- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Oha beee kendini ne halt sanio allahim ceylin yaa sakin bir daha gitme gozu donmus bunun öldureeebilirdi tecavuze bile giderdi iss 😭
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok kötüyüm kuzum...
iyi ki evlenmemişsiniz evlensen neler yapardı bu adam sana
Öyle..
Görmediğim bi bu kalmisti sanirim ondan yana bunu da gördüm...
Çok zoruma gitti.
Öyle aptalim ki ben..
offf yazık ya üzüldüm geçmiş olsun. keşke gitmeseydiniz allah korusun daha kötüsü de olabilirdi.. polise gitmeniz başınızı daha büyük derde sokar mı bilmiyorum ama hattınızı falan değiştirin en azından hemen ulaşamasın artık size..
Barışmak için şiddet uygulandığı nerde görülmüş
Peşini bırakma git şikayet et süründür derim. Senin tepkisiz kalman ona cesaret verebilir. "Darp raporu aldım bir daha bana dokunacak olursan seni süründürürüm" diye gözünü korkut.
Ben artık kadına şiddet haberleri okumaya dayanamıyorum. Ataerkil bir toplumda da yaşamaktan nefret ediyorum.
Üzüldüm... Bu erkekler neden böyle bir şey yapar aklım almıyor.Şeytan diyor paralı bir kabadayı tut onu bir güzel dövsün ama sadece diyorOlan olmuş önemli olan bundan sonrası.
Tesekkur ederim..
Bulundugum şehirde bizimkini dovebilecek kimse yok ne yazik ki..
Off ki ne off.
Tesekkur ederim..
Bulundugum şehirde bizimkini dovebilecek kimse yok ne yazik ki..
Off ki ne off.
Onun adamlığına tüküreyim. şerefsiz haysiyetsiz ya. Bak okurken bile elim ayağım titredi ya. Elleri kırılsın onun inşallah. Sen üzülme kuzum, onu hayatından sil artık. sakın konuşma. o terbiyesizliğiyle kalsın.
Tesekkur ederim kizlar.Önemli değil... Aaaay benim vallahi içimde kalır onun da dayak yemesi gerek.Ne demek sizi dövmesi ya hangi hakla hem de
Ben de anlam vermedim. Madem barışmayacaksın evine neden gidiyorsun...
Ayrildiktan sonra yuzyuze konuşup görüşme firsatimiz olmamisti.Ayrilmisin cocuk konusmak istio evine gidion yani ii daha baska bisi yapmamis ayrildigin insanla disarda bulusulur turk filmlerinin bile cikis noktalari hep burdan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çaresizlik insana her şeyi yaptırır.Baktı ki sende ümit yok senden çıkardı hırsını demek hayvan.Bu olayın üzerine sakkkııınnn dönme sakınnnnn...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok çok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun.Allah onu bildiği gibi yapsın kimki o senin tırnağına bile dokunamaz bu saatten sonra eminim , sinirlerim zıpladı okuyunca olanları suan onu gebertebilirim pislik herif sen narin bir bayansın üstelik iyisi kötüsü ile 7 yıllık hakkın var bu adamın üzerinde Allah'ın sevdiği kulusunki sana gerçek yüzünü göstermiş bu kadına şiddet uygulayan erkeklerden nefret ediyorum aciz yaratıklar çok geçmiş olsun Ceylin Allah seni korusun bu tarz insanlardan bundan sonra
Çaresizlik insana her şeyi yaptırır.Baktı ki sende ümit yok senden çıkardı hırsını demek hayvan.Bu olayın üzerine sakkkııınnn dönme sakınnnnn...
Çok çok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun.Allah onu bildiği gibi yapsın kimki o senin tırnağına bile dokunamaz bu saatten sonra eminim , sinirlerim zıpladı okuyunca olanları suan onu gebertebilirim pislik herif sen narin bir bayansın üstelik iyisi kötüsü ile 7 yıllık hakkın var bu adamın üzerinde Allah'ın sevdiği kulusunki sana gerçek yüzünü göstermiş bu kadına şiddet uygulayan erkeklerden nefret ediyorum aciz yaratıklar çok geçmiş olsun Ceylin Allah seni korusun bu tarz insanlardan bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?