Dayak normalmiş..

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
ben 2,5 aylık evliyim ve eşimden şiddet gördüm ve şuanada boşanma aşamasındayız ama gelin görünkü insanlar beni oldukça şaşırtıyolar ya bugün bi tanıdık geldi ne dese ya ilk aylar olur bende çok dayak yedim bence bi şans daha ver şok oldum ne demek ya dedim dayak neresi normal nası değişmesini bekleyim arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yanlış bişey yaptımı düşünmeye başladım :S

2,5 aylik evlisiniz ve siddet gordunuz sizin icin gercekten cok uzuldum oncelikle bunu belirtiyim kavgalar tartismalar tuzu biberidir evliligin fakat siddet diyorsunuz siddet farkli bir kavramdir kadinlar asalanmaya siddete mahkum degildir siddet normalde deildir o kisi siddet gordu diye sizde gormek zorunda deilsiniz ki esiniz hatasini anloayip ozur diler belki affedersiniz ama bosanma seviyesine geldignize gore hala devam etmis anlamina gelir bence dogru yaptiniz bir insan 2,5 ayda siddet uygularsa dusununki bir omur boyu bu kararizin arkasinda durun ve gucsuz olmadignizi gosterin

ilk aylar normal mi?
ne alakası var yaa,canım üzüldüm gerçekten bu kadar erken boşanma aşamasına gelmenin sebebi neydi peki?

o kadın cok darbe almıs basına

sakın vazgecme ,2,5 ayda boyleyse yıllar sonra nasıl olurdu kımbılır

şiddet asla affedilemeyecek olan şeylerin başında gelir.insanlar konuşarak çözüm üretirler dayak yiyererk değil o tanıdığının sözünden pek etkilenme derim ben.ama gerçekten üzüldüm daha yeni evlisiniz yine de olumlu yanından bakmalı iyiki çocuunuz yok...

bu kadar erken bi zamanda boşanmanız çok acı keşke biraz belli etseymiş huyunu evlenmeden.
boşanmaktan başka bi çaresi yok ki bu durumun, neyine katlanacaksınız. milleti boşverin canınızı düşünün.

her seyde bir hayir vardir keskelerde fayda etmez keske evlenmeseydim fln diyipte kendinizi uzmenize gerek yok unutmayin ki sizin dunyanizda once siz degerlisiniz benim kuzenim esinden siddet gordu 5 yil ama cevresi sizin yakininizin dedigi gibi evlilikte olur vs vs laflarla kafasini iyice karistirdilar ve sonunda bosanmayi bile beklemeden ayrildi, diyecegim o ki caninizin yanmasina izin vermeyin

off ya çok üzülüyorum ben bu tarz paylaşımlara ( ne umutlarla,heyecanlarla yapılan bir evlilik ve henüz 2,5 aylık bir evlilik ama sonuç hüsran ( Yerinde bir karar vermişin arkadaşım..Tanıdığınız olan bayan tamamen saçmalamış..Kendi kızı,yada torunu aynı şeyi yaşasın bakalım böyle konuşabiliyor mu! Rabbim yardımcınız olsun,kararınızdan vazgeçmeyin derim ben..Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım..

ilk aylarda normalmiymis?
allahim yaa, dayak hicbir zaman normal degildir..
ustelik henuz yeni evlisiniz cicim aylariniz olmali bunlar sizin...
bugun seni doven yarin cocugunuda dover canim

bence guclu ol canim yuva yikmak cok zordur ama ortada yuva varsa...

canım çok üzüldüm.bukadar yeni evliyken şiddet görmek çok ilginç.acaba nedeni nedir.bukadar kısa zamanda sana şiddet uygulayacak kadar.dayağa katılmıyorumhiçbir kadın maruz kalmamalı.ama hayat senin kararları kim nederse desin yalnızca sen ver.....

bu tarz konusan insanlar zaten cok kucuk beyne sahip olup bir de vakti zamaninda yedikleri sopalar nedeniyle travmaya ugradiklari icin ne dediklerini pek bilmezler.
boyle hatunlarinin eslerinin essekleri sudan hic gelmez,
bu kadincagizlar da buyuk bir metanetle o essekleri beklerler.

Dayak normelmişmi ay allahım kafayı yicem ne insanlar var sen en doğru kararı vermişsin yoksa bir kere yapan yine yapar dayağın affı olurmu hiçç

aslında belli etti nianlıyeknde yapmıştı işte ama değişir felan aileler girdi araya seni çok seviyo senden ayrı die hırçın evlenince geçer dediler ben vazgeçmiştim işte ama

evet canım çokzor herşey yarımkaldıı ne özenerek almıştımben o eşyalarıı ama inana huzurun olamyınca onlar bile gözükmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…