- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
sen eşinden ayrılmak istemiyorsun bu çok açık. ya eşini hala çok seviyorsun ve sana geri dönmesi için bir mucize, bir öneri istiyorsun ya da kendine güvenin yok, dul kadın olmaktan, kendi ayakların üzerinde duramamaktan korkuyorsun.O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.
tamam sen yine kv ne ağla, anlat, dertleş ama darp raporu almalısın önce.Inanin ki oyle birisi değil. Demez anlar beni. Annen hayatta olsaydı ona siginirdim. Yemin ederim tek amacım anlasilabilmek. Birisinden Şevkat görmek.
oyle demeyin, kayinvalide var kayinvalide var.
Benim esim allah korusun, beni dovse, kayinvalidem de yemin ederim onu dover.
tabi darp raporunu ihmal etmesin.
Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.
Eğer rapor alma imkanınız varsa alın da süründürün müfettiş beyi. Önceki konularınızı da düşünerek yorum yapıyorum bu adam iflah olmaz.Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.
Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?