ben 2,5 aylık evliyim ve eşimden şiddet gördüm ve şuanada boşanma aşamasındayız ama gelin görünkü insanlar beni oldukça şaşırtıyolar ya bugün bi tanıdık geldi ne dese ya ilk aylar olur bende çok dayak yedim bence bi şans daha ver şok oldum ne demek ya dedim dayak neresi normal nası değişmesini bekleyim arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yanlış bişey yaptımı düşünmeye başladım :S
ben 2,5 aylık evliyim ve eşimden şiddet gördüm ve şuanada boşanma aşamasındayız ama gelin görünkü insanlar beni oldukça şaşırtıyolar ya bugün bi tanıdık geldi ne dese ya ilk aylar olur bende çok dayak yedim bence bi şans daha ver şok oldum ne demek ya dedim dayak neresi normal nası değişmesini bekleyim arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yanlış bişey yaptımı düşünmeye başladım :S
Şiddete meyilli olduğunu anlamadınız mı flört ederken:26:
off ya çok üzülüyorum ben bu tarz paylaşımlara( ne umutlarla,heyecanlarla yapılan bir evlilik ve henüz 2,5 aylık bir evlilik ama sonuç hüsran ( Yerinde bir karar vermişin arkadaşım..Tanıdığınız olan bayan tamamen saçmalamış..Kendi kızı,yada torunu aynı şeyi yaşasın bakalım böyle konuşabiliyor mu! Rabbim yardımcınız olsun,kararınızdan vazgeçmeyin derim ben..Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım..
anladımda peşimide bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?