• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..

Bebekli bir evde şiddet.nasıl korkmuştur kim bilir.bebek deyip geçmeyin.bagirti gerginlik hepsini anlıyor yavrular.ben ona üzüldüm.insallah böyle birşey bir daha yasanmaz
Evet hissetti öyle korktu ağladı ki yavrum...

Alışırsınız yakında, affedin koca bu bulan var bulamayan var.
İkinci çocuğunuzda oluyormuş ne güzel hamile hamile yemişsiniz dayak.
Gül gibi geçinip gidin koca bu severde döverde.
Kol kırılır yen içinde kalır.
O eve gelinlikle girdin kefenle çıkacaksın unutma!!!
Hadi canım eşin geldimi akşam güler yüz tatlı dille karşıla gönlünü hoş et.

Inanamiyorum! Bosanmaktan baska bir sey dusunebiliyorsaniz zaten diyecegim hicbir sey yok!
İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm

Boşanmayacak mısın?
İnan bugün gidip darp raprı almak istiyorm kollarm mosmor. Bir bebegım var ikinciyede hamileyim onun şokunu atlatamadan birde bu şok. Çocuguma kıyamıyorum tüp bebek ilerde demez mi madem boşanacaktınız beni zorla neden yaptınız günahıma girdiniz

İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Evladin annesinin dayak yemesini ister mi peki? Bak benim babam da anneme siddet uygulardi, yuzunun mosmor hali herhalde hayatim boyu gozumun onunden gitmez. Cenesini kirmisti bir keresinde, yani cok cok fenaydi. Ben cok kucuktum bunlar oldugunda ama annemin babami neden terk etmedigini o zaman bile sorguluyordum. Cocugun kac yasinda bilmiyorum ama emin ol o senin mutlu olmani cok ister, dayak yemeniyse asla istemez. Esinin pismanligini falan umursama sakin, okuzluk hamurunda var demek ki. Duzelmez o hayatta.

Back
X