Çünkü karşınızdaki kişi kötü biri.
Hem sizin ekmeğinize mani olmuş hem su an baska bir kadının hayatiyla oynuyor vs vs.

Kisacasi herkes ettiğini bulmalı. Evrenin adaletini beklerken çok şeyi yitiriyoruz,at bombayı gitsin

Masum birinin canını acıtmıyorum ama. O bunu haketti. Ben ona hiç bişey yapmamıştım beni işimden etti. Kardeş sıfatını kullanarak yaptı üstelik.
Sizi işinizden ettirecek kadar açık vermeseydiniz madem. Karşı taraf kötü olabilir ama siz güçsüzlügünüzün bedelini ödemişsiniz. Kimse kimseyi kolay kolay isten attiramaz.

Ee siz de ona kotuluk yapın şimdi, iyice kan davasına dönsün. Zira yorumlarinızdan anlasiliyor ki; bunu kendinize bulastırmadan çözemezsiniz. Elinizde patlaması muhtemel

Kötuyu affetmiceksin agzinin payini vericeksin ki baskalarina da yapmasin...ne biliyosaniz saglam kanitlarla yayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…