• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

Haklısınız ama bebeği aldirmaya teşvik etmek, bence çok yalnış . ,Oda bir can kalbi atıyoratıyor, Allahim böyle bi duruma düşürmesin kimseyi. Eşinden ayrıla bilir mesela .
Aldırmak değildi demek istediğim ama inanın ben olsam düşünürdüm
Konu sahibi sizden bağamsız hiçbir şekilde sizi etkilemek yada teşvik etmek istemem

yani nasıl bir vicdan bu siz anlattınız ya benim gözlerim doldu yaş geldi size yaptıklarına. Çok üzüldüm durumunuza ama şunu bilin ki bir kez dayak yediniz ve bunun devamı gelecek tedbirinizi almalısınız...

Bu ne rahatlık. Okurken hatta yazarken bile ağzım açık kalmış şimdi farkettim. Ben sizdeki genişliğe şaşırdım
Ne genişliği ya geniş olsam konu açar mıydım sakin bir dille anlatmaya çalıştım derdimi karmaşık olmasın diye uğraştım neyin genişliği

Yada yalancıktan hasta numarası yap hani bu denli sağlam durma , pişman et ara de mesela gel beni acile götür , iyi hissetmiyorum de bebeğin durumuna da bakarlar hem .
Az yapmadım eşime korkudan bişi diyemiyordu adam :KK70:

Yada yalancıktan hasta numarası yap hani bu denli sağlam durma , pişman et ara de mesela gel beni acile götür , iyi hissetmiyorum de bebeğin durumuna da bakarlar hem .
Şurada gerçekten gebercek olsam aramam onu

Ciddi bi ders verin bence bir daha cesaret edemesin
Allah aşkına, böyle biri hangi tür dersten anlar?
Anladığı tek dil şiddet, ne yapsın kadın dövsün mü bu caniyi?
Tekrar ediyorum, ha-mi-le kadını dövmüş adam. Ya çocuk düşseydi o anda? Katil olacaktı katil!
Öldürmeye teşebbüs gibi bir şey bu.

Tabi canım bir de cilve yapsın. Şaka mı yapıyorsunuz? Kadın dayak yemiş.

Allah aşkına, böyle biri hangi tür dersten anlar?
Anladığı tek dil şiddet, ne yapsın kadın dövsün mü bu caniyi?
Tekrar ediyorum, ha-mi-le kadını dövmüş adam. Ya çocuk düşseydi o anda? Katil olacaktı katil!
Öldürmeye teşebbüs gibi bir şey bu.
Aynen öyle aklımı oynatıcam nasıl bu kadar cani olabildi

Faydalar faydasız ,imkanlar imkansız .
Daha ne diye bilirim ki size ,
Bütün önerileri mi bildirdim .

Ya ben kendimden biliyorum, annem babami bosasaydi asla neden demezdim. O cocuk buyuyunce zaten anlar.
Okadar canım yanıyor ki inanın attığı dayak solda sıfır kalıyor evladım doğmamış bebeğim için canım acıyor onlar mutlu bir ailenin cocukları olamayacak aynı benim gibi

Back
X