Davete katılmayan arkadaş grubu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıllardır tanıdığınız insanı neden çağırmıyorsunuz bana garip genelde bu ve daha önce yine çok tanımadığı birinin davetine katılıp benimkini geçiştirme son dakika söylemeleri tuhafıma gitti evin önünden kalkıcaktı ben de yer ayırtmak istediğim için sormuş bulundum

Bu kadar tepki ne için anlayamadım bu sayfa ne için var ben derdimi anlatıyorum size basit gelebilir bana gelmeyebilir sorumu cevaplayıp geçebilirdiniz

Öyle deseler konu sahibi ömür boyu hani paraları yoktu, hani zamanları yoktu diye yapılan her şeyin çetelesini tutacak.Para yok diyene hamama gidiyorlar diye kızıyor, bir şey demeyene niye demediler diye kızıyor.Bir şey diyene de son anda dediler diye kızıyor.Yetmiyor bu düğüne gelmedikleri için bundan böyle kimsenin düğününe gidilmesin istiyor, başka düğüne gidiyolar diye de kızıyor

Bu kadar tepki ne için anlayamadım bu sayfa ne için var ben derdimi anlatıyorum size basit gelebilir bana gelmeyebilir sorumu cevaplayıp geçebilirdiniz
Ne tepkisi? Forum ya burası hani, düşüncelerimizi yazıyoruz. Şurda sizi haklı bulan bir kişi görmedim. Buna rağmen hala kendinizi haklı görüyor olmanız çok enteresan.

İyide düğün benim degil kardeşiminse niye benim çevrem gelmek zorunda olsun.Kaldiki ben abimin düğününde iş yerinden izin alamadım diye iş yerindeki arkadaşım biz bırakırız hem köy düğünü görmüş oluruz dedi öncesinde abime sordum senin için mahsuru yoksa bir masa ayarlayabilirmiyim diye ondan sonra beni bırakmaları için yaptıkları teklifi kabul ettim ve inanın bir saat durdular onda bile yanlız bırakmak olmaz ilgileneyim diye annem babam da haliyle masaya gelip hem teşekkür edip hem ilgilendiler bu bile çok kasılmama sebeb oldu arkadaş düğün abimin ve eşinin onların çevresini rahat ettirmek onlarla eğlenmek güzel bir ev sahipliği yapmak önemli sen whatsap grubun gelmedi diye millete gereksiz atar yapmışsın

Ben bu kadar anlattığınıza göre sizin düğününüz sandım okurken ama kardeşinizmiş. Çoğu arkadaşımın kardeşinin düğününe bende gitmiyorum ne işim var ki. Hele ki çok samimi olmadığım birinin düğününe hiç gitmem ama çocukluk arkadaşımın kardeşi evlendi mesela ona gitmiştim çok samimiyiz diye.

Çok iyi çok nazik insanlarmış sizi alttan almışlar grubun değerini bilin aynı grupta olsak ağzınızın payını vermiştim

Size normal cevap verildi zaten başta. Bir dolu insan beklentinizin ve tepkinizin yanlış olduğunu söyledi. Üslubunuzu korumadan ısrarla ve inatla haklı oldugunuzu savunan sizsiniz. Bu kadar insan benim davranışımi garip buldu. Ben abarttım galiba diye bir kere bile düşünmediniz eminim.
Para umrumda degil diyen insan, insanlarin hamama kadar verdiği paraya takılmaz bir kere.Çünkü o para kardesinizin düğünü icin
harcanmalıydı dimi. Bizi anlamamakla suçluyorsunuz ya, siz önce kendi zihniyetinizi bir kabul edin. Evirip çevirmeyin konuyu.

Bence siz haklısınız. Niyetinizin takı beklemek olduğunu düşünmüyorum. Aranızda bir samimiyet var ki whatsap grubundasınız etkinlikler yapıyorsunuz. Siz sormayana kadar cevap vermeyip son dakika saçma sebepler sunup gelemiycez demeleri yanlış olmuş. En azından bikaç gün önceden söyleyebilirlerdi.
Hadi onlarla çok içli dışlı değilmişsiniz ama samimi olduğunuz arkadaşınız daha farklı davranabilirdi. Ben olsam tekrar gruba girmezdim. Böyle şeylere değer veriyorum ben.
Meselenin para olmadığı da haftaya yapacağı görüşmeden belli. O arkadaşlığınıza sizin düşündüğünüz gibi bir anlam yüklememiş.
Sizde bundan sonra ona göre tavır alırsınız.

Bu kadar kolay insan harcamayın bence. Hayat kısa böyle şeyler için.
Canımdan öte yakın arkadaşımın kardeşinin düğününe gitmiştim. Ama başka hiçbir arkadaşımın öyle bir akraba davetine katılmadım. Çağırıldığım oldu muhtemelen insanlar da nezaketen çağırıyor.
Sizin de nezaketen çağırdığınızı düşünüp çok sallamamışlar.
Çünkü komik olan sizin böyle bir beklentiye girmeniz. Sizin düğününüze gelemeyenleri kim bilir ne yaptınız

En yakin arkadasim bile kardesinin düğününe cagirsa gitmem saka misiniz ? Bi de uzun uzun yazmissiniz insanlar nezaketen aksilik olmazsa geliriz demisler pesine dusup sormussunuz tek tek . Ben olsam siz gruba girdiginizde kendim cikardim gruptan. Kendi
dugununuz olsa neyse hem insanlarla asiri samimi degilsiniz hem de kardesinizin dugunune gelme beklentisi icindesiniz asiri komik

ben gelmediler diye çok da şeyapmazdım. ha yaptım mı sessizce azaltırım samimiyeti bakarım kimse fark edip benimle iletişime devam etmeye çalışıyor mu. çalışmıyorsa da sorun yok arkadaşlık biter gider. insanlardan beklentiye girmek, insanlardan değer görmeyi beklemek, pışpışlanmayı beklemek, tartışmak, küsüşmek, laf dalaşı, dert anlatma bunları kaldıramıyorum artık içim sıkılıyor gerçekten. erkek kardeşiniz olsam zaten umrumda olmazdı ablamın kankitoları açıkçası. bunlardan hariç insanlar bakayım nereye gidiyorlar, ne yapıyorlar böyle gözlemek çok çirkin ya beni asıl rahatsız eden bunlar oldu yazınızda. bana yapmadılar ama ağğğ bakayım bilmem kime yapacaklar mı. böyle birini çevremde ben istemezdim görüşmeyi keserdim sizinle. yanlış anlamayın ama benim tarzım değil.

Kusura bakmayın ama siz insanları darlamissiniz.ne alaka yani sizin kardeşinizin düğününe niye gelsinler ve samimi de degilmissiniz.insanlari yalan söylemek zorunda bırakmışsiniz hiç sevmem böyle gereksiz davetleri

Çok şükür benı anlayan biri geldi evet tam olarak bu şekilde düşünüyorum bende önceden haber verseler inanın bşrsey demezdim haber verdiler derdim . Son dk ben sorunca söylediler sormamın sebebi de yer ayırcaktım servisle gelsinler diye kötü bir niyet veya takı değildi meselem. Ben gruba kendim girmedim onlar yönetici olduğu için tekrar alabiliyorlar. Benım kadar anlam yüklememiş dediğiniz gibi.

Böyle insanlara çat çat söylemek lazım demek ki. Kibarlığa falan gerek yok.
Senin kardeşinin düğününde ne işimiz var deyip geçeceksin. Öyle trip böyle de trip zaten.

Aynen öyle aynı ozverıyi kendime de bekledim kırılma sebebim buydu. açmamamın sebebi o an konumsk istemedim. Küs değilim bunun için küsmem ama yapılanı da unutmam

yok başkalarının davetlerine katılıyorlar diye yok madem para yoktu neden hamam gidildi diye defalarca demişsiniz burada bile, nasıl önceden haber verseler bir şey demezdiniz ya? dürüst olun acık.
kız boşveeeer 3 günlük dünya yaaa ağğğğğ bu arada düğün denilince herkes öfff ya nereden çıktı diyor ilk etapta, düğünü olan kişiyi sevsen bile böyle artık. kasıntı kasıntı şeyler. çok nadir durumlar hariç kimseyi tanımıyor olacaksın, oturacaksın masada, boş boş nezaketen yapılan muhabbetler, zorla dansa kaldıracaklar, beyin ağrıtıcı şarkılar, yorgunluk cabası, masrafı çok bla bla.
bu arada evet gariptir bana katılmayan çok olur biliyorum ama ben benimkine bile gelinmese cidden darılmam. zaten keşke nikaha bile davet etmeyecek olsam kimseyi, şöyle kimsenin bizi bilmediği bir yerde müstakbel eşimle imzayı atıp çıksak keşke.
ha ben vefasız biri de değilim yani, 2 ay önce bir arkadaşımın isteme&nişan etkinliğinde kendi akrabalarından çok hizmet ettim, iş güç yaptım. ortamdan uzaklaşıp kendimi meşgul tutmak içindi aslında. önümüzdeki ay 2 arkadaşımın düğünü var, arka arkaya olduğu için birine katılıp, gece şehir değiştirip, ertesi gün öbürüne katılacağım ve ben çalışmıyorum yani şuan. yapacağım çünkü biliyorum insanlar benim gibi yabani ve rahat olmayabilir. bu da benim canımı sıkıyor ama.
benim büyüdüğüm yerlerde sokak düğünleri meşhurdu, severdim çok daha samimidir ahaha

O zaman siz yüzeysel ilişkiler kuruyorsunuz demekki ben derin bağlar kuran biriyim, samimi olduğum kızın her anında yanındaydım iyi gün kötü gün böyle basit bir sekılde konuyu kapatmasını garıpsedim. Çünkü dediğim gibi oda böyle şeylere önem veren biri ve daha önce de diğer arkadaşın yeğenine gitti bana neden aynı özveri gösterilmedi . Davet etmesem neden söylemedi derler davet etsem bu da çok söylüyor derler yanı bu kadar zaman birlikte vakit gecırdıhımız insanları davet etmem gayet insanı bir durum . Katılmamalarına saygı duyarım son dk söylenmesi ayıp oldu. Benım takıldığım konu bu . Fazla agrasif davranmış olabilirim sizde kusura bakmayın ama çok üstüme gelindi . Değer verdiğim kadar görmek de istedim her insan gibi ben fazla anlam yükledim artık onu yapmamaya gayret edicem

çok abartmışsınız,sizin kardeşinizin düğününe isteyen giderdi evet ama gitmek istemeyende gitmez.
Ne saçma bi beklenti içine girmişsiniz.
Sizinle arkadaşlar kardeşinizle bi bağları yok.Yıllardır görüştüğümüz arkadaş gurubu var,daha böyle birşey için kimse kimseye trip atmadı bahsi bile geçmedi.
Esas ayıbı siz etmişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…