• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

Dua etsin.eşi ile ne ii ne kötü konuşmasın sadece ymek blaşk ütü yapsn.en azından karnındakide ele avuca gelip iki yaşna flan gelene kadar.o zmn kreşe verp çalşma imkanı olr.şmdi gtse hmile 6 aylık bebekliye kim iş verir biraz mantklı yorumlayn.gtcek yerm yok dio.
[/QUOTE]
Ben mantıklıyım merak etme, senin yaşın kadar tecrübem var benim
Sen biraz daha saygılı olsan iyi olurdu

BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ
Konuyu dine çekmeyin bölüm kuralı gereği yasak!

BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ
Ama eşine yardım etmiş,benim hümeyram(pembe yanaklım)diye sevmiş,ona zahmet olmasın diye söküğünü kendi dikmiş,hamurunu yoğurmuş,tek görevlerinizi değil,haklarınızı da öğrenin...

Bağırmadı da, ister inanın ister kendi hayatınızı sorgulayın

Iyide arkadaşım , sizin söylediğinizde eğitimin bir parçası.
Madem eğitim şart diyorsunuz dayağı normal görmemek için önce kendinizden ve normal görenlerden başlayın.

Zira sizin buraya yazdığınız cümleler bile bir başka insan musvettesi erkeğin okuyup öyle olduğunu sanması ve kadının sineye çekmesine sebep olabilir.

Hayır size vurulmamalı siz değerlisinizi anlatmaya çalıştığımıza inanamıyorum şu an

Evet harbiden bazı kadınlar dayagı hak ediyomuş

Herkes şiddet görüyo diye kabul geliştirmeleri de hayatlarını yaşanır kılmak için, her erkek aldatırcılar da bunlar, bosanmamaya bahane bu, aksini kabul etse kafası karışacak

Tecrübe yaşla değil yaşadklarınla alınan brşey oldgunu dşünüyorum.hiçte oyle pembe bi dünyada yaşamadım szler gbi.hçbirinzin basına glmediği yada hpinzin tuzu kuru oldugu için anlamıyorsunuz hçbirşey demiyorum.ama bu kadın iki bebekle ki biri daha doğmamş.boşanamaz.arkasnda ailesi elinde mesleği yok çünkü.hyatn grçeklerini konuşn burdan söyleyp savurması kolay çnkü.

Tecrübe yaşla değil yaşadklarınla alınan brşey oldgunu dşünüyorum.hiçte oyle pembe bi dünyada yaşamadım szler gbi.hçbirinzin basına glmediği yada hpinzin tuzu kuru oldugu için anlamıyorsunuz hçbirşey demiyorum.ama bu kadın iki bebekle ki biri daha doğmamş.boşanamaz.arkasnda ailesi elinde mesleği yok çünkü.hyatn grçeklerini konuşn burdan söyleyp savurması kolay çnkü.

Bizlerin hayatını nerden biliyosun ki, tuzu kuru olduğumuzu falan, çalışıyorum diye mi tuzum kuru mesela, koca diye ölmeyin okul okuyun meslek öğrenin de siz de çalışın, insan ailesini kendi seçemiyor ama eşini de kendine kattıklarını da kendi seçebilir

konu sahibi sizin için demiyorum ama bazı zavallılar bırakın dayak yemeyi öldürülmeyi bile hak ediyorlar bu salaklıklarıyla. doğal seleksiyon deyip geçeceksin. bir de başkalarını yalancılıkla suçluyorlar. onurlu olmak mümkün değil çünkü, dayak yemiyorum diyorsan yalan söylüyorsundur. yazıklar olsun ya, sabah sabah zıvanadan çıkarttınız insanı.

Bizlerin hayatını nerden biliyosun ki, tuzu kuru olduğumuzu falan, çalışıyorum diye mi tuzum kuru mesela, koca diye ölmeyin okul okuyun meslek öğrenin de siz de çalışın, insan ailesini kendi seçemiyor ama eşini de kendine kattıklarını da kendi seçebilir
SEN BENİM NASIL BİR ORTAMDA BÜYÜDÜĞMÜ NE ZORLUKLARLA BU YAŞA GELDİĞİMİ BİLİYORMUSUNDA KOCA DİYE ÖLMEYİN OKUYUN DİYORSUN! BENCE İNSANLARIN HAYATINI BİLMEDEN YORUM YAPMA.BANA İMKAN SAĞLANSA SENDEN ÇOK OKURDUM.

konu sahibi sizin için demiyorum ama bazı zavallılar bırakın dayak yemeyi öldürülmeyi bile hak ediyorlar bu salaklıklarıyla. doğal seleksiyon deyip geçeceksin. bir de başkalarını yalancılıkla suçluyorlar. onurlu olmak mümkün değil çünkü, dayak yemiyorum diyorsan yalan söylüyorsundur. yazıklar olsun ya, sabah sabah zıvanadan çıkarttınız insanı.

Hayvana vursan kendini savunmaya çalışır bunlar diyo ki sus otur

KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE
BOŞAN DEMEK KOLAY
O AYIN SONUNDA EĞER ELİNDE MADDİ İMKANIN YOKSA FATURAYI KİRAYI NASIL ÖDÜCEM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORSUN
BOŞAN DEMEK KOLAY
BU BOŞAN DİYENLER ACABA BU KADIN BOŞANSA KAÇ LİRALIK YARDIM EDECEKLER ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM..
BOŞANMAK ÇÖZÜM DEĞİL

SEN BENİM NASIL BİR ORTAMDA BÜYÜDÜĞMÜ NE ZORLUKLARLA BU YAŞA GELDİĞİMİ BİLİYORMUSUNDA KOCA DİYE ÖLMEYİN OKUYUN DİYORSUN! BENCE İNSANLARIN HAYATINI BİLMEDEN YORUM YAPMA.BANA İMKAN SAĞLANSA SENDEN ÇOK OKURDUM.

E sen başlattın, sen bilmeden yorum yaparsan aynı hak bana da doğar, büyük harf yasak bu arada

KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE
BOŞAN DEMEK KOLAY
O AYIN SONUNDA EĞER ELİNDE MADDİ İMKANIN YOKSA FATURAYI KİRAYI NASIL ÖDÜCEM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORSUN
BOŞAN DEMEK KOLAY
BU BOŞAN DİYENLER ACABA BU KADIN BOŞANSA KAÇ LİRALIK YARDIM EDECEKLER ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM..
BOŞANMAK ÇÖZÜM DEĞİL

Savunma sanatları öğrenin bu nasıl çözüm?

En azından adam saldirirsam bana da zarar geliri bilir

Evet şu an 36 odalı 5 banyolu malikanemde, özel saunamda martini yudumlarken yazıyorum bunları
Pes valla!
Onun için okuduk kardeşim, kimseye muhtaç olmayalım diye, sağda solda uzak memleketlerde süründük ki kocaya sırtımızı dayamayalım , dünyanın bin türlü hali var, kimseye güven olmaz diye. Bizde bilirdik liseden sonra evlenmeyi dimi!

Senin yüzünden ilk banımı yiyeceğim tövbe Estağfirullah ya

hepiniz eşlerinizden şiddet görmüşsünüzdür diyen arkadaşım, söylemeye çalıştığın şey şu mu?
" mükemmel evlilik yok, illa ki tartışma oluyordur birbirinize ses tonunuz yükseliyordur bu normal" bunu demeye çalıştığını söyle lütfen?
öbür türlüsü hakikaten arkadaşların yazdığı gibi şiddeti kabul etmek normalleştirmek oluyor da...

3 senelik evlilik içerisinde biri sadece bir tokat ve biri ağır 2 kez şiddet görüp ancak erkek kişisini aynı şekilde pişman edip berbat bir şekilde süründürmeden affetmeyen ve olur da 3. olay gerçekleşirse beni ve oğlunu asla göremeyeceğini idrak ettiren bir kadın olarak yazıyorum:
her evlilikte şiddet yok! sizin bahsettiğiniz anlamlarda yok yani.

benim babam ne anneme ne kardeşlerime ne bana bir fiske vurmadı. ve hatta bağırmaz da... ancak küser.
size göre bu bir şiddetse evet babam uygulamış bize şiddet..

akrabayım neticede bende birileriyle, ve gördüğüm şahit olduğum evliliklerin çoğunda şiddet yok. çünkü normali bu. olması gereken bu. olan vardır arada çat pat onlar da normal olmayan. anlatabildim mi?

he madem çok bilinçlisin neden sen gittin bir sığırla evlendin derseniz de bu da benim kaderimmiş. ama illa ki değiştireceğim o kaderi bir yerinden tutup. beklediğim şeyler var...

konu sahibesi arkadaşım balkupuu balkupuu seni anlıyorum... inan bana anlıyorum... çaresiz olmanı gidecek yerinin olmamasını.. yaşadıklarını sindirememeni ama elinden bir şey gelmemesini...
ama bunu 2. bebeğine yaşatma... henüz çok yeni... Rabbim affeder diye düşünyorum bunu o bebeğe yapma...
diyeceklerim bu kadar...

Evet şu an 36 odalı 5 banyolu malikanemde, özel saunamda martini yudumlarken yazıyorum bunları
Pes valla!
Onun için okuduk kardeşim, kimseye muhtaç olmayalım diye, sağda solda uzak memleketlerde süründük ki kocaya sırtımızı dayamayalım , dünyanın bin türlü hali var, kimseye güven olmaz diye. Bizde bilirdik liseden sonra evlenmeyi dimi!

Senin yüzünden ilk banımı yiyeceğim tövbe Estağfirullah ya
Sen benim ne yaşadgımı bilmiyorsn o yzden susmanı bnim hakkımda yorum yapmamanı tavsiye ederm.konu sahibi akıl istemiş bn deil...

AMA GERÇEKTEN BOŞANMAYI DÜŞÜNEN KOMŞUM VARDI
OLMADI YAPAMADILAR. KADIN AİLESİNİN YANINA GİTTİ. MADDİ İMKANSIZLIKLAR. VE AİLESENİN BOŞAN DİYİP BAŞKASINA VERMEYE KALKMASI
VALLA TEKRAR GERİ DÖNDÜ 3 YAŞINDA KIZI VAR

DEDİK Kİ KOMŞULAR O KIZGINKEN BAĞIRIP ÇAĞIRMA SENDE
ANNESİNE DEVAMLI LAF SÖYLEME
YAPMA DEDİK İNATLAŞMA.
KAÇ YILLIK EVLİSİN EVLİLİĞİNE YUVANA HUZUR VER. EŞİN SENİ SEVİYOR
ŞUAN 6 AYDIR MAŞALLAH ÇOK İYİLER
KAYNANADA KARIŞMIYOR ARTIK

Back
X