Dayak yemiş kadar oldum

sokak ortasında bana bağırıp birşeyler fırlatan adamı boşarım ... sigarasızlıkdan falan demeyin sokak ortasında öfkesini kontrol edemeyen adamdan korkarım.... dayak bile yersiniz siz bu kocadan... en iyisi karışmayın ne b.k yerse yesin... ama sokak ortasında yapyığı terbiyesizliği muhakkak ödetin

Siz sigara konusunda yine çatışmıştınız sanırım daha önce.

Sigara bırakmaya çalışan bazı insanlarda aşırı sinir ve stres oluyor,irade meselesi. Kullanmayan kişi anlayamaz bu durumu.

Eşiniz bırakmaya çalıştığı için sinirli,bırakamayıp tekrar sigara almaya çalıştığı içinse hem öfkeli hem de mahçup durumdaydı muhtemelen.
Sinirini öfkesini de sizden çıkardı, yol ortasında bağırmak falan ayip ve aşırı olmus.

Bence sigara konusunda ağzınızı dahi açmayın, bu sizin ısrarınızla bırakılacak bir sey degil.

Ama sokaktaki itici tavrının hesabını sorun. Her sinirlendiğinde aynı şeyi yapacaksa tatsız olur bu mevzu

Ben olsaydım o laptop tekrar onun kafasına uçardı sokakta.
Sakinliğiniz için tebrik ederim.

Sadece konuşmamakla akıllanacağını sanmıyorum. Bence ona sinirli insanla yaşamak nasıldır, onu gösterin. Cehennemi yaşatın ona.
En eften püften şeyler için bile sinirden deliye dönmüş gibi yapın. 1-2 tabak, bardak kırın. Hepsi senin yüzünden deyin.

Bakalım bir daha cesaret edecek mi laptop fırlatmaya?
Bende normalde sakin kalamam ama rezil olmanın verdiği utançla bişi yapmadım yapsaydım rezillik büyürdü

Yaftalamaya yer arıyor zaten tabak çanak kırayım da deli damgası yiyeyim :110:

Bende eşime bıraktırmaya çalışıyorum hamileyken bırakmadı 7 aylık ol dedı bırakmadı kızım doğdu bırakmadı güzellikle konusuyorum babam akciğer kanserınden öldü seni de kaybetmek istemiyorum diye duygu sömürüsü yapıyorum bazen kavga ediyorum yok olmuyor irade meselesi kafada bitirmek lazım demek ki yoruldum laf anlatmaktan o yüzden de pes ettim eşin gibi çok büyük tepki vermedi beni zorlama o zaman daha çok içesim geliyor ben yavaş yavaş azaltcam dedi
Sende eşine tepkisinin fazla oldugunu sağlıgını düsündügünü uzuldugunu guzel bir dille izah et ve cok uzerıne gıtme
Çok izah ettim konuştum olmadı, kızdım olmadı, küstüm olmadı sonunda bunu da yaptı

Eşim dönem dönem sigarayı bırakır birkac ay içmez sonra geri başlar. Hiç de öfke nöbeti geçirdiğini görmedim. Tamamen şımarıklık. Pişman olup gelene kadar umursamayin. O laptopu firlatinca alıp duvara calacaktiniz görecekti siniri de neyse.
Çok içimden geçti de kıyamadım laptop a devletin malı kul hakkına girerim

eşinin sorunu seninle o yüzden eziyeti sana yapıyor kavga çıkartıyor. ama bilinçli ama bilinçsiz.
sigarayı bırakmasını sen istediğin için sana zulm ediyor.
sigarayı kendisi istemediği sürece bırakamayacaktır.
bırakma denemeleri de kendi istemesinden kaynaklı değil.
sokak ortasında şımarık çocuk gibi çıkardığı krize gelince hatasını anlayana kadar konuşmayın.
Bilinçli yaptığına eminim zaten

Tabi kendi isteğiyle olması önemli. Zaten koca adama baskıyla iş yaptiracaksak o hoo. Ben hic karışmam milyon kez bırak desem de bırakmaz. Biri dedi diye yapılacak şey değil. Ben de başımda biri şunu yapma bunu etme diye söylenip dursa inadına yapmam. Ayrıca hiç insan pışpışlayacak biri değilim. Öfke gösterse tepkime de hazırlıklı olması gerekir.
Bakın eşim benim içtiğim suya bile karışır ki ben bunalıyorum ve bende bu yüzden artık anlasın diye bunu yapıyorum dırdırcı bir tip değilim önyargıyla yaklaşmayın lütfen

sokak ortasında bana bağırıp birşeyler fırlatan adamı boşarım ... sigarasızlıkdan falan demeyin sokak ortasında öfkesini kontrol edemeyen adamdan korkarım.... dayak bile yersiniz siz bu kocadan... en iyisi karışmayın ne b.k yerse yesin... ama sokak ortasında yapyığı terbiyesizliği muhakkak ödetin
Bide dayak atsın da görsün dünya kaç köşe yok öyle çok şükür elimde ekmeğim kolumda mesleğim var kolay değil o kadar

Siz sigara konusunda yine çatışmıştınız sanırım daha önce.

Sigara bırakmaya çalışan bazı insanlarda aşırı sinir ve stres oluyor,irade meselesi. Kullanmayan kişi anlayamaz bu durumu.

Eşiniz bırakmaya çalıştığı için sinirli,bırakamayıp tekrar sigara almaya çalıştığı içinse hem öfkeli hem de mahçup durumdaydı muhtemelen.
Sinirini öfkesini de sizden çıkardı, yol ortasında bağırmak falan ayip ve aşırı olmus.

Bence sigara konusunda ağzınızı dahi açmayın, bu sizin ısrarınızla bırakılacak bir sey degil.

Ama sokaktaki itici tavrının hesabını sorun. Her sinirlendiğinde aynı şeyi yapacaksa tatsız olur bu mevzu
Beni en çok üzen ve yaralayan şey de bu sokak ortasında bana bunu yapması yediremiyorum

Bakın eşim benim içtiğim suya bile karışır ki ben bunalıyorum ve bende bu yüzden artık anlasın diye bunu yapıyorum dırdırcı bir tip değilim önyargıyla yaklaşmayın lütfen
Sizin için demedim genel olarak bahsetmiştim. Tavır koyacaksınız gelip kendisi kabalığı için özür dileyecek. Başka türlü olmaz.

sigara biri istiyor diye bırakılacak bir alışkanlık degil kendin istersen beynine hükmedip bırakırsın.
size söz verdigi için bırakacak diyorsanız keşke ama keşke bıraktıgı zaman evlenseydin.
en önemli problem toplum içinde size nasıl davranıyorsa topluma da bunu yapıyor yapabilir fikri ile üstüne gitmemek olmalı.
sigarayı sevmeyen içmeyen biri ile evlenirim kriterine sahip olmalı
Ben eşimle sigarayı bıraktığı zaman evlendim. Hatta çıkmaya başladığımızda içmiyordu, yeni bırakmıştı. Tekrardan içmeyeceğine de söz vermişti. 5,5 ay sonra evlendik. Evlendiken 3 ay sonra da tekrar içmeye başladı. Sigaradan da nefret ederim. Sonra çok defalar bırakmayı denedi, bırakamadı. Artık inanmıyorum bırakabileceğine. Yani sigarayı bıraktığında da evlenmiş olsa yine garantisi yok malesef.

Hiç anlamam bir insan neden sigaraya başlar? Neden içer? Hem sağlığına zarar ve maddi olarak gereksiz bir kayıp. Ben alacağım her şeyi araştırıp hem kaliteli hem ucuzunu bulmak için çırpınırken adam zehire para harcıyor. Çok sinir bozucu.

Sigara içmesinden neden bu kadar rahatsızsınız? Laptop fırlatmasından durumunun iyi olduğu anlaşılıyor. Kendine zararını düşünmüyorsa başkası ne yapabilir ki? Benim hiç içmemiş arkadaşım 34yaşında başladı. Yani hiçbir şeyin garantisi yok.

Sigara içmesinden neden bu kadar rahatsızsınız? Laptop fırlatmasından durumunun iyi olduğu anlaşılıyor. Kendine zararını düşünmüyorsa başkası ne yapabilir ki? Benim hiç içmemiş arkadaşım 34yaşında başladı. Yani hiçbir şeyin garantisi yok.
Neyi atlıyorsunuz biliyormusunuz ben bana olan davranışına nasıl geribildirim vereceğimi düşünüp çare arıyorum siz neden Sigara içmesine karşısınız diyorsunuz o zıkkımı bırakmayacağını biliyorum sadece soruyorum ki şiddetvari davranışına nasıl ceza vermeliyim????

Back
X