• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Evet bu durumda kolay birşey
Ne konuşulacak ben burada konuşulacak hatta karşında insan muamelesi görecek bir canlı göremiyorum
Ya cidden şakamısınız

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey
Bende şiddet gördüm ve benım ailemde bana boşan!! Dedi. Siz bi insanla ömür boyu mutlu olmak için evleniyorsunuz onun sürekli dayagını yiyip sex objesi olmak için degil !! Bu kafaları hala çözemedim ben... Kimse kimsenin zulmunü cekmek zorunda degil yanii !!!

Unutmusum falan demeyin. Yapmadim simdi yapayim iki dakikada deyin. Yok söyleniyor mu ? Sen ütü yapmayi bile beceremiyor musun kalk kendin yap deyin.
Suan icimden esinize saydirmak geliyor. Sanki kölesi var karsinda. Bebek bakiyorsunuz. Ev isi yemek vs. Toplaminda esinizden daha cok calisiyorsunuz ki karninizda bebek var. O size bakmakla yükümlü ama siz asla degilsiniz. Calissin ekmek getirsin. As

Ek :mesajimin yarisi yok. Demem o ki ; sizin yaptiginiz is ona hediyedir. O asci bakici vs tutsun.
Kimseye ezdirmeyin kendinizi. Bundan sonra ne olur bilmiyorum. Iki cocugunuzla birlikte mutlu olun.

Bu adamı baba yapma, sana tek bu kadarını söyleyeceğim.
Ütü olmamış diye seni döven ve karnındaki çocuğuna rağmen bunu yapanı "baba" yapma.
Git kendin çocuğuna analık babalık yap. Bu kadar ezik duruma düşme hiç değilse çocuğun için. Bu insan müsvettesi yarın öbür gün o çocuğa sinirlenip neler yapar düşünmek istemiyorum.

B O Ş A N !

Dün konunuza, evli insanların kürtaj yaptırmalarına karşıyım diyerek düşüncemi belirttim.
Ama sizinki evlilik değil.
Lütfen ama lütfen ya bebeklerinizin ve kendinizin canınızı kurtarın o adamı boşayıp suç duyurusunda bulunarak ya da karnınızda daha minicik olan bebeği aldırın.
Kendi cehenneminize onu ortak etmeyin, yazıktır günahtır ya.
Eşim bebeğe sinirlenip offf dediğinde içim ürperiyor ya benim, bebeğimi korumak için yerimden zıplıyorum.
Siz nasıl böyle bir yuvada çocuk büyütmeyi göze alıyorsunuz hem de ilk bebeğiniz çok uğraşlar sonucunda olmuşken?
Boşan demesi kolay diyenlere sesleniyorum, inanın dayak yemek çok daha ağır bir travmadır.
Yaraları bedenen geçer ama ruhunuzda kara delik gibi izleri kalır, hiçbir zaman bir bütün olamazsınız.

Bir kadının eşinden boşanmak için, nasıl gerekçeleri olması gerekiyor acaba sıralar mısınız?
Bıçaklama, vurulma, öldürülme falan sayılır mı sebep?

Ablan, abin yokmu ?? Varsa eger onlarla paylas bu durumu.. ve kesinlikle darp raporu almalisin..

Siddet gordum. Bana onu yasatana da bedelini agir odettim. Susup pisip kalacak degilim. Hickimse dayagi hak etmez yapilacak en mantikli sey bosanmaktir bu durumda.
Sizin ne kadar cok siddet gordugunuz bu mesajinizdan anlasiliyor. Ne diyelim Allah yardim etsin.

1. nokta kimsenin ne cok derdin var diye sana kizmaya hakki yok
2. nokta esin tam bir gerizekali.

Nasil yani??
Ne yazmak istiyordum onuda unuttum.
Yukardaki satirlarda dayak yedigini okumayi beklemiyordum.
Konu basligi dayak ama bunu cidden beklemiyordum.
Tek sebep bumu? Pantolon utulenmemis??
Allahim su ise bak.
Off. Agriyormu kolunuz hala? Aci cokmu?

Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..
Konu sahibi beni güldürdün dayak yiyişinş oyle sahiplenerek oyle traji komik anlatmışki osmanlı tokadı falan dayagımı yedim bu nedir allah aşkına ya ben seni gectim cünkü sen kabullenmissin yedigin dayagı sadece o iki küçük bebege acıdım yazık darp raporu almıcaksan bidahada konu acma bence

Madem boşanamayacaksınız o zaman dayağı kabullenmiş gibi yapmayın. Tavrınızı net belli edin. Gerekirse tehdit edin. Eşinizin kapasitesini siz bilirsiniz. Nasıl tepki vereceğini hesaplayıp ona göre tavrınızı alın. Eşiniz ne yazıkki şiddet eğilimli. Onu kışkırtıp bir daha dayak yemeden tavrınızı belli edin ve lütfen başka çarem yok diyip dayağı normal bir olay gibi kabul etmeyin. Size yazık,çocuklarınıza yazık. Allah yardımcınız olsun.

Olayı anlatış sekliniz sanki kabullenmiş izlenimi verdi ilk başta. Insanların tepkisi bu yuzden. Ama ilerki yorumlarinizda kabullenmediginiz anlaşılıyor. Caresizsiniz su aşamada. Bebeginiz var 2. Yolda, maddi gücünüz yok. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ben olsam şu asamada bosanamiyorsam bile ilersi için hazırlık yapardım. Böyle bir adama bi daha yapmayacağı konusunda guvenmezdim tam olarak. Gizlice para biriktirir meslek edinmeye uğraşır ayaklarım üzerinde durmaya çalışırdım.lütfen bu yasadiginizdan ders çıkarın ve hazırlıklı olun.

Konu sahibi beni güldürdün dayak yiyişinş oyle sahiplenerek oyle traji komik anlatmışki osmanlı tokadı falan dayagımı yedim bu nedir allah aşkına ya ben seni gectim cünkü sen kabullenmissin yedigin dayagı sadece o iki küçük bebege acıdım yazık darp raporu almıcaksan bidahada konu acma bence
Osmanlı tokatı demek kabullenmek mi oluyor. Arkadas herkesın anlatış biçimi farklıdır ben senin kültürüne şivene göre anlatış biçimi mi seçeceğim ! Gülmüşsün ne komik! Nerden açtım buraya konu ailesi arkasında olup maddi gücü olan egosunu benimle tatmin ediyor bir dersime bin dert eklediniz be! Sinirime sinir eklediniz. Herkesn hayatı sizin gibi değil siz benim yerimde olsanız bu şekilde yapabilirdiniz. Diziye yorum yapr gibi atan atana yazan yazana saldıran saldırana konu açma ne demek boşanmayacaksan konu açma! Öyle bir kural var mı dı burda? Gidecek tek bir kapısı olamayan maddi imkanı olmayan hamile bebekli bir kadınım ben. Buraya mantıklı düşünemediğim için öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için konu açtım. Yoksa ben aptalım bilmiyorumdum buraya yazana kadar gitmesini basmamış kafam !!!! Kesin artık! Kimseden yorum istemiyorum kesin!!!!

Son düzenleme:
Back
X