- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Ne guzel cok sevindim sizin adiniza. Bundan sonraki hayatinizda basarilar...Slm herkese, tek tek alinti yapamadim burdan yazayim merak edenlere
Hem kizlar ben bile unuttum, siz nerden hortlattiniz bu konuyu
Kac yil gecti ustunden, ve inanin unuttum herseyi hatirlamakta istemiyorum .Hatta bdv yi bile okumuyorum .
Sonuc mu,bosandim tabiki, hayatimda ki en guzel ve dogru karardi. 2 buyuk kizim var ,universitedeler ,ayri sehirde kaliyorlar ve ben iki kucugumleyim 10 ve 5 yasindalar. Oglum babayi tanimadan buyudu, Ama 10 yasindaki kizimi ancak 2 yilda toparladim psikologlara gidip gelmekten bunalmistim.
Ben 2 yillik egitim aldim ,suan estetisyen olarak kendi isyerimi kurdum ve cok sukur diyorum. Hayatimdada biri var ,saygili, kibar biri.
Eski es ise arada goruyorum, cocuklari almaya geliyor, ailesi ve kendisi yuzu olmadigi icin habire barismak icin haber gonderiyorlar, gulup geciyorum. Bir zamanlar herseyden ustun tuttugum o adamin bu derece alcalmasi nebileyim garip iste...
Hayatini kuramadi o,ortalikta serkes bir hayat suruyor, benim cocuklarim babasiz buyuyor diye agliyormuS, evime giremiyorum duvarlar ustume geliyor, uyuyamiyorum, birsey yiyemiyorum diye herkese dert yaniyor. Annesi surekli aglayip oglumu Alsin diye haber gonderiyor .Beraber oldugu kadinnve kocasida ayrildi, aslinda asklarini doya doya yasasinlar diyorum engelleri kalmadi. Ama yok yasak varken tatli geliyor. Benim eski es o kadin kimki pislik diyormus herkese, ugruna herseyini birakip gitmisti Oysa...
Neyse boyle iste..
Iyiki diyorum bunlari yasadim,yoksa onun gercek yuzunu gormiycektim, onunla evli kalmaya devam edecektim.
Buradaki bazi konulari okurdumda onceleri, Biz kadinlar aldatilsakta bir sans daha verelim, yuvamizi yikmayalim diyoruz. Yok, yikin o yuvalari ve asla bir sans daha vermeyin. Émin olun sonrasi cok daha guzel ve huzurlu. Biraz guclu olmak ve kangrenden kurtulmak gerekiyor.
Opuyorum herkesi
Eski konulari hortlatmayin lutfen
Merci tatlim optumNe guzel cok sevindim sizin adiniza. Bundan sonraki hayatinizda basarilar...
Evet haklisin ,ve kendimi buldum.Sen 4 evladını kazandin, o ise herşeyini kaybetti..sonsuz mutluluklar..
yolunuz açık olsunEvet haklisin ,ve kendimi buldum.
Kendimi artik daha iyi taniyorum, ve kendime ne kadar haksizlik etmisim anca farkina vardim. Hic kimseye fazla deger vermemek lazimmis. Bir kadin kocasina ne kadar fedakarlik ederse o kadar degersilesiyormus. Kendimi sevmeyi ve deger vermeyi ogrendim.
Tesekkurler canim ,yolunuz açık olsun
iyi insan eninde sonunda kazanır.
siz evlatlarınza bağlı iyi bir annesiniz
Evet haklisin ,ve kendimi buldum.
Kendimi artik daha iyi taniyorum, ve kendime ne kadar haksizlik etmisim anca farkina vardim. Hic kimseye fazla deger vermemek lazimmis. Bir kadin kocasina ne kadar fedakarlik ederse o kadar degersilesiyormus. Kendimi sevmeyi ve deger vermeyi ogrendim.
Aynen katiliyorum size ,işte her kadında kendimde dahil görmek istediğim kimse icin evlat icin bile olsa kendimize haksızliķ etmeyelim ... önce kendimize saygi duyalım ... tebrik ederim sizi... inşallah yeni hayatinizda yeni insanla çok mutlu olursunuz
Iskele babasi oldu zatenHiçbir çocuk ahlaksız bı ebeveynle yaşamayı istemez. Adamsa bosar öyle yapar ne yapicaksa. Ben çocuklarıni öne süren kadınlara çok kızıyorum. Hatta anneme de bu konuda kinim hep oldu. Babayı çok seviyosalar görüşme vakitlerini arttırsiniz. Gerçi çocuklara da ilgisizlesti diyosun. Boşanınca iskele babası olucak muhtemelen
İyi ki hortlatmışlar aslında, insanların ayakta duran her şeyi aşmış örneklere ihtiyacı var. Umarım hep mutlu olursunuz.Slm herkese, tek tek alinti yapamadim burdan yazayim merak edenlere
Kac yil gecti ustunden, ve inanin unuttum herseyi hatirlamakta istemiyorum .Hatta bdv yi bile okumuyorum .
Sonuc mu,bosandim tabiki, hayatimda ki en guzel ve dogru karardi. 2 buyuk kizim var ,universitedeler ,ayri sehirde kaliyorlar ve ben iki kucugumleyim 10 ve 5 yasindalar. Oglum babayi tanimadan buyudu, Ama 10 yasindaki kizimi ancak 2 yilda toparladim psikologlara gidip gelmekten bunalmistim.
Ben 2 yillik egitim aldim ,suan estetisyen olarak kendi isyerimi kurdum ve cok sukur diyorum. Hayatimdada biri var ,saygili, kibar biri.
Eski es ise arada goruyorum, cocuklari almaya geliyor, ailesi ve kendisi yuzu olmadigi icin habire barismak icin haber gonderiyorlar, gulup geciyorum. Bir zamanlar herseyden ustun tuttugum o adamin bu derece alcalmasi nebileyim garip iste...
Hayatini kuramadi o,ortalikta serkes bir hayat suruyor, benim cocuklarim babasiz buyuyor diye agliyormuS, evime giremiyorum duvarlar ustume geliyor, uyuyamiyorum, birsey yiyemiyorum diye herkese dert yaniyor. Annesi surekli aglayip oglumu Alsin diye haber gonderiyor .Beraber oldugu kadinnve kocasida ayrildi, aslinda asklarini doya doya yasasinlar diyorum engelleri kalmadi. Ama yok yasak varken tatli geliyor. Benim eski es o kadin kimki pislik diyormus herkese, ugruna herseyini birakip gitmisti Oysa...
Neyse boyle iste..
Iyiki diyorum bunlari yasadim,yoksa onun gercek yuzunu gormiycektim, onunla evli kalmaya devam edecektim.
Buradaki bazi konulari okurdumda onceleri, Biz kadinlar aldatilsakta bir sans daha verelim, yuvamizi yikmayalim diyoruz. Yok, yikin o yuvalari ve asla bir sans daha vermeyin. Émin olun sonrasi cok daha guzel ve huzurlu. Biraz guclu olmak ve kangrenden kurtulmak gerekiyor.
Opuyorum herkesi
Ayyyyyy. Çok sevindim ne güzel gelişmeler olmuş. Çok çok mutlu olun ailenizle beraberIskele babasi oldu zaten
Son mesajimla durumu guncellemistim az once
Sana helal olsun diyorumSlm herkese, tek tek alinti yapamadim burdan yazayim merak edenlere
Neyse boyle iste..
Opuyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?