Dayak yedim.

E="lilyen, post: 36612580, member: 525521"]Bu konunun sonucu ne oldu [/QUOTE]
Sonuc Ayni canim.
Konusmuyorum gorusmuyorum..
Hayirlisi ne ise o olsun.
Uzulmuyorum artik, siradan devam ediyor :)

ceylin ne yazacagimi sasirdim, o pisligin dengesizligi belliydi de boylesini dusunmezdim.

Seni hala ariyor mu? Konunun icinde takip edemedim, sakin korkma babandan, ogrendiginde o serefsizden daha fazla zarari dokunacak hali yok.

Kiyamam ya.... gercekten cok uzuldum ceylin

Yaa çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu lütfen daha fazla bağlama kendini

Ev teli haric ulasacagi yer yok canim o yüzden arayamiyor.
Fake bir face hesabim vardi ona yaziyor sürekli. Az önce yazdi hatta cevap vermiyorum. YAZDIKLARInI okuyup mutlu oluyorum hatta. Pişman olmuş hissediyorum ..Ne halt yerse yesin artik.. CÇok tesekkur ederim canimm.

Okurken bi an cok korktum dizini bastirdi tekme attim falan dediginizde Allah korusun tecavüz etti sandım. Aman aman uzak durun ne evde ne parkta kafede hiçbir yerde bu adamla bir daha asla karşı karşıya gelmeyin. Cok buyuk gecmis olsun

ne yaparsa yapsin birak kendi coplugunde esinsin dursun serefsiz pislik.

burdayazilanlara da aldiris edip sinirini bozma, o serefsizle yarisircasina saldirmaktan cekinmiyorsa insanlar ne anlatsan bos.

ne kadar kararmis yurekleriniz ya!
Hata gordukleriniz varsa keske soyle yapmasaymissin denir,
gencecik ondan baska erkek tanimamis onu hem abi hem sevgili bilmis bir kizin basina daha agir seyler de gelebilirdi...
Tokatlari dizini bastirmasini okurken hic mi iciniz sizlamadi? Bir oh olmus demedigniz eksik.
Aciyorum gercekten...
Fakat konu sahibine degil ,
O toparlanir, hepinizin imrenecegi bir hayat da yasar fakat biz burda kendi kendimizi tatmin etmek icin vicdansizlasip yorumlarla oyalanirken bir arpa boyu yol katedemeyiz.
Siddete duyarsizlasabilecek kadar duygularini kaybetmis insanlar.... aman evlerden irak...

Yürü be koçum kim tutar

Sizin hayatiniz kadar olamaz efendim

Benim en azından sorunum belli canım. Normalde insanlarin sorunları ne olursa olsun dalgaya almayı acımasızca elestirmeyi seven biri değilim ama siz benim konuma basit ve gerçek dışı düşüncesiyle yaklaştınız sizin konularınızi okudum size de ayni tarz yorumlar yapılmış ve burda yalan söylemiyorum falan demişsiniz. Empati kurmak lazım sana yapılmasını istemedigin bir şeyi başkasına yapmamak lazım sonuçta sizinde verdiğiniz cevapda ki gibi Allah herkesi farklı imtihan eder herkesin sınavı farklı. Icinde bulunduğunuz durum üzücü bundan sonraki hayatınız da böyle sorunlarla karşılaşmazsiniz inşallah.

Canim benim.. Allah razi olsun senden. Onlarane desem bos cevap dahi vermiyorum artik. Sen kak etmissin diyen mi dersin sen eşek olursan binen çok olur mu dersin bin turlu yorum yaptılar. Allah sorsun ne diyeyim.
Senin yuregineyüreğine saglik. İyi niyetli, temiz kalpli arkadasim ... Seviyorum seni :)

Oyle "smiley04, post: 36614890, member: 606782"]Benim en azından sorunum belli canım. Normalde insanlarin sorunları ne olursa olsun dalgaya almayı acımasızca elestirmeyi seven biri değilim ama siz benim konuma basit ve gerçek dışı düşü

ncesiyle yaklaştınız sizin konularınızi okudum size de ayni tarz yorumlar yapılmış ve burda yalan söylemiyorum falan demişsiniz. Empati kurmak lazım sana yapılmasını istemedigin bir şeyi başkasına yapmamak lazım sonuçta sizinde verdiğiniz cevapda ki gibi Allah herkesi farklı imtihan eder herkesin sınavı farklı. Icinde bulunduğunuz durum üzücü bundan sonraki hayatınız da böyle sorunlarla karşılaşmazsiniz inşallah.[/QUOTE]
Oyle tabii. İyi günler efendim.

Burada sana "oh olsun" tarzında yaklaşanların, sevgilinin yaptığı hareketten farkı olmadığını düşünüyorum.
Bunlar "mini etek giyersen tecavüz ederler tabi" kafasındaki insanlar. Sen onun evine kendin o çağırmadan gidip "döv beni" deseydin bile onun sana tek tokat atmaya hakkı yok. Saçma yorumları takma kafana, sevgiline gelince sanırım tutkulu bir film sahnesi tadında bir ortam yaratmaya çalışıp birden öpüşeceğinizi falan düşündü herhalde. Kusura bakma ama, geri zekalıymış.

Direkt karakola gidip darp raporuyla dava acacagina kuzu kuzu arabasina binmene uzuldum.. Kizlarimiz neden kendini bu kadar ezdiriyor

Sanirim :) Cok tesekkur ederim. Boyle yorumları okudukça içim rahatliyor insanin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…