- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
O hazmedememek var ya için için kemirir insanı geçmez de kolay kolayHazmedemiyorum çünkü.
Niye orada geçerli olsun sadece. Diyelim birisi geldi kocam beni bir gecede iki kişiyle aldatmış, ben de intikam icin onu aldatacagim dese burda herkes ne der böyle yaparsan onların seviyesine düşersin der. Yani kendini bil koru der. Eee neye göre intikam alınıyor anlamadım... Neyin seviyesine düşünüyor neyin düşülmiyorYalnız bu dediğiniz pembe panjurlu evlerde geçerli
-bence.
Karşımdakine ne verdiğim,ne aldığımla orantılıdır.
Biri kötülük yapınca karşıdaki iyilik yaparsa,
Bu devirde ya siyah ya beyaz değil enayi oluyor :)
Malesef herkesin bir damarı var.
Hayat öyle kolay değil biri gelsin beni harcasın ben iyi kalayım. Keşke ama mümkün değil.
Zamanla kirleniyoruz,zorla..
Sizin yerinizde olsam hiçbir şey yapmazdım çünkü zaten yaşadığı durum illa ki ortaya çıkar gizli kalmaz, sizden bulmasın belasını, hem onun size yaptığı kötülüğe böyle karşılık verirseniz ondan bir farkınız kalmaz o sizin ekmeğinizle oynamış, siz oynamayın Allah’ a havale edin.Kızlar selam,
Yakın zamanda konu açmıştım aynı işyerindr çalıştığım bir arkadaşım hakkında. Sağlam bi kazık attı bana saolsun. İşimi kaybettim onun yüzünden. Bana kardeş gibi davranıp arkamdan işler çevirmiş içine yalan yanlış şeylerde katarak. Eski çalıştıgım yerde herkes öğrendi bu kızın bana attığı kazığı. Uzaklaştı herkes ondan. Ama tabi çokta bulaşmak istemiyorlar bulaşmasın bize diye. Onlarda haklı tabi, yakın arkadaşına bunları yapan insan onlara neler yapmaz ki..
Bu kız hakkında bişey öğrendim. Bilginin sağlamlığından eminim. Bu kız evli biriyle konuşuyor hem de çalıştığı yeri etkileyecek biri bu adam.
Günlerdir düşünüyorum. Bana yapılan haksızlığı yediremiyorum kendime. Önce unutmaya çalıştım ama olmuyor. Hazmedemiyorum. Ortada bi neden yokken bana böyle kötülükler yapan insanı Allaha havale etmekle yetinemiyorum.
Siz olsaydınız bu bilgiyle ne yapardınız? Çalıştığı işyeri duyarsa işten atılır bu şekilde içim soğur. Ama bu durumu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum.
Bi akıl verin lütfen, böyle bi insana kötülük yaparak ben de kötü biri olurmuyum?
5-10 sene sonra vicdan azabı çekeceğimi hiç sanmıyorum. Eğer herşey istediğim gibi olursa sadece kendimi daha rahatlamış hissederim. Bi kötülük ceza buldu derim ve yoluma bakarım. Ama bu şekilde hayatıma devam edemiyorum. Hazmedemiyorum çünkü.
Şimdi şöyle, ben bir iş yerinde meslek etiğine uymayan bir davranış gördüğümde şikayet ederim. İnsanların maaşına gelince takir takir almasına ama mesleğine saygısının olmamasına sinir oluyorum. En azından uyarı alsınlar falan diye düşünüyorumKızlar selam,
Yakın zamanda konu açmıştım aynı işyerindr çalıştığım bir arkadaşım hakkında. Sağlam bi kazık attı bana saolsun. İşimi kaybettim onun yüzünden. Bana kardeş gibi davranıp arkamdan işler çevirmiş içine yalan yanlış şeylerde katarak. Eski çalıştıgım yerde herkes öğrendi bu kızın bana attığı kazığı. Uzaklaştı herkes ondan. Ama tabi çokta bulaşmak istemiyorlar bulaşmasın bize diye. Onlarda haklı tabi, yakın arkadaşına bunları yapan insan onlara neler yapmaz ki..
Bu kız hakkında bişey öğrendim. Bilginin sağlamlığından eminim. Bu kız evli biriyle konuşuyor hem de çalıştığı yeri etkileyecek biri bu adam.
Günlerdir düşünüyorum. Bana yapılan haksızlığı yediremiyorum kendime. Önce unutmaya çalıştım ama olmuyor. Hazmedemiyorum. Ortada bi neden yokken bana böyle kötülükler yapan insanı Allaha havale etmekle yetinemiyorum.
Siz olsaydınız bu bilgiyle ne yapardınız? Çalıştığı işyeri duyarsa işten atılır bu şekilde içim soğur. Ama bu durumu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum.
Bi akıl verin lütfen, böyle bi insana kötülük yaparak ben de kötü biri olurmuyum?
Uğraşmak hiç problem değil. Zevkle uğraşırım. Kanıtı bulduğum an kimse durduramaz beni zaten. Evet bir süre köşeme çekilip sadece ağladım. Neden bunlar benim başıma geldi ben bu insana ne yaptım diye. Baktım o gayet mutlu mesut hayatına devam ediyor. Adalet bunun neresinde? diye sordum kendime. Ve karşıma böyle bi bilgi çıktı. İnanın aklımda bile yoktu ona karşı kullanabilceğim bi kozun olabileceği. Bu da bir işaret olmalı diye düşündüm. Sadece bu durumda o adamın eşinin zarar görmesini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?