Dark side a geçme kararsızlığım.. lütfen bi bakın:/

Herkese tek tek alıntı yapamadım:/ bir arkadaş suçun fazlası sizde siz müdürük dedikodusunu yapmışsınız yazmış. Kötü kelime söylemedim karşılıklı dertleştik maaş konusunda olması gereken yapılmadı ve bu konuda dert yandım bu arkadaşıma. Onunda söylediği şeyler vardı karşılıklı konuşma oldu yani. Soruyorum şimdi, hangimiz yakın arkadaşımızla böyle bi sohbet içine girmiyoruz? Güvendiğimiz biri hergünümüzü birlikte geçirdiğimiz biri için neden şüphe duysaydım ki? Ben o anın öfkesiyle müdür hakkında konuştum ama bilerek kimsenin canını acıtmadım işinden etmedim. Onun yaptığı safi kötülük. Benim hatam sadece karşımdakini kendim gibi görmem.
Elimdeki koza gelince, eğer arkadaşımla aramız kötü olmadan bu olayı öğrenseydim ona bu ilişkiyi bitirmesi konusunda baskı yapardım hatta tehdit ederdim bitirsin diye. Sessiz kalırdınız yazmış bi arkadaş. Ona cevaben söylüyorum. Sessiz kalmazdım ama eşinede söylemezdim ilk başta.
Şu an ne yapmam gerektiğini düşünüyorum, eşine bi not bıraksam ya da sahte bi hesaptan yazsam kadının nasıl bir tepki vereceğinibilmiyorum. O öfkeyle kuruma gider ya da kızın ailesine. Bu sefer zarar görenbaşkalarıda olabilir. Kadın takip etse zaten kendisi msjlarını görür. Hergün msjlaşıyorlarmış zaten. Mutlaka kanıt görür.

Aldatmak dediğiniz şey bedeninizi bir başkası uğruna kirletmek.
İntikam kişiye,duruma göre değişir. :)
Bana göre intikam; başkası yüzünden kendimi harcamak değil,karşımdakini harcamaktır.

Eski konunuzu da biliyorum. Bence yapın. Eşine mi haber uçurursunuz, kanıt mı bulursunuz, nasıl yaparsanız ifşa edin onu. Bence eşini uyarmak yeterli olayın patlaması için

Bu durumu haber vererek aldatılan kadına iyilik etmiş bile olabilirsiniz.Ben olsam söylerdim,çünkü bile bile susmak daha büyük bir yanlış bana göre.Ayrıca hayır olan bir şeyi söylediğiniz için kötü biri olmazsınız

Aldatmak dediğiniz şey bedeninizi bir başkası uğruna kirletmek.
İntikam kişiye,duruma göre değişir. :)
Bana göre intikam; başkası yüzünden kendimi harcamak değil,karşımdakini harcamaktır.
Her intikam kirli değil mi? İki türlü de temiz kalamiyorsun. İki türlü de intikaminin sonuçlarını gördükçe gece yastığa başını nasıl koyacagin meçhul. Bu türlü intikamda da ellerin kirleniyor, ruhun kirleniyor. Bakalım aynı kişi olarak kalabiliyor musun? İlla Madden kirlenince mi sorun oluyor? Ki benim verdiğim örnekti sadece sonucunu bildiğim için. Sizin de dediğiniz gibi iki türlüsü de kirlenmek ve iyi düşünmek gerekiyor. İntikam soğuk yenen yemektir diye boşuna dememisler. Biraz bekleyip üzerinden zaman geçince hala aynı duygulara sahip misin görmek gerekiyor bence.

Allah'ın adaletine güvenin kendiniz ceza vermeye kalkmayın..intikam tatmin edici bi duygu degildir bi kere olumsuz bir duygudan olumlu sonucmu cikar..icim sogur sanmayin vesvesedir..Allah a havale esin derim..mazlum kalın birakin ahıniź tutsun

Birsey yapmadan once iyice dusunun
Olay size döner mi, siz zararlı çıkar mısınız
Bana kalirsa biraz daha beklemede kalin
Arkadasiniz biliyorsa baskalari da biliyordur illaki patlak verir biyerden.
Ilahi adalet tecelli edecektir

Bence biraz beklemede kalın
O kuaföre arada bir damlayın eninde sonunda patlak verir bu tür şeyler

Ne yaptı size.Evet onun yaptığının aynısını yapmış oluraunuz.Allaha havale edin

Bu devirde kimse kimsenin rahat ekmek yediğini iatemiyor

Bu dediğinizde duruma göre değişir.
Dediğim gibi zorla oluyor bazı şeyler.
Damarına basa basa zorla.
He bu konu için değmez demişim zaten.
İstediği kadar soğuk yenen bir yemek olsun.
Bazen intikam almamakta ağır bir yük.

Mesela kendim için 9 yıl Allah’a havale demişim.
Ama yok susmuyor beyindeki ses.
İntikamımı aldığımdan beri huzurluyum mesela.
Duruma,konuma göre değişir intikam denilen şey.

Beni anlatan cümleniz şu; intikam almamakta ağır bir yük. Tam olarak bunu hissediyorum işte. Bişeyler yapmadığım için kendimi aciz güçsüz hissediyorum, boşu boşuna bu kötülükleri yaşadım ve sonucunda kimse cezasını çekmedi diyorum. Bu duygular gerçekten çok ağır.. günlerce ağladım ben, atlatamadım hala. İlk günler isyan derecesinde sorguladım neden benim başıma geldi sadece iyiliğimi görmüş biri neden böyle yaptı diye sordum günlerce.
Ama şimdi o orda mutlu mesut devam ediyor hayatına. Ayrıca bir kadının arkasından işler çevirerek iki çocuğuna aldırmadan babalarıyla ilişki yaşayarak hala kötülüklerine devam ediyor. Ben yine o kızın gerçek yüzünü öğrendim geçte olsa. Ama hala bilmeyenler var, çevresindd benim gibi ona inanıp güvenecek olan insanlar var. Yazık değil mi?

Tek bir amacım var kurumun zarar görmemesi. Çünkü ordan ekmek yiyen birçok insan var. Ve ordaki çocukların hiçbir suçu yok. Kuruma zarar gelmeden o kıza hakettiğini yaşatmak istiyorum. En azından hayatının bundan sonrasında insanları bu kadar kolay harcayamaz.

Ben olsam hic bir sey yapmazdim ve unutmaya calisirdim. İntikam alsaniz bile yaptiklarini kolay bir sekilde unutamayacaksiniz. Birakin kendi pisliginde bogulsun pislik ...

yaşadıklarım kötüyü susturmak için intikam almayı, karşılık vermeyi öğretti. sustukça daha da azarak geliyorlar. edebimle duruyorum diye bitmiyorlar ki, nasıl olsa karşılık vermiyor diye daha da kuduruyorlar.
defalarca yaşadım. şimdi deliye bağladım, nerede kime nasıl hiç fark etmiyor, bir çıldırıyorum hepsi kaçıyor.
ben böyle çözümü buldum, rahat ettim. önceden ben rahatsız olur ortamdan uzaklaşırdım, yeter şimdi herkes benden rahatsız olsun gitsin, bunu istiyorum.
gerçekten intikam almamak içinde yükse, al at yükünü. uykularını kaçırmaya, kafanda sürekli kavga etmeye değmez. çok hafifliyorsun. eskiden herkesin sırrını içimde tutar, gördüğümü duyduğumu saklardım. ama kimse benim için bunu yapmıyor, gayet güzel gıybetlerde harcıyorlar. şimdi dilimin de ayarı yok, pat diye söylüyorum. gayet de güzel çözüm oldu. şimdi ne yapacağımı kestiremedikleri için tırsıyorlar.
bu konuda öyle çok anlatacağım şeyler var ki; sayelerinde ordinaryüs oldum.

Şu yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki.
Bir insan işinden olacak kadar hatalı paylaşımlar ve iç dökmeler yapıyorsa,
oturup suçu kendinde aramalı.

Tabiki de sizinde suçunuz var.
Tek taraflı zarar veremezdi ki size.
Herkes konuştuğu sözden sorumlu.
Siz içinizi açmışsınız. Düşüncelerinizi söylemişsiniz.
Bu size hem ders,hemde kötü bir tecrübe.
İş yerinde dostluk diye bişey yoktur (bence)
İlla ki vardır ama zor.

Bu konu üzerine diyebileceğim Şeyleri dedim.
Sizden çıkarsa bu laf kimse inanmaz ve daha da karşı taraf korumaya alınabilir.
Siz duyduysanız emin olun başkaları da duyacak ve konuşulacak.
Ama konuşan siz olmayın. Az bekleyin hele.
Patlaması yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…