• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

Konuşmak var konuşmak var bn normal konuşmadan bahsetmiyorum canım.ayrıca konu sahibinede drek demiorm.ama bazı kadınlar herşeye cevap herşeyeee dır dır dır bişe dersin bir saat konuşr mesela

Velev ki var böyle kadınlar çözümü dövmek mi peki, dayağı haketmenin sınırı diye bi tabir atarsak ortaya o sınır herkes için değişir kimisi ütü için döver kimisi dediğinin tam tersi olarak bana neden cevap vermiyorsun diye döver

BRAVO EŞİNİZE OZAMAN
BEN ŞİDDET GÖRMEDİM DİYENE HİÇ İNANMIYORUM
AMA NEYSE DOĞRUDUR ŞİDDET GÖRMEDİM DİYORSANIZ

herkes dayak mı yiyor yahu? nasıl bi zihniyet bu? nasıl normalleştirmişsiniz. ablam evli, annem babam hala evli. bi kere şiddet görmedim ben bu evlerde.
siz dayak yiyip boşanmıyorsanız o sizin probleminiz ki gerçekten büyük problem. ama yasal olarak ahlak olarak ne bileyim sosyal olarak yanlış olan bişeyi doğru gibi gösteremezsiniz. nasıl ki sokaktaki adam herhangi bi kadını dövdüğünde suçlu ise karısını dövdüğünde de suçludur.

EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİ
İLLA DAYAK DEMİYORUM
SALAK MANYAK GİBİ HAKARET
YADA CİNSEL TACİZ

GERÇEKTEN GÖRMEDİNİZ Mİ
EŞİNİZE HELAL OLSUN OZAMAN

Oğlumun başı için andolsun ki görmedim, görmeyen kadın da çok, nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilemedim üzülsem mi kızsam mı bilemedim haline

BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ

Tedavi olmalısın

HERŞEY BİZ KADINDA BİTİYOR
EVLATLARIMIZA GÜZEL ŞEYLER ÖĞRETMELİYİZ.
TEŞŞEKKÜR ETMEYİ, İNSANLARI SEVMEYİ,
ÇİÇEĞE BÖCEĞE SAYĞIYI SEVĞİYİ...
ÇOCUĞU İYİ YETİŞTİRİRSEK
ODA BÜYÜYÜP İLERDE BİR HAYVAN OLMAZ
TOPLUMDA BÖYLE ÇOK HAYVAN İNSAN VAR
BABASIDA ANASINA ATMIŞTIR DAYAK
ANASIDA ÇOCUĞA...
ÇOCUKTA BÜYÜYP ETRAFINDAKİLERE
BİZ EN BAŞTA O BABAYI BÜYÜTEN ANNEYİ EĞİTMEMİZ LAZIM

Canim oncelikle Rabbim yardimcin olsun yani eminimki yasamayan bilemez durumunu bende hamileyim ve esinin yaptiqi cok zoruma qitti Allah islah etsin...Senin suan tek yapacaqin sey eqer qecinebilirim 2 cocuqumada bakabilirim diyosan bosanmak yoksa bunun devami qelir...benim arkadasim hamileydi kocasi bir dovdu iki dovdu ucuncude kiz babasinin evine qitti daha doqum yapmadi esi pisman don doyo ama bitti yani kesinlikle donmem dedi hic bi maddi qeliride yok bilmiyorum Rabbim herkese huzur mutluluk versin uzulme...

BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ZATEN.. BURDA ÇOĞU KADIN YAZMIŞ YA BEN ŞİDDET GÖRMEDİM
İLLA GÖRMÜŞTÜR BİZİ KANDIRIYORLAR

Iyide sana bagirilsa sende bagirirsin , ama sana erkek gücüyle bir patlatirsa en fazla tirmiklarsin , tekmelersin ve iki kat karşılığını alırsın.

Nasılsa psikolojik şiddet görüyoruz , fiziksel siddetimiz de eksik kalmasın diyor gibisiniz. Bu nasıl mantık !

Velev ki var böyle kadınlar çözümü dövmek mi peki, dayağı haketmenin sınırı diye bi tabir atarsak ortaya o sınır herkes için değişir kimisi ütü için döver kimisi dediğinin tam tersi olarak bana neden cevap vermiyorsun diye döver
Dövmek değil tabi dayağı savunmuyorum YAZDIM DİYORUM.FAKAT KADIN OLARAK ÇOK KONUŞUYORUZ ERKEĞNDE KALDIRANI VAR KALDIRAMAYANI.TABİ Dövmeseler iide dövüolar napam yani.o zaman tartşmada susup küsüp kendinz kurtarın.

BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ZATEN.. BURDA ÇOĞU KADIN YAZMIŞ YA BEN ŞİDDET GÖRMEDİM
İLLA GÖRMÜŞTÜR BİZİ KANDIRIYORLAR
Yok valla kandırmıyoruz
Belki sözle kavga oluyor ama dayak hele o öbür mesajındaki cinsel taciz , yok öyle birşey. Allah korusun
Benim burdan anladığım, Allah senin yardımcın olsun, başka bişey demiyorum

BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ

Efendimiz , islam i tebliğ etme uğruna sabretmistir.
Ve kadına emanet konusunda onlarca hadisi şerifi var.

Valla bayılacağım şimdi. Orneklerinizin, kadının gördüğü şiddetle yakından uzaktan ilgisi yok.

Lütfen normalleştirmeyin.

Iyide sana bagirilsa sende bagirirsin , ama sana erkek gücüyle bir patlatirsa en fazla tirmiklarsin , tekmelersin ve iki kat karşılığını alırsın.

Nasılsa psikolojik şiddet görüyoruz , fiziksel siddetimiz de eksik kalmasın diyor gibisiniz. Bu nasıl mantık !
BEN HİÇ BİR ŞEKİLDE KİMSENİN ŞİDDET GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM
O YÜZDENDE EĞİTİM ŞART DİYORUM

EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİ
İLLA DAYAK DEMİYORUM
SALAK MANYAK GİBİ HAKARET
YADA CİNSEL TACİZ

GERÇEKTEN GÖRMEDİNİZ Mİ
EŞİNİZE HELAL OLSUN OZAMAN
Eşim bana salak manyak ne hadle diyebilir,onu ona ufalar yedirir,evlendiği güne pişman ederim.Sanki minicik birşey,nasıl da normalleştiriyorsunuz...

Neden kandırsın insanlar yahu
Bende bu kısmı anlamadım inan ki... Zannediyorlar ki her kadının kocası fiziksel ya da psikolojik şiddet uyguluyor. Hayatımda eşimden kötü söz duymadım babamın anneme kotu söz ettiğini duymadım ne zaman annem sinirlense babam sarılır saçlarını operdi tamam sakin ol derdi. Eşim de aynı şekilde sinirlenmiş olsam ellerimden tutar sakın olana kadar da telkinde bulunur... Kemal'im yapmazcıları göre göre güzel aile hayatı yaşayanlara da paranoyak olmuş millet !

Dövmek değil tabi dayağı savunmuyorum YAZDIM DİYORUM.FAKAT KADIN OLARAK ÇOK KONUŞUYORUZ ERKEĞNDE KALDIRANI VAR KALDIRAMAYANI.TABİ Dövmeseler iide dövüolar napam yani.o zaman tartşmada susup küsüp kendinz kurtarın.

Boşanın bu kadar basit

Back
X