Dayak yemiş kadar oldum

Böyle adamlar sigarayı bırakmasın.
Sizde ne diye sigara alırken beklemeyip önden gidiyosunuz. Bırakın ne zıkkım içiyorsa içsin ya. Yaptıgı cok yanlıs asla onaylamıyorum. Ama sigarayı bırakmaya çalısırken bende böyle en kucuk seye muthıs buyuk tepkıler verıyorum. O yuzden sigarayı bırakmak gibi bir niyetim yok. Sigara zararlıysa streste zararlı

Sigara almak istediğinde icmek istedgnde falan umursamayn. Kendinze odaklanin spor ağız bakımı falan mis gibi koksun ağzınız eşiniz öpmek istedgnde ağzın sigara kokuyor canm dişlerini fircalasanda alıyorum kokuyu hiç cekıci değil sigarayı biraktgnda opersin diyin. Sigara kullandığı sürece ezin onu:))

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Gerçekten pişman olup özür dilemesi yeterli değil mi?
Sanırım yeterli değil şiddetin her türlüsüne karşıyım sebebi ne olursa olsun mesela uyuşturucu kullanan birine şiddet uyguladığında aman bağımlılık kolay kurtulunmuyor özür dilesin geçsin diyebilirmisiniz??? Ben diyemem

Sizde ne diye sigara alırken beklemeyip önden gidiyosunuz. Bırakın ne zıkkım içiyorsa içsin ya. Yaptıgı cok yanlıs asla onaylamıyorum. Ama sigarayı bırakmaya çalısırken bende böyle en kucuk seye muthıs buyuk tepkıler verıyorum. O yuzden sigarayı bırakmak gibi bir niyetim yok. Sigara zararlıysa streste zararlı
Karşı oldugum birşeyi yaparken onu beklemek zorunda değilim diye düşünüyorum Karşı oldugunuz seye bir tepki koyulmalı siz içtiğiniz için aman neki diyebilirsiniz ama ben diyemiyorum

Sigara almak istediğini size söyleyince surat yapacağınızı bildiği için çok geriliyor muhtemelen yine dırdır etçek, içme, alma diycek diye sinirleri bozuluyor bu yüzden de ne zaman sigara konusu açılsa gergin tavırlar sergiliyor. Karışmayın içme alma demeyin ne yapmak istiyorsa yapsın, ne halin varsa gör de demeyin sadece sessiz kalın. Sigara içen ve eşi zırp pırt içme diyen biri olarak aynı psikolojiyi yaşıyorum,inanın eşim içme diycek diye rahat ortam arayışına giriyorum evden kaçasım geliyor

Sanırım yeterli değil şiddetin her türlüsüne karşıyım sebebi ne olursa olsun mesela uyuşturucu kullanan birine şiddet uyguladığında aman bağımlılık kolay kurtulunmuyor özür dilesin geçsin diyebilirmisiniz??? Ben diyemem
O zaman bir müddet uzaklaşın. Ne diyeceğimi bilemedim. Sizin ne yapmak istediğiniz önemli. Aklınızda boşanmak mı var?

Karşı oldugum birşeyi yaparken onu beklemek zorunda değilim diye düşünüyorum Karşı oldugunuz seye bir tepki koyulmalı siz içtiğiniz için aman neki diyebilirsiniz ama ben diyemiyorum
O sizin eşiniz, bir yabancıymış gibi konuştunuz
Adam düşünür bu benim eşim ne yapıyor olursam olayım yanımda olmalı diyor ama kadın dönüp gidiyor çok sinir bozucu. Evlendiğinizde bu adam sigara içiyordu, lafla peynir gemisi yürümez bağımlı birine inanıp evlilik gibi ciddi birşeye karar vermişsiniz, bence üzerine gitmeyin.

Sigara almak istediğini size söyleyince surat yapacağınızı bildiği için çok geriliyor muhtemelen yine dırdır etçek, içme, alma diycek diye sinirleri bozuluyor bu yüzden de ne zaman sigara konusu açılsa gergin tavırlar sergiliyor. Karışmayın içme alma demeyin ne yapmak istiyorsa yapsın, ne halin varsa gör de demeyin sadece sessiz kalın. Sigara içen ve eşi zırp pırt içme diyen biri olarak aynı psikolojiyi yaşıyorum,inanın eşim içme diycek diye rahat ortam arayışına giriyorum evden kaçasım geliyor
Anlamıyorsunuz akşama kadar uğraştı benimle sinirleneyim olay çıksın diye hiç sesimi çıkarmadım akşam kendi olay çıkardı yine senin yüzünden dedi

Anlamıyorsunuz akşama kadar uğraştı benimle sinirleneyim olay çıksın diye hiç sesimi çıkarmadım akşam kendi olay çıkardı yine senin yüzünden dedi
Demekki içmek için bahane arıyor, siz de deyin ki serbest serbest iç içmek için benim kavga etmeyi beklemene gerek yok karışmıyorum diyin.

Aynen katılıyorum bende denedim ve çevremdekiler lütfen sen zıkkımlanmaya devam et dediler.
Bende ki etkisi stres değil ama aşırı suskun oluyorum askılıkla aramda fark olmayacak kadar gariban

O sizin eşiniz, bir yabancıymış gibi konuştunuz
Adam düşünür bu benim eşim ne yapıyor olursam olayım yanımda olmalı diyor ama kadın dönüp gidiyor çok sinir bozucu. Evlendiğinizde bu adam sigara içiyordu, lafla peynir gemisi yürümez bağımlı birine inanıp evlilik gibi ciddi birşeye karar vermişsiniz, bence üzerine gitmeyin.
Evlendiğimizde bırakmıştı 8 ay içmedi o yüzden inandım o zaman bende kola seviyorum aylardır eve girmiyor o istemiyor diye demediğini bırakmadı aynı şey değilmi

Evlendiğimizde bırakmıştı 8 ay içmedi o yüzden inandım o zaman bende kola seviyorum aylardır eve girmiyor o istemiyor diye demediğini bırakmadı aynı şey değilmi
Anladığım kadarıyla burada sizi üzen eşinizin sigarayı bırakmasından öte bunu bahane ederek size yapmış olduğu davranış .
Bende sigara içiyorum hiç denemedim ama bırakmak zordur diye düşünüyorum.
Eşiniz belliki evlenmeden size verdiği sözü tutmak istiyor ama zorlanıyor. Herkesin içinde havada ucan laptop falan hiç hoş olmamış. Bence de bir dersi hak ediyor.Suan küsmüsünüz?Özür diledimi

Aman ne ki neden diyim hanımefendi.
Ben sigarayı iyi bir şey diye tasrif etmiyorum ki.
Eşinizin yaptıgı cok yanlış. Ama sizin yaptıgınızda hoş değil diyorum. Nasıl hamıleyken hormonlar insanı duygusal ediyorsa, sigarayı bırakmaya çalışan insan da çok değişiyor çok etkileniyor diyorum. Biraz daha anlayış göstermeliydiniz diyorum. Bu illeti kullanan, bağımlısı olan bilir. Keşke karşılıklı sevgi saygıyla herşey çözülse. Kolaylıklar diliyorum. Eşinizinde burnundan getirin fırlattığı laptopu o ayrı

Eşimin bir sigarayı bırakma macerasıda kötü sonlandı bu sefer bir hafta dayanabildi

Her seferinde aynı şey oluyor bırakıyor sonra kavga kıyamet, kavga çıkarmasındaki amaç ise sigaraya senin yüzünden geri döndüm demek zaten başına ne gelirse suçlusu benim..

Akşam ki mevzu da şu iş çıkışı eve doğru yürürken önünden geçtiğimiz büfenin önünde ben sigara alıcam dedi, yapma hayatım dedim bu sefer tutturdu alıcam diye!! bu sefer dedim ne yapıyorsan yap!!! büfenin önünde beklemeyip yürümeye başladım arkamdan bağırdı ve elindeki laptopu fırlattı evet bilgisayarı bildiğiniz havada gördüm. Tam önüme düştü laptop sonra geldi aldı hep o iyi davranıyormuş bıkmış ne halim varsa görcekmişim bağıra bağıra önden yürüdü gitti. Bunları yaparken etraf bayagı kalabalıktı çok utandım ve bir saat kadar parkta oturdum ve düşündüm nerde hata yapıyorum diye havada kararınca kalktım eve gittim apartmanın kapısında karşılaştık sanırım beni aramaya çıkmış yüz vermedim hata asansöre onunla binmek istemedim bu sefer de elindeki anahtarı fırlattı ve gitti

Iki saat sonra kadar eve geldi konuşmaya çalıştım ne yaptığının farkındamısın dedim iyi oldu dedi bende peki dedim.

Kızlar size soruyorum nasıl davranmalıyım??? Tepkim nasıl olmalı??? Siz olsanız ne yaparsınız???

NOT: lütfen eşimin davranışına nasıl tepki vermeliyim bu konuda yorum istiyorum yok bırak içsin falan gibi yorum istemiyorum umrumda da değil ne zıkkım içtiği
Boyle kocaya lutfen siz kendiniz paket paket sigara alin.en agirini en ucuzunu alin.

Anladığım kadarıyla burada sizi üzen eşinizin sigarayı bırakmasından öte bunu bahane ederek size yapmış olduğu davranış .
Bende sigara içiyorum hiç denemedim ama bırakmak zordur diye düşünüyorum.
Eşiniz belliki evlenmeden size verdiği sözü tutmak istiyor ama zorlanıyor. Herkesin içinde havada ucan laptop falan hiç hoş olmamış. Bence de bir dersi hak ediyor.Suan küsmüsünüz?Özür diledimi
Çok şükür beni anlayan biri çıktı özür dilemediği gibi iyi oldu dedi yeni uyandı özür falan yok

Aynen katılıyorum bende denedim ve çevremdekiler lütfen sen zıkkımlanmaya devam et dediler.
Bende ki etkisi stres değil ama aşırı suskun oluyorum askılıkla aramda fark olmayacak kadar gariban
Benimde içimden canavar çıkıyor alev fırlatan ejderha çıkıyor. Kahretsin bu illeti.. bulaştım zamanında.

Back
X