- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi usamemhemmam
-
Sen korkuyosun ya rapor ve ifadeden sonra adam korksun birak cunku takibe aliyorlar arada eve gelip sana siddet var mi diyr soruyor polis adamin odu kopuyor en azindan kendine ceki duzrn veriyor. Bir tanidigimizin aynen anlattigim gibi oldu. Mevzu neydi bilmiyorum ama almalisin raporu biran oncePeki işlem nasıl sürdü nelr dediler bı anlatır mısınız. Çok tutarlar sorgularlar diye korkuyorum
Polis senin guvenligin icin geliyor bir nevi goz dagida oluyor cok sık degil 2 3 ayda falan anca oyle birakmiyorlar yani kendilerini hatirlatiyorlar bu siddet goren kadinlar icin cok iyi bisey benceBakın tekrardan yazıyorum. Nisanliyken ailesiyle ev hakkından sıkıntısı oldu ben yanında destekçisi oldum hep ne varki
Başı boş gezip dolaniyodu.
Kafayı yemek uzereydi.
Bize sık sık gelip gittiği için tartışma çıkıyordu. Nisanliyken. Bende gelip gidicek diye bişe söylediklerinde karşı cikiyodum.
O zamanlar kardeşim bana el bile kaldırıyordu ben en çok ta artık oradan kurtulmak istedim. Kii iki sene sonra başıma bununda geleceğini bilemezdim.
Öğlen arası gidicem inseallah hastaneye.
Benim rapordan korktuğum teksey ise. Çok icine girmeleriydi..
Arkadaş yazmış gelip kontrol ediyorlar diye işte her zaman polis gelicek korkusuyla durmak istemiyorum.
Böyle insana aşık olsam yaptığı hayvanlıktan sonra küt diye kesilir sevgim. Seni biz nasıl soğutalım kendi yapamıyorsa?Hanımlar ben çok korktum rapor almaya neden çünkü evliliğim bitsin istemiyorum çünkü onu çok seviyorum.
Ama bugün anladimki bu iş bitmiş evin kilidini değiştirmiş ben ablamdayken eve gidip açamadım.
Şimdi annemi iş yerinden çağırdık. Ve gelip konuşcaz ve artık ona göre yol alcam.
Beni soğutun kurbanının olayım evliliğim bitiyor
Ya başka ne için gideceksin polise? Polis sana şiddet uygulamaya mı geliyor sanki, kocan olacak herife göz dağı vermeye, seni korumaya geliyor. Neden korktuğunu anlasam keşke...Benim rapordan korktuğum teksey ise. Çok icine girmeleriydi..
Arkadaş yazmış gelip kontrol ediyorlar diye işte her zaman polis gelicek korkusuyla durmak istemiyorum.
Sen o kocan olacak adamı nafaka, tazminat deyince göreceksin. Burada okuyoruz. İçlerinden bambaşka biri çıkıyor para ödeyeceklerini duyunca. O zaman dersin rapor alsaydım keşke diye. Neyse kendin yaşa gör aman.Gittim darp raporu almaya hastaneye girişim yapıldı direk hastane polisine yönlendirdiler. İçeri girdim sordular darp varmı nerde oturuyor vs vs. Ben dedim ki oğlumun velayeti nafaka tazminat için istiyorum.
eğer ki eşimi içeri hapse bı yere gotureceklerse istemiyorum iptal edin işlem yapılmadan. Onlarda giriş yapıldı. Ben hayır istemiyorum dedim. İşlem yapan iptal ederse gidin ettirin dedi.
Gittim ağlıyordum bunları konuşurken adam abla geç sakinles dedi. Oturdum iptal ettiniz mi dedim evet dedi.
Ama abla tekrarlanirsa gel dedi. İşte öyle.
O adam 30 yasinda çocuk demis bı kişi yaşını soyliyim. Dedim.
Ben nasıl yapicam. Gerçekten çok seviyorum. Offff
Dun konu acmissin darp raporu nasil nerden alicam diye ortaligi velveleye vermissin bugun zar zor gitmissin hastaneye yine almamissinGittim darp raporu almaya hastaneye girişim yapıldı direk hastane polisine yönlendirdiler. İçeri girdim sordular darp varmı nerde oturuyor vs vs. Ben dedim ki oğlumun velayeti nafaka tazminat için istiyorum.
eğer ki eşimi içeri hapse bı yere gotureceklerse istemiyorum iptal edin işlem yapılmadan. Onlarda giriş yapıldı. Ben hayır istemiyorum dedim. İşlem yapan iptal ederse gidin ettirin dedi.
Gittim ağlıyordum bunları konuşurken adam abla geç sakinles dedi. Oturdum iptal ettiniz mi dedim evet dedi.
Ama abla tekrarlanirsa gel dedi. İşte öyle.
O adam 30 yasinda çocuk demis bı kişi yaşını soyliyim. Dedim.
Ben nasıl yapicam. Gerçekten çok seviyorum. Offff
Üstüne gittim yoksa böyle bir şey yapmazdı cümlesi aynen şunun gibi o katil değil maktul kışkırttı tahrik var yoksa beni niye dövsün ? Di mi yani tahrik ettiğiniz için hakkediyorsunuz. .valla siz bunu sindirmişseniz değil darp raporu almak altın kafes sunarlar gitmezssiniz.ama unutmayınız ki tüm kadın cinayetleri başta bu şekilde başlar her ölen kadın katili ile bir kaç çocuk yapmış ve severek evlenmistirYemin ediyorum kafam allak bullak. Gitmek istiyorum ama sonrası için korkuyorum. Ya iş gerçekten kötüye giderse diye. Çünkü ben çok üstüne gittim bunalttim yoksa böyle bişe yapmazdı o. Bilmiyorum durumum hiç iyi değil. Bebeğim yanımda uyuyo ona zarar vermez kavgada bile alıp kucağına susturmaya çalıştı ağladıgim için ama kucağına almasına bile müsaade etmedim. Yarım saat önce geldi kaç sefer bastı Zile acmayinca geri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?