- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
Arkadaşım ile eşi birbirlerine karşılıklı şiddet uygulamislar.Polis zorla ikisine de darp raporu aldırmış.Sikayetini geri çekse bile kamu davasına dönüşüyor.boşanmayacaksanız bile edin şikayetinizi
alın uzaklaştırmanızı
sürünsün orda burda
asgari ücretle neler yapılıyormuş görsün
ama nerde
sonra gelip biz burda üzülüyoruz
bir de bir şey yapabilecekmiş gibi soruyorsunuz
eminim kendinize bizim kadar üzülmüyorsunuzdur
İşte tam olarak bu noktadayım akşam beni evden çıkarmadı telefonumu aldı sabah onu uyandırmadım diye hakaret etti benimle muhattap olma dedim üstüme yürüdü vurmaya başladı yine evden kovdu beni bidaha görmeyecekmiş beni evde sen görürsün burdan çıkıp seni şikayet edicem kim eve giremiyor dedim benim evimden beni kovuyorsun demek kirayı kim ödüyor lan diyerek tekrar vurdu benim amacım onu şikayet edip para koparmakmış öyle diyor bana şimdi yürüyorum boş boş işten izin aldım bir kaç saat kafamda milyonlarca soru asgari ücretle çalışıyorum bulunduğum ilde kiralar 15 binden başlıyor eski evler oda çocuğum olmasa aç gezerim umrumda olmaz ben ne yapayım asla ama asla o adamla aynı evde yaşamak istemiyorum şikayet edicem ama biliyorum ki daha çok öfkelenecek çocuğumu bana vermemekle tehdit ediyor birde kendimi öyle çaresiz öyle tükenmiş hissediyorum ki hiç bir yakınıma hiç bir arkadaşıma anlatamıyorum çok zorKadın olarak hepimizin fikri ayni uzaklaştırma al. Ama kocani sen tanırsın. Bir ay uzaklaştı diyelim geldigi zaman daha kötü şeyler yapabilir mi. Yani şiddetin dozu artar mi. Ben bundan da korkarım açıkçası kim erkek millete rezil oldum senin yüzünden der. Daha da kinlenir. Ama suçu asla malesef kendinde görmez suçlu olduğu halde. Ama bu adamla hayat geçmez nasılsa çalışıyorsunuz. Evladınızla yeni bir hayata bakmayı düşünün derim.
Alın karşısına konuşun desek eşek aynı eşek bisey degismicek. Rabbim yardımcınız olsun zor bi durum.
Sizin yerinizde ben olsam koluma vurduğu an evden gitmiştim. Ertesi günde davayı açmıştım. İyi düşünün evladınız için yapin bunu
Keşke sadece kirayı ve faturaları karşılasa asgari ücret alıyorum kirayı bile karşılamıyorEskiden sadece çalışmayan kadınlar manyak kocalarını çekmek zorunda kalırlardı. Çalışan bir kadından bu sözleri duymak çok üzdü beni. Kendi ayakları üstünde durmak olayı lafta kaldı ülke şartlarında. Eviniz yoksa aldığınız maaş sadece kira ve faturaları karşılar.
Bitmesi gereken bir evliliği mecburiyetten devam ettirmek ne kadar acı.
Bu ülkede kadın olmak hiç bu kadar zor olmamıştı.
hastane acil bölümünde söylerseniz polis gelip ifade alıyorArkadaşlar darp raporu almam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim direk hastane aciline gidip alabilir miyim yoksa karakola gidip şikayetçi mi olmalıyım öncesinde karakola gidersem polis eşliğinde mi gidiyorum acile
Sizi resmen köle gibi kullanıyor bu adam müsvettesi bide şiddet uyguluyor. Şimdi size yapan ilerde evladınıza da yapacak farkında mısınız. Yatılı iş bulun sonra adres falan vermeyin açın davayı çıkın o evden ama uzakta bulun evi ve işi bi şekilde kurtulun ordan. Ne demek evden çıkarmadı telefonu mu aldi ne sanıyor bu kendini ben kocama danışmadan evden de çıkarım gezerim de haber veririm yeter izin dahi almam gerek duymam. Arkanızda duracak biri yok mu amcanız abiniz ya da akrabalardan biriİşte tam olarak bu noktadayım akşam beni evden çıkarmadı telefonumu aldı sabah onu uyandırmadım diye hakaret etti benimle muhattap olma dedim üstüme yürüdü vurmaya başladı yine evden kovdu beni bidaha görmeyecekmiş beni evde sen görürsün burdan çıkıp seni şikayet edicem kim eve giremiyor dedim benim evimden beni kovuyorsun demek kirayı kim ödüyor lan diyerek tekrar vurdu benim amacım onu şikayet edip para koparmakmış öyle diyor bana şimdi yürüyorum boş boş işten izin aldım bir kaç saat kafamda milyonlarca soru asgari ücretle çalışıyorum bulunduğum ilde kiralar 15 binden başlıyor eski evler oda çocuğum olmasa aç gezerim umrumda olmaz ben ne yapayım asla ama asla o adamla aynı evde yaşamak istemiyorum şikayet edicem ama biliyorum ki daha çok öfkelenecek çocuğumu bana vermemekle tehdit ediyor birde kendimi öyle çaresiz öyle tükenmiş hissediyorum ki hiç bir yakınıma hiç bir arkadaşıma anlatamıyorum çok zor
Sabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmakSizi resmen köle gibi kullanıyor bu adam müsvettesi bide şiddet uyguluyor. Şimdi size yapan ilerde evladınıza da yapacak farkında mısınız. Yatılı iş bulun sonra adres falan vermeyin açın davayı çıkın o evden ama uzakta bulun evi ve işi bi şekilde kurtulun ordan. Ne demek evden çıkarmadı telefonu mu aldi ne sanıyor bu kendini ben kocama danışmadan evden de çıkarım gezerim de haber veririm yeter izin dahi almam gerek duymam. Arkanızda duracak biri yok mu amcanız abiniz ya da akrabalardan biri
Oldu paşam başka isteğin var mıymış. Sırtına masaj ayaklarını yıkama falanSabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmak
Asgari ücretle gecinmek zorunda degilsin ki cocugunuz var. Alırsın onun o çok guvendigi maaşının yarısını.Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum koluma bir vurdu uyuştu resmen dün akşam çocuğa yumurta ve muz alırmısın marketten dedim sen al niye herşeyi benden bekliyorsun dedi dedim ne bekliyorum ne görevin var bu evde dedim çocuğa bakmaz ev işlerine elini sürmez bende 8-5 çalışan insanım tükendim artık herşeye yetişmekten ne demek benim vasfım yok diye üstüme yürüdü koluma vurmasıyla uyuştu resmen ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım ve bunları 2bucuk yaşındaki evladımın gözü önü de yaptı çocuk anne ağlama diye yüzümü seviyor işine gelmeyince çalışma bırak işi otur evine sahip çık diyor evde dağınıklık istemez çocuğun dağınıklığına Bile tahammül edemez sürekli pissin dağınıksın diye aşağılamaları insan gibi tartışamıyoruz bile direk üstüme yürür ya küfür hakaret eder bana kancık köpek diyor ya bu hayatımda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum ve bunları kabul ediyorum kabul ettiğimi bildikçe daha fazlasını yapıyor nasıl olsa gidemez benden ayrılsan asgari ücretle geçinemezsin diyor gerçekten bir anne bir kadın ne kadar tükenebilirse o kadar tükendim
Onemli olan izin duruyor olmasi. Darba uğradıgin belli degil mi? Belliyse mesele yok kalk git hastaneden raporu al. Karakoldan sikayetci ol, adamin da ifadesini alacaklar sen sikayetci olunca. Dolayısıyla bu adam seni sinirlenip tekrar dövmeye kalkacagi icin senin uzaklastirma cikarman adami eve almaman gerekio. Raporu alayim basucumda dursun dövmeye kalktikca gosteririm geri adim atar gibi mi dusunuosun? 6 ay icinde bosanma davasini acman lazim darp raporundan sonra.24 saatten fazla bir süre geçti verirler mi yine de birazdan evden çıkacağım umarım verirler
Bisey ifade etmez eşe karsi sidder kamu davasi olur dava günü eşinle güle oynaya gider sikayetci degiliz der çıkarsınız. Kararli olmadiktan sonra hicbisey ifade etmez. Ceza davasinda yeri olmaz. Bosanma davasi acmadiktan sonra karakol karakol mahkeme mahkeme hastane hastane gez dur neye yarar. Aman kim uğraşacak şimdi davalarla diye mi birbirimizi dövmüyoruz sanki üşenip :)Arkadaşım ile eşi birbirlerine karşılıklı şiddet uygulamislar.Polis zorla ikisine de darp raporu aldırmış.Sikayetini geri çekse bile kamu davasına dönüşüyor.
Benim amacım ondan para koparmakmış düşünebiliyor musunuz böyle bir zihniyetAsgari ücretle gecinmek zorunda degilsin ki cocugunuz var. Alırsın onun o çok guvendigi maaşının yarısını.
Konulari karıştırdım pardon :) ya bu adami cok ciddiye alma bosanmakta kararliysan darp raporu al bu adam sen ölsen de gene kendini haklı görür. Hak ettiydi ama der. Gecen Bergeni öldüren herifi izliodum yoo pisman degilim falan diyo. Ben zaten bu tarz siddete megilli insanlarin pisman olacagini hic sanmiorum. Hep bi bahaneleri var kafalarinda kendince.Benim amacım ondan para koparmakmış düşünebiliyor musunuz böyle bir zihniyet
Sabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmak
Değil özel şirkette çalışıyorpolis mi bu
Bakın bana size çok ciddi söylüyorum kormayın gidip alın darp raporunu ve uzaklaştırmayıSabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?