• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

Hayır çıkamadım yarın alsam verirler mi? Nereye gitmem gerekiyor ve işlem başlatıyorlar mı? Daha önce hiç başıma gelmediği için nasıl olur bilmiyorm

Bildiğim kadarıyla darp raporu acil servisten alınıyor, adli vaka kaydı tutup hastane polisine bildiriyorlar.

Okadar canım yanıyor ki inanın attığı dayak solda sıfır kalıyor evladım doğmamış bebeğim için canım acıyor onlar mutlu bir ailenin cocukları olamayacak aynı benim gibi
Neden mutlu bir ailenin cocugu olamasinlar? Aile her zaman anne, baba ve cocuktan olusmaz. Tamam oyle olsa daha iyi olur ama herhangi biri sorun cikarirsa da ben o kisinin defolup gitmesinde bir sakinca gormuyorum. Ama dogru, o koca diye yaninizda tuttugunuz hayvani bosamazsaniz mutlu bir aile cocugu olamazlar.

Neden mutlu bir ailenin cocugu olamasinlar? Aile her zaman anne, baba ve cocuktan olusmaz. Tamam oyle olsa daha iyi olur ama herhangi biri sorun cikarirsa da ben o kisinin defolup gitmesinde bir sakinca gormuyorum. Ama dogru, o koca diye yaninizda tuttugunuz hayvani bosamazsaniz mutlu bir aile cocugu olamazlar.
Gitsem babamın yanına gideceğim oda alkolik al birini vur ötekine

İnan bugün gidip darp raprı almak istiyorm kollarm mosmor. Bir bebegım var ikinciyede hamileyim onun şokunu atlatamadan birde bu şok. Çocuguma kıyamıyorum tüp bebek ilerde demez mi madem boşanacaktınız beni zorla neden yaptınız günahıma girdiniz
Git çocuğu yetiştirme yurduna ver demiyor kimse sana boşan demekle. Sen onun annesinin o şahıs da babası. Çocuk kimsesiz kalmayacak. Siz söylüyorsunuz nasıl ağladığını. O aglamasın diye siz mutlu olun mutlu çocuk yetiştirin diye söylüyorlar. Ayrıca beni niye dogurdun demez mutlu çocuk

Pişman et, korkut falan diye gülerek anlatmissiniz bir de. Adam hastaneye götürüp darp raporu aldırır mı?
Ben anlamıyorum kadın boşanmak isteseydi buraya konu açar mıydı sizce ???
Demek ki istediği yorum bu değil .
O halde başka ne diye bilirim ??
Güldüğüm konu kendi hayatim farkindaysanız .
Lütfen iki kez okuyun o şekil de konuya yorum yapın .

Cilve mi oluyor o hastayım dicek gidip darp raporu alicak .
Tatlım senin yorumlarının tepki alma sebebi, kökten çözüm olmaması. Geçici şeyler öneriyorsun, pisliği halının altına süpürür bu ancak. Hastayım de adam üzülsün, annenin evine git pişman olsun. Üzgünüm ama böyle bir dünya yok, hayat dramalardaki gibi değil. Hamile karısını döven birine bu taktikler işlemez ki. Hastayım diye surat yapsa, 2. gün bıkıp niye çamaşırı yıkamadın diye tekrar girişebilir.
Daha ufak sorunlar olsa naz ile, sitem ile çözülür. Çünkü ufak sorunları normal insanlarla yaşarsın. Normal insanlarla da konuşarak anlaşırsın. Fakat bu adam normal değil.
Valla Allah sonumuzu hayır etsin, topluca 3. sayfa haberi olmaya doğru gidiyoruz. :olamaz:

Siz kendi ayaklariniz ustunde duramaz misiniz, o gucu kendinizde bulamiyor musunuz gercekten? Sizin iki cocugunuz var, artik sizin kimseye ihtiyaciniz yok ama o cocuklarin size ihtiyaci var. Siz onlar icin en guzel hayat kosullarini saglamakla MUKELLEFSINIZ. Lami cimi yok bunun. Sizin o cocuklari dayakci biriyle buyutme hakkiniz yok.

Hep ama hep aynı profil:
Kadın daha önce de şiddet görmüştür,
Kadının hali hazırda en az 1 çocuğu vardır,
Hali hazırdaki çocuğunun yanısıra kadın ya hamiledir ya da hamile kalmaya uğraşıyordur,
Kadının eğitimi, işi gücü yoktur, maddi özgürlüğü yoktur,
Kadın çocukları için boşanmaz.

Yeminle hep aynı ya. Biri de şuraya " ben bu adamdan nasıl kurtulacağım" diye konu açmaz, teselli bulmak ama boşanmamak için bahanelerini bildirmek için açar.

Yahu ben anlamıyorum. Ne kadar ucuz canlarınız, hayatlarınız var... Hadi evlendin, şiddet gördüğün adamdan kurtulmaya bakacağına niye zorla çocuk yaparsın? Hadi bir tane yaptın, neden 2.yi yaparsın? O cocuklara acırım, bu kadınlara değil. Niye beyninizi, mantığınızı kullanarak yaşamıyorsunuz anlamıyorum. Ben bu hikayenin devamını söyleyeyim. Sen boşanmazsın. 3. 4. çocuğu da yaparsın o bataklık gibi hayatına. Hep beraber görürsünüz şiddet. Bari sen beni biraz şaşırt da 3. çocuğu yapma. Sanmıyorum, ama demeden de edemiyorum. 3.yü yapma.

Ben anlamıyorum kadın boşanmak isteseydi buraya konu açar mıydı sizce ???
Demek ki istediği yorum bu değil .
O halde başka ne diye bilirim ??
Güldüğüm konu kendi hayatim farkindaysanız .
Lütfen iki kez okuyun o şekil de konuya yorum yapın .
Anlamak için iki kez okumaya ihtiyacım yok teşekkürler. Burda üyelere istediği cevapları değil düşündüğümüz cevapları veriyoruz. Her neyse iyi akşamlar.

İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Haklısınız evladınız bu dayaklardan mahrum kalmasın çocukcağız. İkincisi de varmış iki çocuğu da baba dayağı anne ağlamasından mahrum bırakırsınız boşanırsanız.

İste bunu söyleyecek .
Tabi ki boşansın ama bura da kime boşan dedik te boşandi o yüzden işe yarar bisey bulmaya çalışıyorum hepsi bu.
Çünkü benim düşündüğümü yapmayacak .
Zaten öyle biri olsa kocası el aldıra bilir miydi ??
Bilir di ki ben ona vurursam herşey biter adam resmen dövmüş.

Son düzenleme:
Back
X