Kırılsın! Maddi gücü veya düzgün ailesi olupta kimse dayağı affetmez. Bende affedemıyorum ama gidecek yerim yok. Sığınma evine git dıyorlar 3 ila 6 ay arası kalınabılıyor sonra ne yapacagım evladımı yetımhaneye sokar gibi oraya nasıl sokacagım ben bu adamın sesını dahi duymak ostemıyorum ama nereye gidicem evlatlarımı alkolık dedelerıne mı götüreyim
Bak canım lütfen git ve darp raporunu al öncelikle. Boşanmayacak olsan bile eşin bunu bilmesin. Belkide baba evine dönemeyeceğini,boşanamayacağını bildiği için bu kadar rahat eşin. Ne de olsa gidemez diyor içten içe. Sonuçta ailevi durumlarını biliyor.
Boşanmayacaksan bile bunu eşine belli etme,gidemem deme lütfen. Elinde darp raporunla otur konuş,"ben bu raporu aldım çünkü artık tahammül edemiyorum sana,hamile karını dövdün sen,affedemiyorum seni"vb şekilde ifade et kendini,eşinde zaten telefonda özür dilemiş,yine özür dileyip alttan alacak muhtemelen,sen affetmiyorum,kendini düzeltmezsen bu raporla mahkemeye başvuracağım ,önce evden uzaklaştırma sonra boşanmaya kadar gidecek bu iş de muhakkak. Güzelce gözünü korkut,kararlı ve inandırıcı ol. Bir daha değil dayak seni itmesine dahi izin verme tavrınla.
Ve asla yüz verme,mesafeli dur.
Zaman içerisinde,her zaman gidebilecekmiş gibi hareket et,şimdi olmayabilir ama 2 sene sonrada olsa gidecek gibi,kenara para at lütfen,kendini hazırla,eşin adam olur olmaz orasını bilemem ama sen bu kadar savunmasız yakalanma tekrarı olursa.
Lütfen kendi değerini bil. Bak inan burada çoğu insan hemcinsinin dayak yemesini kabullenemediği için yazıyor. Hassassın kırılıyorsun ama kulak ardı etme.
Çare sensin. Akıllı ol,lütfen düzeldi herşey diye düşünüp bırakma para biriktirmeyi olurmu? Ailene gidemeyeceğinin,yeni bir hayat kuramayacağının sinyallerini asla verme ona,kimsesiz çaresiz bilmesin seni. Korkut lütfen onu. Sakın yanına bırakıp,susup,rapor almayıp bekleme.
Geçmiş olsun tekrar. Rabbim yardımcın olsun.