- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Erkekler aynı yatakta yakalansa bile inkar durumundalar, karşısındakini
salak sanıyorlar, salak yerine koyuyorlar malesef.
Hani diyeceğim ki affetmeye gücünüz varsa affedin ama karşınızda belli ki
bu duruma hala devam eden ve kabullenen af dileyen biri yok.
Bu durumda affedilecek bir durumda yok.
Tercih sizin tabi ki, ama bunu yapan bir erkek sizi haketmiyor.
Hayırlısı olsun sizin için ve çocuklarınız için.
canim hem emin olmak icin hemde kedimi guclu hissettigim bir zamanda ayrilmayi planladigim icinAldatıldığınızdan emin olduğunuz halde bilmiyor gibi yapmanızın sebebi,daha iyi delil bulmak için mi yoksa ayrılmak istemediğinizden mi?
uzun zamandır yazmıyodum bu siteye senin için yazıyorum, acını çoook iyi anlıyorum,
(eniştemin asıldığını bu derdim var köşesinde anlattığımda sitedeki bayanların bana verdiği tepkiden dolayı kırgınım doğrusu burdaki üyelere)
ben de aldatıldım,
boşanmaya kalkıştım, ama evliliğimi kurtaran, o kadından vazgeçip bana dönmesine sebep olan da bu oldu,
kaybetme korkusu işe yarıyo erkeklerde..
evet erkekler karşısındakini salak sanıyolar,
yedikleri haltın cezası başlarına gelince de salak gibi kalıyolar..
boşamakla tehdit etme, elinden geliyosa ya direk boşa, ya da en azından buna kalkış derim canım
çok zor olsa da, biliyorum çok canın acıyo,
ama değmez arkadaşım ya
canim hem emin olmak icin hemde kedimi guclu hissettigim bir zamanda ayrilmayi planladigim icin
suan cok gucsuzum bebegim cok kucuk
ve Allah tan hep diliyorumki onun en zayif oldugu anda birakicam onu
o beni 20 yillik karisini ve guya canindan cok sevdigi cocuklarini bir kalemde sildiyse bende ona aynisini yapicam zamani gelince
sagol canim sanada gecmis olsun
peki simdi nasilsin esinle
ben avukatla gorustum zaten ama oda acele etmeyin dedi biraz bebek buyusun daha saglikli karar alirsiniz dedi
ben yasadiklarimin hala bir kabus oldugunu dusunuyorum sanki uyanicam hersey biticek
arkadaşının karısıyla ilişkiye girebilecek kadar kalitesiz bir adam. bence hemen kurtulun. ama o 4 çocuğa çok üzüldüm yazıkkk hemde çok yazık. babaya bak. allah ıslah etsin.
yaşadığın ağır stresten hasta olursun sonunda,
hea yemin ederler evet, ne biçim masum oynarlar var ya..
bebeğin de bu stres içinde büyüyeceğine zor da olsa bu konuyu halletmen lazım
eşim çok iyi artık..
aslında çok zaman güvenemiyorum, artık ona olan güvenimin bittiğinin farkında ama ne yalan söliim gerçekten güvenimi kazanmak için çok çabalıyo..
çok pişman, ve bu olaylardan sonra bana yeniden aşık olduğunu sölüyo..
kadının kararlı duruşu erkekler için ağır bi silahtır bunu unutma..
zayıf kalırsan ya da o bunu bilirse sınırsızca suistimal edecektir canım ,
saol sen de.
evet haklisiniz ben bunca yillik esimi taniyamamisim boyle kalitesiz oldugunu anlamis oldum
hasta olmaktan korkuyorum zaten yeme icmeden kesildim yuzum sapsari solgunum
sakin olup mantikla karar verebilmek istiyorum
zaten beyefendi evden gidicekmis hep oyle soyluyor
cok uzuldum canım sana cocuklarına benım anlamadıgım bı adam gül gibi yuvasını bırakıp neden karısını aldatır? hemde arkadasının karısıyla yuhhh....ne dıyım dünyanın çivisi cıkmıs... rabbım akıl fıkır versın ıslah etsın
canim benimLohusalik zaten cok zor bi surec arkadasim bebegine aci ve toplanmaya calis yasadign cok feci ama hasta olursun kadini taniyorum dedin ben olsam kadinla konusurdum zaten senin esinde o kadinda kaliteli olsalar bunu yapmazlar cocuklarinin heleki o 3 haftalik masumunun sana cok ihtiyaci var cok uzuldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?