Dayak şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insan irkinin neslinin azalarak tukenmesini umit ediyorum

Hayvanlar bile yavrularini koruyup kollarken , 2 yasindaki bebesini doven mahlukat mumkunse yasamasin yok olsun , beter olsun , surunsun , inleyerek aglayarak acilar icinde gebersin

Cocuk doven insanlardan bu kadar nefret ediyorum , karsimda acilarindan olseler gulerek seyrederim

Mesajlardan anlıyorum ki insanoğlu gerçekten kendine dokunmayan yılan bin yaşasın diyormuş Allah yardımcımız olsun ne diyeyim biber gazı bile taşımak suç olmuş eee başkası da olaya müdahil olmuyorsun biz kendimizi nasıl koruyacağız. Daha önce ki gün değnek ci adı altında adamı az kalsın öldürüyordu pislik herif orada onlarca insan o bıçaklayan yaratığın üstüne atlamadi ne bileyim bir odun filan bulup adamın kafasına geciremediler ne diyeceğimi bilmiyorum Allah a emanet yaşıyoruz.

ayy çok kötü oldum ya. bitmiyor ülkede çocuklara, kadınlara, hayvanlara yapılan eziyet, şiddet, zulüm bitmiyor. vallahi bezdim.:cry:

ayy çok kötü oldum ya. bitmiyor ülkede çocuklara, kadınlara, hayvanlara yapılan eziyet, şiddet, zulüm bitmiyor. vallahi bezdim.:cry:
Maalesef bu vahim durum sadece bizim ülkede değil diğer ülkelerde de yaşanıyormuş çok üzgünüm ben de büyük balık küçük balığı yutar misali gücü yeten gücü yetemeyeni darp etmeye ağzını burnunu kanatmaya bıçaklamaya ne kadar meraklılarmış yazık gerçekten :(

Ben anlamıyorum bu insanların içindeki artık nasıl bir öfke kin duygusu da çocukları dövmeye kadar gidiyor olay .
Anne baba bile çocuğu dövemez dayı kim oluyor .
Söz konusu kadın ve çocuk olunca insandan sayılmıyor bu ülkede

Polisi arayıp kaçınca sizde duyarlı biri olmuş olmadınız malesef .
Polisi aradım diyip bas bas bağıracaktınız
Ne dayak atan kalırdı orada
Nede o izleyen sözde duyarlı toplum
Ben benim için hayati önem taşıyan sınavımı bırakıp araba çarpan köpek için sınava girmemiç insanım .
Bende birilerini arayıp uzaklaşabilirdim ama vicdan .

Yanımda küçük çocuğum var ve hamileyim manyak adam öyle bir vuruyordu ki orada sen olsan seninde sesin çıkmazdı kendimi geçtim öz yeğenine o muameleyi yapan benim çocuğuma bana neler yapmazdı. Ben en azından polisi aradim elimden o geldi gücü yettiği halde müdahale etmeyenler utansın.
Ben benim için hayati önem taşıyan sınavımı bırakıp araba çarpan köpek için sınava girmemiç insanım .

Hayirli gunler KK.

Dün akşam eve doğru giderken yolda bir adamın 15 yaşlarında ki çocuğa meydan dayağı atmasına şahit oldum (çocuğun dayısıymıs bu arada çocuk seslenirken duydum) ortada bir sürü %99 u erkek olan topluluk hiç bir şekilde müdahale etmeden sadece seyretti ben de polisi aradım ve hızlı hızlı olay yerinden uzaklaştım.

Bu olay bana bir kötü anımı hatırlattı ben çok küçükken 7 yaşımdayken bir akrabamızın evinin önünde oturuyordum bir arkadaşımla tam karşımızda giriş kat dairede bir çocuk 2 yaşlarda babasınin ardından ağlıyordu annesi zaptedemedi ve çocuk dışarı fırladı adam ne yaptıysa eve gönderemedi en sonunda o çocuğu masum u evladını ya gözümüzün önünde öyle bir dövdü ki ağzından burnundan kan geldi tekme attı karnına poposuna defalarca yumruk attı ben o korkuyla olduğum yerde kaldım ama diğer insanlar yine çoğu erkek ne yaptı biliyor musunuz yine sadece izlediler o masum küçücük çocuk öldüresiye dayak yerken ve ya o genç çocuk dayısından dayak yerken olduğu gibi tek gayeleri izlemek oldu hiç bir müdahaleleri olmadı.

Size soruyorum bu toplum hep mi aynı yoksa sadece bana mı böyle insanlar denk geldi şu an 27 yasindayim 20 yıldır bu insanlar hiç değişmemiş bunu anladım ne bu izleme merakı bir insan evladı niye müdahale etmiyor aklım almıyor o çocuğu düşünüyorum aklımın bir ucunda çok üzgünüm sadece polisi aramak geldi elimden :KK43:

Tatlım 2 sevgili sokakta kendi istekleriyle öpüşse herkes üstlerine koşar edepsizler diye dövmeye bile kalkarlar
Ya da ramazanda sigara içeni eşşek sudan gelinceye kadar hırpalarlar
Ama biri kadın çocuk dövse millet aman karışmayalım diye uzak durur, normal bişeymiş gibi geçer gider

Bu ülkede işler bu yüzden düzelmez
Hassasiyetlerimiz hep yanlış şeylere

Yanımda küçük çocuğum var ve hamileyim manyak adam öyle bir vuruyordu ki orada sen olsan seninde sesin çıkmazdı kendimi geçtim öz yeğenine o muameleyi yapan benim çocuğuma bana neler yapmazdı. Ben en azından polisi aradim elimden o geldi gücü yettiği halde müdahale etmeyenler utansın.
Adım adına bu kadar emin olmanuz çok ilginç .

sadece türkiyede değil her yerde aynı tabi gördüğüm kadarıyla. onlara dokunmayan yılan bin yaşasın çünkü.

Vallah Almanyada yürek ister çocuğu sokakta dövmek icin.
Bu yaşıma geldim daha çocuğuna bağıran bile görmedim.
Gece yarisi sarhoşlar sokaklaeda itişebilir...hane ici şiddet zaten kesinlikle var ama dışarda daha hic gormedim

Adım adına bu kadar emin olmanuz çok ilginç .
Emin olmam sadece lafın gelişi. İlginç değil 3 yasinda çocuğunuz olsa yanınızda hamile olsanız 20 adamın içinde tek kadın siz olsanız orada cidden bagirirmiydiniz çok merak ettim. En azından çocuğumu düşünüp KAÇMAM sizi neden rahatsız etti?

Vallah Almanyada yürek ister çocuğu sokakta dövmek icin.
Bu yaşıma geldim daha çocuğuna bağıran bile görmedim.
Gece yarisi sarhoşlar sokaklaeda itişebilir...hane ici şiddet zaten kesinlikle var ama dışarda daha hic gormedim
Burada öyle değil işte maalesef çocuğunun ağzını burnunu kapatana kadar döven yere düşünce karnına poposuna tekme atanı gördü bu gözler. Elinde sigarasiyla açık hava matinesi izledi yurdum insafsızları ne diyeyim bilemiyorum.

Burada öyle değil işte maalesef çocuğunun ağzını burnunu kapatana kadar döven yere düşünce karnına poposuna tekme atanı gördü bu gözler. Elinde sigarasiyla açık hava matinesi izledi yurdum insafsızları ne diyeyim bilemiyorum.

İğrenç.
Ben araya girerdim ama insan korkuyor. Cebinden bicak cikartsa, silah cekse... :/ gercekden zor bir durum. Allahım merhamet versin

Emin olmam sadece lafın gelişi. İlginç değil 3 yasinda çocuğunuz olsa yanınızda hamile olsanız 20 adamın içinde tek kadın siz olsanız orada cidden bagirirmiydiniz çok merak ettim. En azından çocuğumu düşünüp KAÇMAM sizi neden rahatsız etti?
Beni rahatsız eden kaçmanız
Çocuğunuz değil
20 adam izliyor diyorsunuz
O yirmisi de ya dayak yiyordu ya da atıyordu muhtemel .

Böyle bir soysal deney yapmışlardı, gördünüz mü? Dini eğitim alıp, din görevlisi olacak bir grup insana, tam da çok önemli bir sınavları olduğu gün, sanırım mezuniyet tez sunumu gibi bişeydi...sınava gitmek üzereyken gerçekten yardıma muhtaç birini yollarına çıkarıyorlar, ama çok azı, sınavı kaçırmak pahasına o kişiye yardım etmiş. Bu ne tas bu ne hamam diyor insan...

2 yaşlarda babasınin ardından ağlıyordu annesi zaptedemedi ve çocuk dışarı fırladı adam ne yaptıysa eve gönderemedi en sonunda o çocuğu masum u evladını ya gözümüzün önünde öyle bir dövdü ki ağzından burnundan kan geldi tekme attı karnına poposuna defalarca yumruk attı

Okurken gözlerim açıldı, gözümün önüne geldi resmen, 2 yaşında el kadar bebek ya, böyle insanların çocuğu olmasın :KK43:

Beni rahatsız eden kaçmanız
Çocuğunuz değil
20 adam izliyor diyorsunuz
O yirmisi de ya dayak yiyordu ya da atıyordu muhtemel .
Atıyordu derken çocukla adamın etrafında durmuş izliyorlardı işte. Bende diyorum ki küçük çocuğum olmasa kaçmam çocuğum olduğu için kaçtım ısrarla anlamıyorsunuz ya da bilerek anlamak istemiyorsunuz.

Tek olsam o adamlar umrumda olmaz taş bile bulsam atardım yeter ki bıraksın diye çocuğu. Ama insanın yanında küçük çocuk olunca yersiz kahramanlığa gerek yoktu.

Hadi diyelim ben bağırdım polisi aradim diye o adam hem bana hem çocuğuma saldirsaydi ki o potansiyel var o zaman ne düşünürdünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X