- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ceylin, durma kaç. bir kere yapınca bir daha yapıyorlar. nefsine zor gelen hakkında iyi olandır canım benim... sonu iyi değil bunun. hep derim; bir kere affedince bir daha yapacak.
seni el üstünde tutan biriyle ol. vuran biriyle değil.
zor olduğunu biliyorum sevince, ben çok yaptım; çok affettim. hiçbir şey değişmiyor...
iki gündür her yerden artık engelledim. artık bana elini kaldırmaya cesaret edemiyor ama dediği laf aynen şuydu telefonda; şimdi yanında olsam ağzına yüzüne vururdum senin.
ben kendimi zorlayıp bitirmeye karar verdim, sende öyle yap. ezdirme kendini ne olur. offf.
İnşallah öyle yapacagim Sur.pişman olsun istiyorsan sırra kadem bas
hiçbir şekilde ne durumda oldugunu bilmesin
sana ulaşamasın.. işte o zaman köpek gibi pişman olur
inşallah canım. gebersın pislik pişmanlıktan inşallah.. senı asla bulamasın, ulasamasın ve sarıldıgı herkeste senı arasın inşallah pislikHepsi ayni halt iste.
Rabbim korumuş seni.
İradeli olmaliyiz.
Çok zor ama olmaliyiz..
İnşallahbasaririz arkadasim
İnşallah öyle yapacagim Sur.
Dediğim gibi hatti kirdim .
Ev telini aramazsa ulaşamaz büyük ihtimal.
Tasinacagiz kismetse bu ay..
İnşallah basaririm..
Cinsel hayatınız var ise derdi ihtiyacını gidermekti derim..
Sizin hatanız biten bir ilişkinin ardından eve gitmeniz açık net.
Polise gitmemiş olmanız onu cesaretlendirmez dilerim.
Haklisiniz..Ayrildigin adamin evine gitmek bence bir hata , disarda biyerde bulusabilirdin...
Ayrica boyle bir hakki ona kim veriyor ya , Anne babamiz el bebek gul bebek yetistirsin vurmaya kiyamazsin , elin oglu gelsin vursun ...
Birdaha kesinlikle gorusme ne hali varsa görsün.
Aynen öyle just.Insan dayaktan sonra evet travmanin sokunu yasayabiliyor. Bence dogal ilk anda idrak edememesi bunu esim de beni alnimdan opmustu falan ben bisey diyememistim ama ceylin de eminim idrak edecektir
amin arkadasim cok tesekkur ederim..allah korumuş konunuz nedir niye ayrıldınız bilmem ama
başınıza daha şeyler gelmediğine şükredin
ama sunuda sormadan edemedim zorla öpmeye kalkıyo üstüne dövüyo ve siz arabasına biniyosunuz verilmiş sadakanız varmış
Öyle.çok geçmiş olsun .kadınlara el kaldıran erkek müsvettelerinden acizi yoktur .ne hakla size vurur!!!
İnşallah Sur'um insallahhh.inşallah canım. gebersın pislik pişmanlıktan inşallah.. senı asla bulamasın, ulasamasın ve sarıldıgı herkeste senı arasın inşallah pislik
Tatlım gerçekten çok üzüldüm baştan evine gitmekle hata yapmışsın keşke sahilde filan buluşsaydın ama olan olmuş. Ben biraz daha iyimser yaklaşacağım evet vurması kesinlikle yanlış ama sarılıp onunda ağlaması seni hala sevdiğini ve o anki hırsıyla yaptığını gösteriyor ama affedilir bir şey değil daha evlilik yokken bunu yapan evlenince de bir kavgada neler yapar. Aslında olanlar belki de bir şeyleri anlamak için vesiledir bu hareketi senin ondan soğumana ve artık aklını başına toplamana sebep olur 7 yıllık bir ilişki çok uzun bir dönem gerçekten bu kadar kesinlikle uzamamalı benim size tavsiyem herşey böyle bitmişken bitsin ve dikkatli olun televizyonlarda neler izliyoruz Allah yardımcınız olsun herşeyi O'ndan iste ve sabır dile kolay kaldırılabilir bir şey değil. Sağlıcakla kalın
Dizin mesajiniza ayri yanit vermek istedim.
Babam sürekli evden qtardi geçen seneye kadar doğru
Bu sene konusmuyoruz gerekmedikce.
Babannemi tanisaniz anlattiklarimin devrede kulak olduğunu fark edersiniz.
Az önce yegenim agliyordu onu aldim uyutmak için bana " uyur su çocuğu Sürtük " dedi.
Dirf bu yüzden devamini siz düşünün.
Sevgilimle yasadiklarimin da çokça konusu var efendim.
Burada çoğunu tanimadigim insanlara yalan söyleyecek değilim.
İnanip inanmamaktadır ozgursunuz tabii ki.
Herkes ayni koşullarda imtihan olmuyor maalesef..
pskopat gibi ne öyle allah korusun daha kötü şeyler yapabilirdi allah korumuş sizi.hemen ayrıın dicem ama peşinizi de bırakmayacak gibi sanki:26:
adama resmen oldurmesi icin sans vermissiniz ama degerlendirememis. tobe yarabbim ya. gecmis olsun ama dayagi yedikten sonra yapilacak en son sey arabasiyla kendinizi eve biraktirmak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu yorumuna istinaden bişeyler yazmak istedim
madem babadan yana dertlisin babaanne de öyle
erkek arkadaşta manyak bence
bundan sonraki adımlarını daha dikkatli at yazık gencecik bir kızsın
sen kendine deger vermezsen kimse vermez
insanın canı ciğeri böyle olursa el oğluna yaklaşırken 10 degil 100 kere düşün
sahip cıkının da yoksa belli etme karsındakine sana istediği gibi davranma hakkını verme kimseye
sen nekadar güçlü durursan hayatta öyle karsılar seni
Allah önune daha iyilerini çıkarsın
Ceylin, durma kaç. bir kere yapınca bir daha yapıyorlar. nefsine zor gelen hakkında iyi olandır canım benim... sonu iyi değil bunun. hep derim; bir kere affedince bir daha yapacak.
seni el üstünde tutan biriyle ol. vuran biriyle değil.
zor olduğunu biliyorum sevince, ben çok yaptım; çok affettim. hiçbir şey değişmiyor...
iki gündür her yerden artık engelledim. artık bana elini kaldırmaya cesaret edemiyor ama dediği laf aynen şuydu telefonda; şimdi yanında olsam ağzına yüzüne vururdum senin.
ben kendimi zorlayıp bitirmeye karar verdim, sende öyle yap. ezdirme kendini ne olur. offf.
Kusura bakmayın ama çok saçma ,yani soğuyosun ,ayrılyosun ,herşey bitmiş ,bide evine gidip çay içiyosun ,ne alaka ,üstüne dayak yiyip arabasına biniyosun,yani saflığında bu kadarı ,hatanın büyüğü sizde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?