- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Kanıtı nasıl elde ederim bilmiyorum. Ama en azından kadını uyarabilirim kendisi takip etsin eşini.ben hiçbir şey yapmazdım açıkçası. çamurla oynarsan elin kirlenir, bu kadar basit. ayrıca bilgi önemli değil, önemli olan kanıt.
Aldatmak dediğiniz şey bedeninizi bir başkası uğruna kirletmek.Niye orada geçerli olsun sadece. Diyelim birisi geldi kocam beni bir gecede iki kişiyle aldatmış, ben de intikam icin onu aldatacagim dese burda herkes ne der böyle yaparsan onların seviyesine düşersin der. Yani kendini bil koru der. Eee neye göre intikam alınıyor anlamadım... Neyin seviyesine düşünüyor neyin düşülmiyor
Eski konunuzu da biliyorum. Bence yapın. Eşine mi haber uçurursunuz, kanıt mı bulursunuz, nasıl yaparsanız ifşa edin onu. Bence eşini uyarmak yeterli olayın patlaması içinKızlar selam,
Yakın zamanda konu açmıştım aynı işyerindr çalıştığım bir arkadaşım hakkında. Sağlam bi kazık attı bana saolsun. İşimi kaybettim onun yüzünden. Bana kardeş gibi davranıp arkamdan işler çevirmiş içine yalan yanlış şeylerde katarak. Eski çalıştıgım yerde herkes öğrendi bu kızın bana attığı kazığı. Uzaklaştı herkes ondan. Ama tabi çokta bulaşmak istemiyorlar bulaşmasın bize diye. Onlarda haklı tabi, yakın arkadaşına bunları yapan insan onlara neler yapmaz ki..
Bu kız hakkında bişey öğrendim. Bilginin sağlamlığından eminim. Bu kız evli biriyle konuşuyor hem de çalıştığı yeri etkileyecek biri bu adam.
Günlerdir düşünüyorum. Bana yapılan haksızlığı yediremiyorum kendime. Önce unutmaya çalıştım ama olmuyor. Hazmedemiyorum. Ortada bi neden yokken bana böyle kötülükler yapan insanı Allaha havale etmekle yetinemiyorum.
Siz olsaydınız bu bilgiyle ne yapardınız? Çalıştığı işyeri duyarsa işten atılır bu şekilde içim soğur. Ama bu durumu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum.
Bi akıl verin lütfen, böyle bi insana kötülük yaparak ben de kötü biri olurmuyum?
Ben kötüye kötü olmayayım dedimÖzel bir okul
Her intikam kirli değil mi? İki türlü de temiz kalamiyorsun. İki türlü de intikaminin sonuçlarını gördükçe gece yastığa başını nasıl koyacagin meçhul. Bu türlü intikamda da ellerin kirleniyor, ruhun kirleniyor. Bakalım aynı kişi olarak kalabiliyor musun? İlla Madden kirlenince mi sorun oluyor? Ki benim verdiğim örnekti sadece sonucunu bildiğim için. Sizin de dediğiniz gibi iki türlüsü de kirlenmek ve iyi düşünmek gerekiyor. İntikam soğuk yenen yemektir diye boşuna dememisler. Biraz bekleyip üzerinden zaman geçince hala aynı duygulara sahip misin görmek gerekiyor bence.Aldatmak dediğiniz şey bedeninizi bir başkası uğruna kirletmek.
İntikam kişiye,duruma göre değişir. :)
Bana göre intikam; başkası yüzünden kendimi harcamak değil,karşımdakini harcamaktır.
Bence biraz beklemede kalınHerkese tek tek alıntı yapamadım:/ bir arkadaş suçun fazlası sizde siz müdürük dedikodusunu yapmışsınız yazmış. Kötü kelime söylemedim karşılıklı dertleştik maaş konusunda olması gereken yapılmadı ve bu konuda dert yandım bu arkadaşıma. Onunda söylediği şeyler vardı karşılıklı konuşma oldu yani. Soruyorum şimdi, hangimiz yakın arkadaşımızla böyle bi sohbet içine girmiyoruz? Güvendiğimiz biri hergünümüzü birlikte geçirdiğimiz biri için neden şüphe duysaydım ki? Ben o anın öfkesiyle müdür hakkında konuştum ama bilerek kimsenin canını acıtmadım işinden etmedim. Onun yaptığı safi kötülük. Benim hatam sadece karşımdakini kendim gibi görmem.
Elimdeki koza gelince, eğer arkadaşımla aramız kötü olmadan bu olayı öğrenseydim ona bu ilişkiyi bitirmesi konusunda baskı yapardım hatta tehdit ederdim bitirsin diye. Sessiz kalırdınız yazmış bi arkadaş. Ona cevaben söylüyorum. Sessiz kalmazdım ama eşinede söylemezdim ilk başta.
Şu an ne yapmam gerektiğini düşünüyorum, eşine bi not bıraksam ya da sahte bi hesaptan yazsam kadının nasıl bir tepki vereceğinibilmiyorum. O öfkeyle kuruma gider ya da kızın ailesine. Bu sefer zarar görenbaşkalarıda olabilir. Kadın takip etse zaten kendisi msjlarını görür. Hergün msjlaşıyorlarmış zaten. Mutlaka kanıt görür.
Ne yaptı size.Evet onun yaptığının aynısını yapmış oluraunuz.Allaha havale edinKızlar selam,
Yakın zamanda konu açmıştım aynı işyerindr çalıştığım bir arkadaşım hakkında. Sağlam bi kazık attı bana saolsun. İşimi kaybettim onun yüzünden. Bana kardeş gibi davranıp arkamdan işler çevirmiş içine yalan yanlış şeylerde katarak. Eski çalıştıgım yerde herkes öğrendi bu kızın bana attığı kazığı. Uzaklaştı herkes ondan. Ama tabi çokta bulaşmak istemiyorlar bulaşmasın bize diye. Onlarda haklı tabi, yakın arkadaşına bunları yapan insan onlara neler yapmaz ki..
Bu kız hakkında bişey öğrendim. Bilginin sağlamlığından eminim. Bu kız evli biriyle konuşuyor hem de çalıştığı yeri etkileyecek biri bu adam.
Günlerdir düşünüyorum. Bana yapılan haksızlığı yediremiyorum kendime. Önce unutmaya çalıştım ama olmuyor. Hazmedemiyorum. Ortada bi neden yokken bana böyle kötülükler yapan insanı Allaha havale etmekle yetinemiyorum.
Siz olsaydınız bu bilgiyle ne yapardınız? Çalıştığı işyeri duyarsa işten atılır bu şekilde içim soğur. Ama bu durumu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum.
Bi akıl verin lütfen, böyle bi insana kötülük yaparak ben de kötü biri olurmuyum?
Bu devirde kimse kimsenin rahat ekmek yediğini iatemiyorHerkese tek tek alıntı yapamadım:/ bir arkadaş suçun fazlası sizde siz müdürük dedikodusunu yapmışsınız yazmış. Kötü kelime söylemedim karşılıklı dertleştik maaş konusunda olması gereken yapılmadı ve bu konuda dert yandım bu arkadaşıma. Onunda söylediği şeyler vardı karşılıklı konuşma oldu yani. Soruyorum şimdi, hangimiz yakın arkadaşımızla böyle bi sohbet içine girmiyoruz? Güvendiğimiz biri hergünümüzü birlikte geçirdiğimiz biri için neden şüphe duysaydım ki? Ben o anın öfkesiyle müdür hakkında konuştum ama bilerek kimsenin canını acıtmadım işinden etmedim. Onun yaptığı safi kötülük. Benim hatam sadece karşımdakini kendim gibi görmem.
Elimdeki koza gelince, eğer arkadaşımla aramız kötü olmadan bu olayı öğrenseydim ona bu ilişkiyi bitirmesi konusunda baskı yapardım hatta tehdit ederdim bitirsin diye. Sessiz kalırdınız yazmış bi arkadaş. Ona cevaben söylüyorum. Sessiz kalmazdım ama eşinede söylemezdim ilk başta.
Şu an ne yapmam gerektiğini düşünüyorum, eşine bi not bıraksam ya da sahte bi hesaptan yazsam kadının nasıl bir tepki vereceğinibilmiyorum. O öfkeyle kuruma gider ya da kızın ailesine. Bu sefer zarar görenbaşkalarıda olabilir. Kadın takip etse zaten kendisi msjlarını görür. Hergün msjlaşıyorlarmış zaten. Mutlaka kanıt görür.
Bu dediğinizde duruma göre değişir.Her intikam kirli değil mi? İki türlü de temiz kalamiyorsun. İki türlü de intikaminin sonuçlarını gördükçe gece yastığa başını nasıl koyacagin meçhul. Bu türlü intikamda da ellerin kirleniyor, ruhun kirleniyor. Bakalım aynı kişi olarak kalabiliyor musun? İlla Madden kirlenince mi sorun oluyor? Ki benim verdiğim örnekti sadece sonucunu bildiğim için. Sizin de dediğiniz gibi iki türlüsü de kirlenmek ve iyi düşünmek gerekiyor. İntikam soğuk yenen yemektir diye boşuna dememisler. Biraz bekleyip üzerinden zaman geçince hala aynı duygulara sahip misin görmek gerekiyor bence.
Beni anlatan cümleniz şu; intikam almamakta ağır bir yük. Tam olarak bunu hissediyorum işte. Bişeyler yapmadığım için kendimi aciz güçsüz hissediyorum, boşu boşuna bu kötülükleri yaşadım ve sonucunda kimse cezasını çekmedi diyorum. Bu duygular gerçekten çok ağır.. günlerce ağladım ben, atlatamadım hala. İlk günler isyan derecesinde sorguladım neden benim başıma geldi sadece iyiliğimi görmüş biri neden böyle yaptı diye sordum günlerce.Bu dediğinizde duruma göre değişir.
Dediğim gibi zorla oluyor bazı şeyler.
Damarına basa basa zorla.
He bu konu için değmez demişim zaten.
İstediği kadar soğuk yenen bir yemek olsun.
Bazen intikam almamakta ağır bir yük.
Mesela kendim için 9 yıl Allah’a havale demişim.
Ama yok susmuyor beyindeki ses.
İntikamımı aldığımdan beri huzurluyum mesela.
Duruma,konuma göre değişir intikam denilen şey.
Şu yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki.Eski konunuza baktım da kıza bu kadar kin güdecek bir şey yok bence. Müdürün arkasından konuşan sizsiniz o sadece ispiyonlamış sizi. Suçun %25'i ondaysa %75'i sizde bence. Arkadaşlarınızı analiz edememenizi, yanlış insanları sürekli hayatınıza almanızı ve samimiyet kurmanızı da sayarsak durum daha da vahim bir hal alıyor.
Arkadaşlığınız bozulmasaydı, siz o okulda hala çalışıyor olsaydınız bu duyduklarınızı muhtemelen saklayacak, kimseye yetiştirmeyecek, arkadaşınızı işinden de etmeyecektiniz öyle değil mi?
Tabiki de sizinde suçunuz var.Beni anlatan cümleniz şu; intikam almamakta ağır bir yük. Tam olarak bunu hissediyorum işte. Bişeyler yapmadığım için kendimi aciz güçsüz hissediyorum, boşu boşuna bu kötülükleri yaşadım ve sonucunda kimse cezasını çekmedi diyorum. Bu duygular gerçekten çok ağır.. günlerce ağladım ben, atlatamadım hala. İlk günler isyan derecesinde sorguladım neden benim başıma geldi sadece iyiliğimi görmüş biri neden böyle yaptı diye sordum günlerce.
Ama şimdi o orda mutlu mesut devam ediyor hayatına. Ayrıca bir kadının arkasından işler çevirerek iki çocuğuna aldırmadan babalarıyla ilişki yaşayarak hala kötülüklerine devam ediyor. Ben yine o kızın gerçek yüzünü öğrendim geçte olsa. Ama hala bilmeyenler var, çevresindd benim gibi ona inanıp güvenecek olan insanlar var. Yazık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?