dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

iyiyim zaten cok kötü değildim hiç..sadece duygularım düsüncelerim birbirine karısıyo....ama hayatıma devam ediyorum tabiki.....ben kimseye kötülük etmedim ama gecmiste birine kötülük ettiysem belki o yüzden yaşamışımdır bunları...elimde olan bisey değildi...hayırlısı olsun ne diym umarım artık hersey yoluna girer..tesekkür ederim
cok ağır konustum konu sahibine ama üzüldüğüm icindi onun iyiliğini düsündüm vs sözlerini söylediğini okudum...özür dilemek icin illa özür dilerim lafını söylemek gerekmez...bu sözlerin bana pisman olduğunu düsündürmüstü demek ki yalanmış orası da sana kalmıs....ayrıca ben bunca yıl tek bi insanı aldım hayatıma cok erkek olmadı senin olduysa bilemem.....ondan da tekme yediysem yedim yapacak bisey yok önemli olan sonrası.....ayrıca ben ruhsuz olsam birini cok cok sevmezdim....benim hayattaki sonum ne olcak biliyomusun? başarılı bi mühendis olcam belki zamanında cok üzülmüs olcam ama hicbisey basarımın önüne gecemedi bu güne kadar gecmicek de....ama sen ne olcaksın biliyomusun..daha genc yasında sevemediğin belki de zorla evlendiğin kocanla istemediğin bi bebeğin olcak... bence sen bebeğini istemiyosun bu bir..ikincisi kocanla da isteyerek mutlu olarak evlenmedin...bence sen su an yaşadığın hayattan hic zevk almıyosun... bana bunu sezdirdin..... Allah bana yardım ediyo..... cünkü benim mutlu olmak icin umutlarım var....elimden gelebilecek cok sey var...ama senin yok..bu yüzden bu kadar gergin kızgınsın hayata belki de..... Allah sana yardımcı olsun....
uğrasma iste o kadar cok yazmışsın ki hepsini bilerek buraya kopyalıyorum
gözünle oku baska bi yerinle değil gördünmü ben senden özür dilemediğimi senin konunda hala aynı fikirde olduğumu yazmışım
ben de yukarda bunu acıkladım......
evet kesinlikle cok büyük sorunların var senin..hatta benimkinden daha da büyük sorunlar....benimki yaşandı bitti..ama seninki ömür boyu sürcek şeyler..bence sen iyi değilsin....
Söylediğim her kelimeyi sana fazla buldum ve sildim,değmezsin............................................................
aynen
sorunlu diyelim....
umarım senın sonun da kınadıkların gıbı olmaz!
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…