Davete katılmayan arkadaş grubu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane senin basit olarak gördüğünü bile yapamayanlar var ayrıca hatırı sayılır bir beraberliğimiz var. Sen hala niye buralardasın git başkalarına çemkir
Yapmak yapmamak değil mesele. Gelip gelmemeleri ya da haber vermemeleri düğünde bir aksaklığa neden olmaz. Bu tip düğünlere herkes çağırılır gelen gelir gelmeyen haber vermez çünkü rezervasyon yoktur.

Üslup konusunda tekrar uyarıyorum. Ben sizin arkadaşlarınıza benzemem.

yemekli düğünlerde soruluyor kişi sayısı
demek ki sizinki yemeksizmiş

arkadaşlarınız diğerinin yeğenine gittiklerine göre ona daha çok değer veriyorlarmış
tmm kırılabilirsiniz ama büyütmeye de gerek yok
kardeşiniz sonuçta
kardeşinizi tanımıyorlar bide dimi?

Enn yakın arkadaşınız olsa bile kardeşinizin düğününe gelmek zorunda mı ? Sizin düğününüze gelmemişler gibi tepki göstermen bence yanlış olmuş. Kabul edin yersiz bir tepki göstermişsiniz.

Yapmayın bence böyle şeyler. Arkadaşlarınız arasında değerinizi düşürüp dedikodu yapacakları bir sürü malzeme vermişsiniz. Kardeşinin düğününe gelmeleri ne alaka. Erkek kardeşim evlenirken en yakın arkadaşlarımı çağırmak aklıma bile gelmedi. Benim düğünüm mu ne alaka. Kimse de niye cagirmadin demedi doğal olarak. Yakın zamanda arkadaşımın kardeşinin düğününe gideceğim çünkü bizzat tanıyorum. Evlerine birçok kez gittim. Kızla da samimiyetim var. Ayrıca kardeşi kendi davet etti. Sizin durum bambaska. Olayi uzatıp herkesi kendinizden soğutmayın.

Tamam hadi diyelim ki dediği doğru maddiyat iyi değildi o zaman neden düğünden sonraki bir hafta hamam programı yapıp beni de davet ettiler tabii ki gitmedim demek ki para vardı bahane yalandı konuyu iyi okuyun lütfen
Ay bir de şu söylediğiniz ayrı bir fecaat. İnsanların hayatta öncelikleri vardır. Arkadaşının hiç tanımadığı erkek kardeşinin düğününe harcayacak kadar gereksiz bulduğu bir parası yokmuş demek ki. Ama kendine harcayacak parası varmış. Normal olan bu zaten. İnsan sınırlı bütçesi olsa da kendine harcama yapabilir ama alakasız birine yapmaz. Neden sınırlı bütçesini arkadaşının erkek kardeşi için harcasın?

Kimse size açıklama yapmak zorunda da değil. Keşke “ben neden senin kardeşinin düğününe geleyim ne alaka?” deyip sizi bir dumura uğratsaydı kadın ama mülayim bir insanmış.

Ayrıca şunu da ekleyeyim: bir insanı hiç tanımadığı birinin düğününe, etkinliğine vs çağıran insanları hiç samimi bulmuyorum. Çıkar amaçlı geliyor bana. Düğün kalabalık gözüksün, işte takı gelsin gibi amaçlarla çağırılıyor. Yoksa o kişiyi geldiği düğünde kimsenin iplediği bile yok.

Kiz kardes olsa hadi samimiyet vardir belki diye dusundum ama su tavriniz ile sadece taki pesinde kosan samimiyetsiz bir insan gibi duruyorsunuz davetiye attiniz niye hesap sorup ustune gidiyorsunuz yahu insanlari kendinizden kurtarmissiniz resmen
Takı hiç aklımdan bile geçmedi ben sadece değer verdiğim insanları yanımda görmek istedim başka davetlere gelince zamanları benim takıldığım nokta bu hayla insan bir hediye götürmek ister evet ama ondan altın bekleyen de yok zaten

Altin beklediniz demedim aslinda, niyet bu anlasilmistir insanlar gulup gecmistir. Ustune trip ustune trip iyice batirmissiniz. Cunku cidden boyle gozukuyor niye tanimadigim erkek kardes dugunune gideyim ki?

Sanki düğünü Çırağan da yapmışlar gibi bir üslup

Altin beklediniz demedim aslinda, niyet bu anlasilmistir insanlar gulup gecmistir. Ustune trip ustune trip iyice batirmissiniz. Cunku cidden boyle gozukuyor niye tanimadigim erkek kardes dugunune gideyim ki?
Hiç te batırmadım gelemediniz tamam bşrsey demiyorum zorunda değiller . Son dk neden ben sorunca söylüyorsunuz . Yakın zaman da gruptan birimin yeğeni evlendi çok tanımamalarına rağmen gittiler.
Bende yılların vermiş olduğu samimiyetle sadece davet ettim ama bu tavrı haketmediğimi düşünüyorum.

Hayatimda hic bir dugunde onceden haber vermedim ne alaka? Ben kimim dugun ne kdr onemli olabilir, sonra gordugum de hayirli olsun katilamadik dedim. Niye haber versin hele davetiyeden sonra geliyomusunuz diyeni hic duymadim gayet buz gibi sogutmussunuz Kim sizinle ugrassin ayol

**kisi sayisi net olanlar haric
Bazilarinda özellikle belirtilir, cocuk alinmaz vs. Onlardan hariç klasik dugunlerde giden gider biter gecer

Dedikodu yapacak bir durum olduğunu düşünmüyorum sonuçta ben davet ettim evet gelmeyebilirler bunu hak veriyorum ama ben sormadan söylememeleri ayriyeten başka davetlere katılıp benim davetime katılmaları hatta il dışında olan davete bile katılmayı düşünüyor planlayıp benim bir saatlik yoluma gelmemeleri tuhafıma gitti hepsi çalışan kadın ve aralarında bayan kuaförü olanlar var bir masrafı olacak bir durum yoktu

Benim sormamın sebebi servis vardı ulaşım araçları vardı ve evin konumunu atabilirdim o yüzden sordum

Neyseki gelin hanımla ilgili bir konu açılmamış.

içimden bir ses beyaz abiye almış olabileceğinizi söylüyor susturamadım onu.
Sadece konuma odaklanırsanız sevinirim öyle bir şey de yapmadım konuyu da saptırmayın

Kardeşimin düğününe niye arkadaşlarım gelsin böylesini ilkkez duyuyorum ne saçma hele gele gruptan davetiye atıp gelmelerini beklemek.Bizzat aranmadigim veya davetiye ulaştırılmadigi zaman kesinlikle katılmıyorum bende.Bana ulastiramayacak gibi olanlar bile ya anneme ya ablama bana ait bı davetiye bırakıyorlar muhakkak gelmemi gercekten isteyenler bende tabiki bu nezaket karşısında bir saatte olsa bir şekilde katılırım davete.Ama kardeşimin düğününe arkadaşlarımı da çağırmam çünkü kardeşimin en güzel gecesi ben onla ilgilenmek isterim onun misafirlerini rahat ettirmek için uğraşırım birde kendi çevremi niye davet edeyim

Beni yıllardır tanıyor yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmez ve bu kadar samimi olduğum olduğum için çağırdım bunda garip ne var anlayamadım

Düğün sizin olsa hassasiyetinizi anlardım hak da verirdim ama kardeşinizin düğününde sizin arkadaşlarınızın işi ne?

Artık insanların bütçeleri, paraları, harcamaları konusunda daha fazla yazmasanız mı acaba? Bunları yazınca hediye beklemedim, altın beklemedim mesajları komik oluyor çünkü.

Paralarını ve zamanlarını sizin tanımadıkları erkek kardeşiniz için harcamak istememişler, bu kadar basit. Haber vermelerine ya da size bahane sunmalarına da gerek yok. Beklentiniz son derece yersiz. Artık kabullenseniz mi bunu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…