Darp raporu acil

Nazille0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
228
91
98
38
Arkadaşlar darp raporu almam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim direk hastane aciline gidip alabilir miyim yoksa karakola gidip şikayetçi mi olmalıyım öncesinde karakola gidersem polis eşliğinde mi gidiyorum acile

Arkadaşlar darp raporu almam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim direk hastane aciline gidip alabilir miyim yoksa karakola gidip şikayetçi mi olmalıyım öncesinde karakola gidersem polis eşliğinde mi gidiyorum acile
Öncelikle karakola gidiliyor diye biliyorum.Ya da hastane polisi vardır.

Bildigim iki türlü de oluyor. Hastaneye gittiginizde hastane polisleri var. Rapor sonrasi bulundugunuz karakolda ifadeniz alinir.

Karakola giderseniz de ifade sonrasi ekiplerle acilde muayene yapilmak icin götürürler. Gecmis olsun

Hastane polisi var , direkt hastaneye gidebilirsiniz

Eski şahıs bana şiddet uyguladığında polisler gelmişti önce hastaneye gidip darp raporu almıştık darp raporundan sonra da karakola götürmüşlerdi

Hastanrye git polise söyle darp raporu isitpyorum diye ordan alabiliyorsun diğer türlü karakola gidip te alınabiliyor

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum koluma bir vurdu uyuştu resmen dün akşam çocuğa yumurta ve muz alırmısın marketten dedim sen al niye herşeyi benden bekliyorsun dedi dedim ne bekliyorum ne görevin var bu evde dedim çocuğa bakmaz ev işlerine elini sürmez bende 8-5 çalışan insanım tükendim artık herşeye yetişmekten ne demek benim vasfım yok diye üstüme yürüdü koluma vurmasıyla uyuştu resmen ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım ve bunları 2bucuk yaşındaki evladımın gözü önü de yaptı çocuk anne ağlama diye yüzümü seviyor işine gelmeyince çalışma bırak işi otur evine sahip çık diyor evde dağınıklık istemez çocuğun dağınıklığına Bile tahammül edemez sürekli pissin dağınıksın diye aşağılamaları insan gibi tartışamıyoruz bile direk üstüme yürür ya küfür hakaret eder bana kancık köpek diyor ya bu hayatımda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum ve bunları kabul ediyorum kabul ettiğimi bildikçe daha fazlasını yapıyor nasıl olsa gidemez benden ayrılsan asgari ücretle geçinemezsin diyor gerçekten bir anne bir kadın ne kadar tükenebilirse o kadar tükendim

Benim eski eş de benzerdi en son çocuklarımın gözlerinin önünde şiddet uyguladı o korkuyu gördüm çocuklarda bir ay içinde bitirdim

Geçmiş olsun, çok üzüldüm çok sinirlendim..
alabildiniz mi darp raporu ?
aileniz var mı, boşansanız destek görebileceğiniz birileri olur mu arkanızda ?

Ailem uzakta ama zaten onlardan hiç bişey beklemiyorum babasının sevmediği kız çocuklarındanım o yüzden elin adamı da beni hiç sevmedi

Naptın konu sahibi aldın mı darp raporu? Boşanacak mısın? Şuan boşanmaya imkanın yoksa bile al raporu sakın çekinme utanacak kişi sen değilsin. En azından boşanan kadar gözü korkar.

Ailem uzakta ama zaten onlardan hiç bişey beklemiyorum babasının sevmediği kçocuklarındanım o yüzden elin adamı da beni hiç sevmedi
Olay dün akşam oldu çocuk olduğu için çıkamadım bugünde sabah erken saat işe gittim işten gelip bakıcıdan çocuğu aldım süre geçince alamıyormuyuz acaba

Naptın konu sahibi aldın mı darp raporu? Boşanacak mısın? Şuan boşanmaya imkanın yoksa bile al raporu sakın çekinme utanacak kişi sen değilsin. En azından boşanan kadar gözü korkar.
Hastaneden sadece raporu alsam yeterli oluyor mu şikayet mi etmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…