- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
aynenTanıdığınızın beyni sulanmış dayak yemekten sanki öğüt verir gibide akıl veriyor..
aslında belli etti nianlıyeknde yapmıştı işte ama değişir felan aileler girdi araya seni çok seviyo senden ayrı die hırçın evlenince geçer dediler ben vazgeçmiştim işte ama
bnde yeni evli sayılırım ve evliliğimin 3.günü dayak yedim eşim içip içip beni dövodu ailemle kavga ediyodu ailem beni iki kez aldı yanına ve boşanmamı istedi çünkü eşim her seferinde içipbeni fena şekilde dövüyodu acımasıda yoktu canımı çok yakıyodu ailem beni her yanına aldığında özür dileyip bir daha yapmayacağını sölüyodu en sonunda yemnler etti ondan sonrada hiç içmedi 3-4 ay kadar hiç içmedi dayak evlilikte çok kötü bişey şimdi tekrar içermi bilmiyorum ama yine aynı kötü şeyleri yaşamak istemiyorum senn içinde üzüldüm allah yardımcın olsun içiyomu peki
bende öleyle düşünüyorum adı sevgi bide bunun beni deli gibi severek aldı ne diller ne güller ne istersem alır ama benim düşüncelerime saygısı yoktu hep kendi dediği olcak evlenince arttı tabi nişanı çok atmak istedim ama seviom bırakma beni die hep yalvardı düzelir dedim nişanlıyken geçmişimi sormayan adam evlendik kimle ne yaptın okimdi bu kimdi die hesap sordu benden onlarda çok ağrıma gitti sevgi bu demek mi bende sinirli bi insnaım ve ben bunu ona söylemiştim çok flört dönemimiz olmadı hemen isteme nişan felan 6 ay nişanlı kaldık oda ayrı bi işkenceydi en ufak şeyleri büyütmesi git dersin gitmez he herşey karşılıksız değil elbet ama hep beni suçladı sen yapıosun sen öylesin sen böylesin sen beni adam yerine koymuyosun hep şikayet benden işte kurtuldu şimdikimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yoktur..
ben 1,5 senedir evliyim bir tokat dahi yemedim,benim eşim yada evliliğim anormal o zaman!!!!
düzelme olasılığı yoksa katlanmayın,kadınların şiddet görmesi çok öfkelendiriyor beni
:26:
bende öleyle düşünüyorum adı sevgi bide bunun beni deli gibi severek aldı ne diller ne güller ne istersem alır ama benim düşüncelerime saygısı yoktu hep kendi dediği olcak evlenince arttı tabi nişanı çok atmak istedim ama seviom bırakma beni die hep yalvardı düzelir dedim nişanlıyken geçmişimi sormayan adam evlendik kimle ne yaptın okimdi bu kimdi die hesap sordu benden onlarda çok ağrıma gitti sevgi bu demek mi bende sinirli bi insnaım ve ben bunu ona söylemiştim çok flört dönemimiz olmadı hemen isteme nişan felan 6 ay nişanlı kaldık oda ayrı bi işkenceydi en ufak şeyleri büyütmesi git dersin gitmez he herşey karşılıksız değil elbet ama hep beni suçladı sen yapıosun sen öylesin sen böylesin sen beni adam yerine koymuyosun hep şikayet benden işte kurtuldu şimdi
Dogru soze ne denir!bu tarz konusan insanlar zaten cok kucuk beyne sahip olup bir de vakti zamaninda yedikleri sopalar nedeniyle travmaya ugradiklari icin ne dediklerini pek bilmezler.
boyle hatunlarinin eslerinin essekleri sudan hic gelmez,
bu kadincagizlar da buyuk bir metanetle o essekleri beklerler.
aaaa ya ilk aylar tartismalar olur denilmesini duydumda bunu hiccc duymamisdim ne garip,2.5 ayda daha cicim ayindasiniz...ona kesin biri ögretmisdir ,gözünü korkutki sana saygi duysun karin diye ,diyen beyinsiz insan cok.baska bir yandan bakinca söyle bir sans verebilirisn ailenin yanina dön kal birkac ay,pisman olsun bi .cünkü millet neler yapiyor sonra düzelebiliyorlar.eger seviyosan bi sans ver ona,ama uzak kalin biraz.herkes 2.ci sansi hak eder,senin ilerde ona bir hata yapmayacagin ne maglum sende afedilmeyi istemesmisin....eger pismansa bir süre taniyin birbiriniz ama hakli görüyorsa kendini hala ozaman bisey diyemicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?