darmadagin oldum nefes alamiyorum

samiram canim benim
gorusemiyoruz evet pek kkya giremiyorum girsemde yazamiyorum darmaduman oldum
herseyin hayirlisi artik
yillarca bi oglum olsun istedim olmadi
hic istemedigim bir zamanda hamile kaldigimi ogrendim oglumu kucagima aldim ve bir kac hafta sonra mahkemem var bosaniyorum
bebegim suan 8 aylik oldu herseyden habersiz mutlu bir cocuk
sanirim alistim artik ilk zamanlardaki gibi uzulmuyorum ailem cok destek oldu bana
birde su dava bitsede hayatima bir yon versem insallah daha iyi olucam

sonuna kadar inkar gözünüzle görseniz bile sizi suçlarlar yanlış gördün anladın diye bir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye sizi geçtim çocuklarınızdan doğmuş oğlunuzdan utanmayıp yapıyorsa o adama diyecek bişey yoktur astarını yırtmış o arıszılığın dibine vurmuş boşanın süründürme meselesine gelince emin olun onun hayatında kıl kıpırdamaz olan sizin canınıza hayatınıza olur boşanın yol yakınken

canım arkadaşım keşke oğlunuzu beraber büyütebilseydiniz ama hayat işte insanın başına neler geliyor..inşallah senin ve çocukların için herşey daha güzel olur. ara sıra mesaj yaz kendinden haber ver

melisanil yaklaşık 1.5 senedir görüşemiyoruz.oğlumuz olur mu olmaz mı diye çok konuşmuştuk.oğlunu kucağına almışsın.allah bağışlasın.eşinle ayrılmana çoook üzüldüm.ama herşeyde bi hayır vardır.üzülme 4 çocuğun sana yeter .onlara sarıl..çok mutlu ol.öpüyorum

gülnisa...bu msj sonra yatmıştım uyuyamadım kalktım.tüm yazılan msj okudum.ayrılmana mı üzüleyim yoksa oadamın yaptığı oyunlara düzenbazlıklara mı?
ilk başlarda sen boşanma mah.ver diye sana o kadar baskı yapmış.yıldırma politikası uygulamış.

eşime bile anlattım.spor yapmak için kk ya girmiştim ama bende altüst oldum.

şu anki halin nasıl.iyi misin?

resminide görmüştüm senin.hem güzelsin,hem kalbin güzel,koca kk da birbirimizi unutmadık...

hani 3. kızın olduğunda 2. kızın demiş ya anne ben doğduğumda da mı bu kadar üzüldün diye??
o geldi aklıma.hiç seni haketmemiş o adam.
kendine ii bak .evlatlarına da.allaha emanet ol.keşke ailen yanında olsaydı.
ama olsun.güçlü ol.hoşçakal

artık girmiyosun herhalde nisacım.
zaten yeni bi sayfa açtın esliyi tekrar hatırlayıp üzülmenin alemi yok.
ama şunu bil ki aklımdasın....

Cangum selam canim
arada girip bakiyorum ama yazacak bisey bulamiyorum bazanda yazicak o kadar cok sey varki nasil toparlasam bilmiyorum
Beni dusunup yazmana cok sevindim sagol canim bazan yazilan kucuk bir mesaj bile beni mutlu ediyor ve guc veriyor

Unutmaya calisiyormuyum bilmiyorum
bosanma davasi basladi
ama ben hala hayal dunyasinda yasiyorum sanki
olanlari kabul edemiyorum sanki bir kabus goruyorum uyaninca biticek hersey
Neden bir erkek bu kadar kolay herseyi siler
yada neden bir kadin kolay kolay unutamaz
kendime kiziyorum ne kadar zavalliyim diye
disardan guclu gorunmeyz calissamda degilim iste
yanlizken agliyorum hep cok kirginim
herseyi adam gibi durustce soyleseydi
onca yalan dolana bize bunca aciyi yasatmasina ne gerek vardi
insallah hepsi gececek
ve insallah benim kendimi toparlayip guclu oldugum zaman gelince onun perisan oldugunu izliycem

Peki sen nasilsin canim
karahan buyumustur simdi
kizin nasil
orkideyle gorussebiliyormusun hic sesi cikmiyor
arada yaz bana inanki cok mutlu oluyorum
cepten yaziyorum yanlislarim olabilir
yine gorusuruz canim
arada girip yazarim yine haberdar ederim

Of canim benim ya basligin kalanini okumaya sabredemedim cvpyazayim dedim. Aldatilmanin soku gectiyse artik oturup dusunmen lazim.
Aldattigi her halinden belli.
Dedektif isine girme baska bi yol bulalim bence.
Bir suru parani alacaklar, birinci agizdan neler duydum dinledim bilemezsin. Dedektif isi sakat.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim sanirim ilk soku atlattim
Ilk zamanlardaki gibi aci cekmiyorum
arada gelgitler yasiyorum
bazan cok rahatim gucluyum bazanda en aciz insan oluyorum
Dedektif isi olmadi zaten
"Birinci agizdan neler duydum dinledim bilemezsin "demissinya
neyi kastettigini anlayamadim

canım ben iyiyim.karahan büyüdü.kızımda genç kız oldu.benden uzun maşşallah.
eninde sonunda kocan yanlız ve mutsuz kalıcak.
sen çocuklarına sarıl.
bol dua et.
allah böyle yazmış.
üzülme artık.
evlatlarınla birlikte çok çok mutlu olursun inş arkadaşım...

Konumun uzerinden 1.5 yil gecti .suan bosanma davasi suruyor ,ama hersey oyle yavas ilerliyorki .Adam beni aldattigi kadinin evine tasinmis burdan uzakta oturuyorlar ama herkese uzakta calisiyorum diyormus .Kadin evli ama esinden ayri evde yasiyor ama evleri yanyana.
Aklim almiyor nasil olur diyorum arkadasinin yuzune bakabiliyor adamin karisiyla birlikte ve ayni binada ayri dairelerde yasiyorlar.Ben anormalmiyim kizlar? Ailesi bile durumu normal goruyor ama yinede insanlara karsi yok uzaklara gitti buralari terketti diyorlarmis.
Benim icimde alev kayniyor bazan tum olanlari kabullenemiyorum hersey bitti ,hic bir aciklama yapmadi bana,herseyi inkar etti .Birde herkese sanki ona iftira atmisim gibi anlatiyormus .O kadinla ilskim varsa benden srfsiz kimse yok diyormus ama kadinin evine tasindiginida inkar ediyor is geregi diyormus.
Onlar mutlu mesut yasiycaklar simdi oylemi ?Bende yiktiklarini toparlamaya calisiyorum .Icimden atamiyorum ,unutamiyorum .Bunca zaman gecti neden hala icim aciyor ,gecmise bagli yasiyorum .
bunaldim ,ailesinin iftiralarindan ,o iki rezilin inkar ettikleri halde birlikte olmalarindan ,herseyden .
Boylemi bitecek ?ben icimde bu aciyla yasiycam ,onlarda mutlu olucak
Onlarinda dunyalari altust olsun istiyorum iste elimde degil
Mutlu yasadiklarini bilmek beni daha cok uzuyor ,bu sacma dusunceden kurtulamiyorum

Ispat imkanin varsa zina davasi ea acabilirsiniz o kadina da tazminat davasi acabilirsiniz. Sizin yaninizda olan destekleyen aileniz akrabalariniz var mi

Ispat imkanin varsa zina davasi ea acabilirsiniz o kadina da tazminat davasi acabilirsiniz. Sizin yaninizda olan destekleyen aileniz akrabalariniz var mi
canim ,zaten mesajlarinda beraber olduklari belli ,onlari avukata verdim
Yurt disinda zina davasi acilabilicegini sanmiyorum ,keske tryede yasasaydim hersey cok kolay olurdu .Kendi ailemden hukukcu olanlar var .Malesef burda kimsem yok ben ve cocuklarim .

Allah kolaylik versin bu surecte yalniz olmak zor ama oraninnsartlarina gore de eminim canlarina okuyacak yasalar vardir. yipratici sureclerdir ama yanlarina birakmamalisin. Hersey bir yana da kadinin kocasi diyecemde koca kelimesini yakistiramadim olacak adamin rahatligini anlayamadim

Zor ama bugunler gececek emin olun, istedigi kadar inkar etsin, cikar ortaya rezilligi birgun.
Ve birgun bulur belasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…