darmadagin oldum nefes alamiyorum

cesaretinize hayran kaldım. ben bu kadar soğukkanlı olamazdım. dedektif fikrini tuttum. bence kanıtlayın aldatıldığınızı, boşanma davası açıp alabileceğiniz bütün maddi olanakları alın. böyle adamla ömür mü geçer? bundan ayrılsa başka kadına gider. bir kere alışmış bunu yapmaya.

Beni gercekten cesaretlimi buldunuz yazdiklarimdan oylemi anlasiliyor?keske cesaretli olsaydim degilim .Aksine kendimi cok gucsuz korkak hissediyorum .Aldattigi ispatli zaten .O her nekadar kabul etmesede.
Gerekenleri avukatim yapiyor ama ben kendimle savasiyorum canim yaniyor bir bu dusunceden kurtulsam rahatliycam

hamileliği atlatana kadar inanmış gibi yaptım yazmışsınız, ben bunu çok cesaretli buldum. madem konu avukatlarınızda, bu sizi daha da güçlü yapar. sizin yaptığınızı yapamayıp susup oturan çok kadın var, hatta çoğunluğu öyle yapıyor, rahatlarını bozamıyorlar. siz gerçekten çok cesaretlisiniz bence. takdir ettim.

sagolun valla yazdiklariniz bana iyi geldi biran kendimi guclu hissettim.Hamileligim boyunca cok skinti yasadim dr stres yapmamami yoksa bebek ve kendim icin riskli olucagini soylemisti.Bu yuzden de gormemezlikten geldim .
Ama artik bazi seyleri resmen gozume sokuyordu ,hem inkar hemde garip birs ekilde kasitli hareketleri vardi.
Inanin o susup oturan kadinlar varya benimde psikolojimi bozdular desem abartmam ,en cok elestiriyi onlardan aldim .
Bence kendileri aciz ve tembeller herkeste kendileri gibi olsun istiyorlar .Ben sessiz kalamadim .
birde icimden sokup atsam keske

Konu uzerinden yillar gecmis. dilerem rabbim sizin yar wer yardimciniz olur.. yasadilariniz okadar aciki. Yuregim yandi. Rabbim guc kuwwrt wersin. O pislik herifi hic dusunmemeye calisin cocuklarniz var onlara sarilin . Allahym onlarin dertlerini gostermesin insallah. Saglicakla kalin

Aradan baya zaman geçmiş ama konu sahibi bende merak ettim ayrıldınız mı eşinizden

'Aman ha diğer kadını kınamayın bir gün sizler de belki evli adama tutulursunuz kınamayın başınıza gelir' ciler nerede acaba.
Acınızı çok iyi anlıyorum.
Ben olsam süründürüp hıncımı almadan boşanmazdım.
Önce o kadını kocasına rezil etmekle başlardım. Benimki yıkılacaksa onunki de yıkılacak.
Sonra eşim olacak herifi muma çevirirdim. Tek şartla affedeceğimi söyleyerek şart olarak evde telefon kullanmasını adeta yasaklardım. Dışarıdayken saat başı görüntülü arayacaksın derdim. Hayatı ona zehir ederdim. Hiçbir kadına gitmesine fırsat vermediğim gibi evde asla yüzüne gülmez, bir hoş sohbet etmez, devaml iğnelerdim ve geceleri de arkamı dönüp yatardım.
Bu süreci en az 3 ay uzattıktan sonra ise ben seni sevmiyorum başka adama aşık oldum boşancam deyip anlaşmalı bir adamla oyun oynardım. Onu kıskançlıktan kudurtana kadar bu oyuna devam ederdim.
Oyundan sıkılınca da herşeyi açıklardım. Senin gibi namussuz şerefsiz değilim hepsi sadece intikam amaçlı bir oyundu derdim ve asla aaffetmeyeceğimi söyleyerek boşanırdım o adamdan.
Bu benim hayal dünyam.
Büyük ihtimal tutmaz. Adam onca eziyete katlanmaz baştan boşar. Ama yine de bunları düşünmek rahatlatıcı...

Konu çok eskiymiş. Merak ettim konu sahibi ne yaptınız acaba?

Yanlış hatırlamıyorsam bu konu şöyle sonuçlandı. Kadının kocası, kadın ve adam aynı evde yaşamaya başladılar. Evet tam olarak üçlü ilişki şeklinde. Hatta konu sahibi bunu ispatlamaya çalışıyordu diye hatırlıyorum. En son boşandı ve mal rejimi davası açtı sanırım

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin konu sahibi .

Üşenmedim hepsini okudum, yıllar gecmis, konu sahibi şimdi mutludur inşaallah...

Konu sahibi haberdar et son durumdan bizi...

Boşanmayınca niye sürünsün ki. Evde çocuğa bakıp yemek yapan, başka kadınlarla yatıp kalkarken giydiği kıyafetleri donları yıkayan biri var. Ne güzel işte. Adam rahat. Direk bosayin. Gozunun yasina bakmayin. Aldatilan arkadasa da durumu bildirin.

Hepsini okudum ama 3 lü bir ilişki okumadim, başka birinin konusu ile mi karıştırdıniz acaba..

Üşenmedim hepsini okudum, yıllar gecmis, konu sahibi şimdi mutludur inşaallah...

Konu sahibi haberdar et son durumdan bizi...
Slm herkese, tek tek alinti yapamadim burdan yazayim merak edenlere
Hem kizlar ben bile unuttum, siz nerden hortlattiniz bu konuyu
Kac yil gecti ustunden, ve inanin unuttum herseyi hatirlamakta istemiyorum .Hatta bdv yi bile okumuyorum .
Sonuc mu,bosandim tabiki, hayatimda ki en guzel ve dogru karardi. 2 buyuk kizim var ,universitedeler ,ayri sehirde kaliyorlar ve ben iki kucugumleyim 10 ve 5 yasindalar. Oglum babayi tanimadan buyudu, Ama 10 yasindaki kizimi ancak 2 yilda toparladim psikologlara gidip gelmekten bunalmistim.
Ben 2 yillik egitim aldim ,suan estetisyen olarak kendi isyerimi kurdum ve cok sukur diyorum. Hayatimdada biri var ,saygili, kibar biri.
Eski es ise arada goruyorum, cocuklari almaya geliyor, ailesi ve kendisi yuzu olmadigi icin habire barismak icin haber gonderiyorlar, gulup geciyorum. Bir zamanlar herseyden ustun tuttugum o adamin bu derece alcalmasi nebileyim garip iste...
Hayatini kuramadi o,ortalikta serkes bir hayat suruyor, benim cocuklarim babasiz buyuyor diye agliyormuS, evime giremiyorum duvarlar ustume geliyor, uyuyamiyorum, birsey yiyemiyorum diye herkese dert yaniyor. Annesi surekli aglayip oglumu Alsin diye haber gonderiyor .Beraber oldugu kadinnve kocasida ayrildi, aslinda asklarini doya doya yasasinlar diyorum engelleri kalmadi. Ama yok yasak varken tatli geliyor. Benim eski es o kadin kimki pislik diyormus herkese, ugruna herseyini birakip gitmisti Oysa...
Neyse boyle iste..
Iyiki diyorum bunlari yasadim,yoksa onun gercek yuzunu gormiycektim, onunla evli kalmaya devam edecektim.
Buradaki bazi konulari okurdumda onceleri, Biz kadinlar aldatilsakta bir sans daha verelim, yuvamizi yikmayalim diyoruz. Yok, yikin o yuvalari ve asla bir sans daha vermeyin. Émin olun sonrasi cok daha guzel ve huzurlu. Biraz guclu olmak ve kangrenden kurtulmak gerekiyor.
Opuyorum herkesi
Eski konulari hortlatmayin lutfen

Aynen oyle canim
Simdi o mala bile ihtiyacim kalmadi sukur,kendim kazaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…