- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Inan istedigim bu ALlah tan.Icimi rahatlatacak olan tek sey belasini bulmasi her ikisininde.Zor ama bugunler gececek emin olun, istedigi kadar inkar etsin, cikar ortaya rezilligi birgun.
Ve birgun bulur belasini.
Beni gercekten cesaretlimi buldunuz yazdiklarimdan oylemi anlasiliyor?keske cesaretli olsaydim degilim .Aksine kendimi cok gucsuz korkak hissediyorum .Aldattigi ispatli zaten .O her nekadar kabul etmesede.cesaretinize hayran kaldım. ben bu kadar soğukkanlı olamazdım. dedektif fikrini tuttum. bence kanıtlayın aldatıldığınızı, boşanma davası açıp alabileceğiniz bütün maddi olanakları alın. böyle adamla ömür mü geçer? bundan ayrılsa başka kadına gider. bir kere alışmış bunu yapmaya.
hamileliği atlatana kadar inanmış gibi yaptım yazmışsınız, ben bunu çok cesaretli buldum. madem konu avukatlarınızda, bu sizi daha da güçlü yapar. sizin yaptığınızı yapamayıp susup oturan çok kadın var, hatta çoğunluğu öyle yapıyor, rahatlarını bozamıyorlar. siz gerçekten çok cesaretlisiniz bence. takdir ettim.Beni gercekten cesaretlimi buldunuz yazdiklarimdan oylemi anlasiliyor?keske cesaretli olsaydim degilim .Aksine kendimi cok gucsuz korkak hissediyorum .Aldattigi ispatli zaten .O her nekadar kabul etmesede.
Gerekenleri avukatim yapiyor ama ben kendimle savasiyorum canim yaniyor bir bu dusunceden kurtulsam rahatliycam
sagolun valla yazdiklariniz bana iyi geldi biran kendimi guclu hissettim.Hamileligim boyunca cok skinti yasadim dr stres yapmamami yoksa bebek ve kendim icin riskli olucagini soylemisti.Bu yuzden de gormemezlikten geldim .hamileliği atlatana kadar inanmış gibi yaptım yazmışsınız, ben bunu çok cesaretli buldum. madem konu avukatlarınızda, bu sizi daha da güçlü yapar. sizin yaptığınızı yapamayıp susup oturan çok kadın var, hatta çoğunluğu öyle yapıyor, rahatlarını bozamıyorlar. siz gerçekten çok cesaretlisiniz bence. takdir ettim.
Konu uzerinden yillar gecmis. dilerem rabbim sizin yar wer yardimciniz olur.. yasadilariniz okadar aciki. Yuregim yandi. Rabbim guc kuwwrt wersin. O pislik herifi hic dusunmemeye calisin cocuklarniz var onlara sarilin . Allahym onlarin dertlerini gostermesin insallah. Saglicakla kalincanim ,zaten mesajlarinda beraber olduklari belli ,onlari avukata verdim
Yurt disinda zina davasi acilabilicegini sanmiyorum ,keske tryede yasasaydim hersey cok kolay olurdu .Kendi ailemden hukukcu olanlar var .Malesef burda kimsem yok ben ve cocuklarim .
Boşanmayınca niye sürünsün ki. Evde çocuğa bakıp yemek yapan, başka kadınlarla yatıp kalkarken giydiği kıyafetleri donları yıkayan biri var. Ne güzel işte. Adam rahat. Direk bosayin. Gozunun yasina bakmayin. Aldatilan arkadasa da durumu bildirin.merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
Hepsini okudum ama 3 lü bir ilişki okumadim, başka birinin konusu ile mi karıştırdıniz acaba..Yanlış hatırlamıyorsam bu konu şöyle sonuçlandı. Kadının kocası, kadın ve adam aynı evde yaşamaya başladılar. Evet tam olarak üçlü ilişki şeklinde. Hatta konu sahibi bunu ispatlamaya çalışıyordu diye hatırlıyorum. En son boşandı ve mal rejimi davası açtı sanırım
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin konu sahibi .
Slm herkese, tek tek alinti yapamadim burdan yazayim merak edenlereÜşenmedim hepsini okudum, yıllar gecmis, konu sahibi şimdi mutludur inşaallah...
Konu sahibi haberdar et son durumdan bizi...
Yok yok dogru ,benim ex arkadasinin karisiylaydi ve adam biliyordu. Bir sure beraber takildilarHepsini okudum ama 3 lü bir ilişki okumadim, başka birinin konusu ile mi karıştırdıniz acaba..
Aynen oyle canimYanlış hatırlamıyorsam bu konu şöyle sonuçlandı. Kadının kocası, kadın ve adam aynı evde yaşamaya başladılar. Evet tam olarak üçlü ilişki şeklinde. Hatta konu sahibi bunu ispatlamaya çalışıyordu diye hatırlıyorum. En son boşandı ve mal rejimi davası açtı sanırım
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin konu sahibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?