İçim yandı resmen okuyunca. Dayanamıyorum böyle çocuklara yapılan işkencelere. Benimde 15 aylık kızım var. Çok da yaramaz. Ama bırakın ağzı burnu kanatacak kadar dövmeyi kızamıyorum bile. Kıyamam ki hiç. Onun bir gülüşü bütün ömrüme bedel. O yaramazlık yapsın ama yeterki canı sağ olsun, sağlıklı olsun. Onlar henüz çocuk. Hayatı bu şekilde öğrenecek, kişilikleri bu şekilde şekillenecek. Ama belli ki kadının ya psikolojik sorunları var yada gerçekten insan değil. Anneyi geçtim, sağlıklı bir insan bir çocuğa asla bunu yapmaz. Kadının ailesinden birileri ile iletişime geçecek imkanınız var mı acaba? Anneanne, teyze, dayı. Belki onlarla konuşursanız kadını tedavi ettirirler yada çocuklara sahip çıkarlar.
Tabi ne olursa olsun bence çocuklar annede kalmalı. Anne sağlıklı bir insan haline getirilmeli. Yoksa çocuklar anneden alınırsa çok daha büyük bir yıkım olur. Her ne kadar uzaktan bizler "kötü kadın, kötü anne" desek de o kadın o yavruların annesi. Onlara sorsanız annelerinden ayrılmak bile istemezler.