- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
samiram canim benimcanım arkadaşım benimmm senden haber almayalı uzun zaman olmuştu.şok içindeyim.bebeğin hayırlı uğurlu olsun erkek evlada kavuşmuşsun ama yuvan dağılmış.hayatın cilvesine bak yarın ne olacağız kimbilir...Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim.görüşelim...
melisanil yaklaşık 1.5 senedir görüşemiyoruz.oğlumuz olur mu olmaz mı diye çok konuşmuştuk.oğlunu kucağına almışsın.allah bağışlasın.eşinle ayrılmana çoook üzüldüm.ama herşeyde bi hayır vardır.üzülme 4 çocuğun sana yeter .onlara sarıl..çok mutlu ol.öpüyorum
gülnisa...bu msj sonra yatmıştım uyuyamadım kalktım.tüm yazılan msj okudum.ayrılmana mı üzüleyim yoksa oadamın yaptığı oyunlara düzenbazlıklara mı?
ilk başlarda sen boşanma mah.ver diye sana o kadar baskı yapmış.yıldırma politikası uygulamış.
eşime bile anlattım.spor yapmak için kk ya girmiştim ama bende altüst oldum.
şu anki halin nasıl.iyi misin?
resminide görmüştüm senin.hem güzelsin,hem kalbin güzel,koca kk da birbirimizi unutmadık...
hani 3. kızın olduğunda 2. kızın demiş ya anne ben doğduğumda da mı bu kadar üzüldün diye??
o geldi aklıma.hiç seni haketmemiş o adam.
kendine ii bak .evlatlarına da.allaha emanet ol.keşke ailen yanında olsaydı.
ama olsun.güçlü ol.hoşçakal
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
Of canim benim ya basligin kalanini okumaya sabredemedim cvpyazayim dedim. Aldatilmanin soku gectiyse artik oturup dusunmen lazim.
Aldattigi her halinden belli.
Dedektif isine girme baska bi yol bulalim bence.
Bir suru parani alacaklar, birinci agizdan neler duydum dinledim bilemezsin. Dedektif isi sakat.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki sen nasilsin canim
karahan buyumustur simdi
kizin nasil
orkideyle gorussebiliyormusun hic sesi cikmiyor
arada yaz bana inanki cok mutlu oluyorum
cepten yaziyorum yanlislarim olabilir
yine gorusuruz canim
arada girip yazarim yine haberdar ederim
canim ,zaten mesajlarinda beraber olduklari belli ,onlari avukata verdimIspat imkanin varsa zina davasi ea acabilirsiniz o kadina da tazminat davasi acabilirsiniz. Sizin yaninizda olan destekleyen aileniz akrabalariniz var mi
Hic bir alakasi yok canim 1.5 yildir cocuklarini gormeyi talep bile etmedi .Kara sevdaya tutulmus ki gozleri kimseyi gormuyor rezil herifCocugunuzla alakası nasıl pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?