- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..