Dayak yedim.

Saka bir yana dostum, bu herif bir psikopat, sen zaten bununla bulusmaya niye gittin onu da cozemedim. Adam bildigimiz manyak, dover,sover, her seyi yapacak kapasitede bir insan, ya 3.cu sayfa haberi olsaydin? Bu hayvan herifin niye hala pesinde dolaniyorsun sekerim, birak ne hali varsa gorsun.

ceyliiiiiiiiin ben bu konunu hiç görmemişim canım
biliyorsun ilişkini merak ederdim ara sıra
vay şerefsiz vayyyyyy..
bir daha sakın ama sakın ceylin
görüşme onla
pislik!!!

Ablam..
Gorusmuyorum zaten o hala mesaj atiyor .
Ev telefonunu aradi birkaç kez .
Tepki vermiyorum bir sey demiyorum.
Ne hali varsa görsün artik.
Allah sorsun..
ceyliiiiiiiiin ben bu konunu hiç görmemişim canım
biliyorsun ilişkini merak ederdim ara sıra
vay şerefsiz vayyyyyy..
bir daha sakın ama sakın ceylin
görüşme onla
pislik!!!

Ablam..
Gorusmuyorum zaten o hala mesaj atiyor .
Ev telefonunu aradi birkaç kez .
Tepki vermiyorum bir sey demiyorum.
Ne hali varsa görsün artik.
Allah sorsun..
aynen Allah sorsun
bak evlenemiyodunuz bir türlü
herşeyde hayır vardır gördün mü
belki evlenseydin daha acı şeylerle karşılaşacaktın canım
önceden gördün ne olduğunu çok şükür...

he be kızcağızım ,herif sen kendine gel diye vurmuştur....yani iyiliğin için... ayrıldığın adamın evine barışma niyetin yoksa ne diye gidiyorsun ... adam da geldiğine göre sağını solunu sıkıştırrım diye düşündü... sende tersleyince bu kız kendinde değil heralde diyip tokatladı... ilk tokatla düzelmeyince devam etmiştir...
şaka bir yana... geçmiş olsun....

7 sene uzun bir süre evet ama insasn 40 senelik kocasını bile bir gün bakmışsın tanıyamamışım diyorsun...
dışarda görüşsene...kız arkadaşına çay içmeyemi gidiyorsun...iyiki başka bir şey yapmamış gözü dönmüş...belkide derdi seni yumuşatıp , fingirdemek...korkmuşsun tabiki... insanın beyni o an, şu anda dayak yiyen benmiyim bu olay benim başımamı geliyor diye inanamıyor... çok zor bir durum...dikkat et bu adama yeniden ararsa açma bari... yine yanılıp gidersen dışarda görüş yanında biri olsun...

Öyle tabii.
Haklisin ablam.
İnsan o durumdayken net göremiyor hicbir şeyi .
Nasip işte..
aynen Allah sorsun
bak evlenemiyodunuz bir türlü
herşeyde hayır vardır gördün mü
belki evlenseydin daha acı şeylerle karşılaşacaktın canım
önceden gördün ne olduğunu çok şükür...

Çok tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…