darmadagin oldum nefes alamiyorum

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
333
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir

bu duruma çok üzüldüm ama siz anladıktan sonra da böle umarsızlığa devam ediyorsa malesef ayrılmak sizin için daha iyi gibi...

Erkekler aynı yatakta yakalansa bile inkar durumundalar, karşısındakini
salak sanıyorlar, salak yerine koyuyorlar malesef.
Hani diyeceğim ki affetmeye gücünüz varsa affedin ama karşınızda belli ki
bu duruma hala devam eden ve kabullenen af dileyen biri yok.
Bu durumda affedilecek bir durumda yok.
Tercih sizin tabi ki, ama bunu yapan bir erkek sizi haketmiyor.
Hayırlısı olsun sizin için ve çocuklarınız için.

uzun zamandır yazmıyodum bu siteye senin için yazıyorum, acını çoook iyi anlıyorum,

(eniştemin asıldığını bu derdim var köşesinde anlattığımda sitedeki bayanların bana verdiği tepkiden dolayı kırgınım doğrusu burdaki üyelere)

ben de aldatıldım,
boşanmaya kalkıştım, ama evliliğimi kurtaran, o kadından vazgeçip bana dönmesine sebep olan da bu oldu,
kaybetme korkusu işe yarıyo erkeklerde..

evet erkekler karşısındakini salak sanıyolar,
yedikleri haltın cezası başlarına gelince de salak gibi kalıyolar..
boşamakla tehdit etme, elinden geliyosa ya direk boşa, ya da en azından buna kalkış derim canım
çok zor olsa da, biliyorum çok canın acıyo,
ama değmez arkadaşım ya

Aldatıldığınızdan emin olduğunuz halde bilmiyor gibi yapmanızın sebebi,daha iyi delil bulmak için mi yoksa ayrılmak istemediğinizden mi?

sagol canim insallah hayirlisi olur
ama keske uzulmesem diyorum bu kadar aci cekmesem birde dogumun ustune bir kadinin en hassas oldugu doneli yasiyorum
affetmeye gucum yok
esim boyle biri degildi boyle yapanlarada cok kizardi
simdi nasil boyle degisti taniyamiyorum onu
onceleri beni surekli sevdigini soylerdi cok ilgiliydi hersey bitti
ama ettigi yeminleri bir duysaniz bazan acaba diyorum benmi yanlis anliyorum diye dusunuyorum

Aldatıldığınızdan emin olduğunuz halde bilmiyor gibi yapmanızın sebebi,daha iyi delil bulmak için mi yoksa ayrılmak istemediğinizden mi?
canim hem emin olmak icin hemde kedimi guclu hissettigim bir zamanda ayrilmayi planladigim icin
suan cok gucsuzum bebegim cok kucuk
ve Allah tan hep diliyorumki onun en zayif oldugu anda birakicam onu
o beni 20 yillik karisini ve guya canindan cok sevdigi cocuklarini bir kalemde sildiyse bende ona aynisini yapicam zamani gelince

sagol canim sanada gecmis olsun
peki simdi nasilsin esinle
ben avukatla gorustum zaten ama oda acele etmeyin dedi biraz bebek buyusun daha saglikli karar alirsiniz dedi
ben yasadiklarimin hala bir kabus oldugunu dusunuyorum sanki uyanicam hersey biticek

yaşadığın ağır stresten hasta olursun sonunda,

hea yemin ederler evet, ne biçim masum oynarlar var ya..
bebeğin de bu stres içinde büyüyeceğine zor da olsa bu konuyu halletmen lazım

eşim çok iyi artık..

aslında çok zaman güvenemiyorum, artık ona olan güvenimin bittiğinin farkında ama ne yalan söliim gerçekten güvenimi kazanmak için çok çabalıyo..
çok pişman, ve bu olaylardan sonra bana yeniden aşık olduğunu sölüyo..

kadının kararlı duruşu erkekler için ağır bi silahtır bunu unutma..
zayıf kalırsan ya da o bunu bilirse sınırsızca suistimal edecektir canım ,
saol sen de.

arkadaşının karısıyla ilişkiye girebilecek kadar kalitesiz bir adam. bence hemen kurtulun. ama o 4 çocuğa çok üzüldüm yazıkkk hemde çok yazık. babaya bak. allah ıslah etsin.

yaşadığın ağır stresten hasta olursun sonunda,

hea yemin ederler evet, ne biçim masum oynarlar var ya..
bebeğin de bu stres içinde büyüyeceğine zor da olsa bu konuyu halletmen lazım

evet haklisiniz ben bunca yillik esimi taniyamamisim boyle kalitesiz oldugunu anlamis oldum
hasta olmaktan korkuyorum zaten yeme icmeden kesildim yuzum sapsari solgunum
sakin olup mantikla karar verebilmek istiyorum
zaten beyefendi evden gidicekmis hep oyle soyluyor

cok uzuldum canım sana cocuklarına benım anlamadıgım bı adam gül gibi yuvasını bırakıp neden karısını aldatır? hemde arkadasının karısıyla yuhhh....ne dıyım dünyanın çivisi cıkmıs... rabbım akıl fıkır versın ıslah etsın

benim icinde hayirlisi neyse o olsun diysem
ama icimden pisman olsun rezil olsun geciyor hep
ya agirima giden en cokta kadinin esiyle konustum adam orali olmadi ya
neymis cok normalmis hayvan gibiler bunun neresi normalki nasil esinin baskasiyla olmasini kabulleniyorlar anlamiyorum
ya benim esim nasil arkadasinin esiyle beraber olur nasil yuzumuze bakiyor aklim almiyor
ustelik kadin cok kilolu simsiyah bir zenci
o kadina dokundugunu dusunmek beni nasil yaraliyor uzuyor dusundukce daha kotu oluyorum
surekli dua ediyorum Allahim aklim koru diye
bu adan benim kocammi diye

Lohusalik zaten cok zor bi surec arkadasim bebegine aci ve toplanmaya calis yasadign cok feci ama hasta olursun kadini taniyorum dedin ben olsam kadinla konusurdum zaten senin esinde o kadinda kaliteli olsalar bunu yapmazlar cocuklarinin heleki o 3 haftalik masumunun sana cok ihtiyaci var cok uzuldum ya

sagol canim
esimin aklinin gittigi kesin
kadina hergun defalarca mesaj yazmis
seni tum hayatim boyunca sevicem askim sen herseyimsin bilmem neler
sanirim antropoza girdi bu adam
boyuna gelmis kizimiz var ben 38 yasina girdim esim 48
bu yastaki adam sanki liseli gencler gibi ask yasiyor
inanin yazarken elim titriyor

Sebep ne olursa olsun hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez kaldı ki burda akıl vermek benim haddim de değil çünkü ben evli bir insan değilim hatta belki sizin kızınız yaşındayım fakat buna benzer bir durum yaşadığım için yorum yapmak istedim annem ile babam birbirlerini severek evlenen çiftlerden babam annemin gözlerinin içine bakar üzerine titrer bu halen böyledir fakat babamın anneme tam anlamıyla güven verememesinden dolayı annem babama karşı bazı konularda hep mesafelidir benim annemle babamda zamanında ayrılık dönemi yaşadılar fakat annem tekrar birleşti halbuki annem okumuş ve ekonomik özgürlüğü elinde olan, maddi durumu iyi olan ve varlıklı bir ailenin kızı olmasına rağmen tekrar birleşti üstelik aldatıldığını bildiği halde birleşti, sebebine gelince "Seviyorum ve kızım var onu babasız bırakamam" demişti şimdi ne olursa olsun o konu çoktan kapandı üzerinden yıllar geçti denilse bile en ufak bir olayda o konu tekrar açılır ve annem bazen birleştiği için pişmanlığını dile getirir ben bugün 23 yaşımda olmama rağmen bazen "Keşke annemle babam boşansaydı ya da keşke boşansalar" derim etrafımdaki kişilerde beni yadırgar hatta saçma bulurlar ama benim demek istediğim böyle bir aile ortamında olmaktansa boşanmaları her iki taraf içinde en sağlıklısı o yüzden sizde çok çok iyi düşünün ve sakın çocuklarınız için o adamı affetmeyin.

canim benim
kadinla konusmadimmi sanki
aradim 4 cocuklu bir adamdan ne bekliyorsun dedim
sende evlisin amacin e dedim
madem askiniz cok buyuk o zaman once sen bosan bende esimi birakirim askinizi rahatca yasayin dedim
ama yok esimle agiz birligi etmisler inkar etti oda
hersey birkac mesajdan ibaretmis
peki oyleyse esim neden aylardir bana sirtini donup uyuyor
hani herseyi yazamiyorum ama evli bir bayan anlar esindeki degisikligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…