dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

Ben okuduğu gayet net anlıyorum
Senin aklındakileri anlatamama yada yazıya yanlış dökme gibi bi sorunun varsa hee tamam ozman yanlış anlıyoruz demektir kabul.
İstediğin cevapları bulamadınmı???
Hala çılgınca yazılanları cevaplama peşindesin bence karar almak için yeterli sayıda hatta fazlaca görüş var elinde...
Değerlendir işte bak iyisi kötüsü herturlu tepki görüş var elinde daha ne istiyosun anlamadım...

tabiki de cevaplama pesinde olcam yoksa konuyu neden açayım ?
bütün herseyi acık acık yazıya dökebildim beni anlayan anlar anlamayanın da artık diyeceklerinin önemi yok..
sizin vereceğiniz tavsiyeler bittiyse susabilirsiniz....

konuyu iyisiyle kötüsüyle yorumları okuyup kendi akıl süzgecinden geçirip bi yol bulmak için açmış olmanız gerekir,
laf yetiştirmek için açtıysanız onu bilemiycem tabi:26:

Fikir almak isteyip burdan konuştuğun insanlara sus artık diyebilicek kadar da Egoist mişsin Bravo...
Çok Güzel..Nafile çabalayıpta burda dil dökmüşüz bunca insan
boşuna zaman ayırmış sana
keşke baştan susaymışım neyse geç oldu güçolmasın barii...

Son düzenleme:
konuyu iyisiyle kötüsüyle yorumları okuyup kendi akıl süzgecinden geçirip bi yol bulmak için açmış olmanız gerekir,
laf yetiştirmek için açtıysanız onu bilemiycem tabi:26:

iyisiyle kötüsüyle yorumları okuyup kendi akıl süzgeimden geçirip bi yol bulmam için laf yetistirmem gerekmiyor mu peki? tabiki de cevap yazacağım benim de sorularım olacak..
fakat öyle yorumlar geliyo ki sorularımı sorabilmekten cok kendimi savunmak zorunda kalıyorum !
tıpkı sizin yorumunuz gibi....

burdaki her yoruma tek tek cvp yazarsanız zaten düşünmeye zamanınız kalmaz,
biraz kulaklarınızı tıkayacaksınız, siz kendi sorununuza odaklanın bence, insanların sizin hakkınızda ne düşündüğüne değil

başta da susun demiştim zaten yorum yazmayın demiştim..... siz fikir mi verdiniz pardon da ? kötülemekten baska ne yaptınız? siz ne için çabaladınız? resmen keyifle burda beni kötülediniz.. bu yüzden bari bundan sonra susun lütfen...

hem düsünecek hem de yazacak kadar zamanım var.. burda herkese tek tek cevap vermem onların fikirlerine değer verip ilgilendiğimi gösterir... ben benim hakkımda ne düşündüklerini umursamıyorum...ama yanlıs düsündükleri seyler icin savunma yapıyorum... aslında kendi sorunuma cok fazla odaklanmak beni daha da cok yıpratıyo.. insan baskalarıyla konusunca rahatlıyo.. konuyu buraya açıp gelen yorumlara sorulara cevapsız kalırsam ne anlamı var konu açmanın..

duymak istemediğim şeyler densiz yersiz konuşmalar..kimsenin hakkı yok bunlara..onun dışında burda bana söylenen herseyi normal bi tepki ile karşıladım.. siz bunu anlamak istemiyosunuz.. annemle babamla konuşamadığım için burdayım zaten bunu da anlamıyosunuz.... sağlıklı düşünemediğim için burda konu açtım zaten ayrıca bunu da anlamıyosunuz....
daha ne diyebilirim ki size...hala haksızca konusmaya devam etcekseniz edin....

ben de diyorum ki olaylar olalı daha 1 ay bile dolmamışken ben nasıl sağlıklı düşünebilirim? sizce bu konuyu buraya neden açtım? mutlu olmak istiyorum demek suç mu yani ? insanın sevdiği insanla hala mutlu olma hayali kurması hele ki bunu böyle olayların acısıyla yapması normal değil mi??
sırf böyle düşünüyorum diye kötü sözlerle durumu abartmak zorunda mısınız?
coğu insan sizin dediğinizi diyor..ama kurdukları cümleler doğru ve can yakıcı değil... bunun ayrımına varsanız ben de bu sekilde savunmaya geçmem.... ben üzüldüğümü belirtiyorum siz bana cok kötü şeyler söylemişim gibi tepki veriyosunuz.....

Son düzenleme:
ipekböcek günün nasıl geçti ? dün akşamdan sonra kafanda birşeyler netleşti mi düşüncelerini merak ettim.

ipekböcek.. nasılsın? bak bugün yeni bir gün.. için umutla dolsun.. hiçbirşey senden değerli değil.. yaşadığın hayatın güzelliklerine bak.. şükür görüyorsun.. elin ayağın tutuyor.. yeni gün yeni başlangıç olsun senin için..

ya sen ne diosun ipek böceği ben senden özür falan dilemeedim reptomim ve mutluluktan diledim eski konularını actığım için ayrıca hala senin hakkında söylediklerimin hala arkasındayım sen bu kafayla daha cok erkekten tekme yersin senin gibi ruhsuzlarla uğrasamam senin gercek hayattaki sonun nolucak acabacok merak ediyorum

ayyyy nolur hakkını helal et ya yoksa ölürüm seni insan yerine koyduk özür diledik karşımda insan var sandım kusura bakma sanki bende hakkın varda hadi kendi yoluna bak ergen bozması seni adam yerine koyup özür dileyende kabahat seninde sonun ipek böceği gibi olmasın dua ette artık yorumlarınızı okumuyorumda takipte etmiyorum sizin gibilerle hiççç uğrasamam

gözünle oku baska bi yerinle değil gördünmü ben senden özür dilemediğimi senin konunda hala aynı fikirde olduğumu yazmışım

Son düzenleme:
madem benim eski konuları acmam yanlıştı madem siz o kadar insandınız niye benim düştüğüm hataya düştünüz ? sizde benim konularımı actınız önce sen baslattın demeyin insan olamıyosanız taklit yapın bari şimdi anladım neden sizlerin bu kadar ipek böceğine destek verdiğinizi benim size kişisel olarak en basta bi sözüm yoktu siz bana satastınız önce. ağzınızın payınızıda aldınız. tfk reptomim ve ipek böceğimidir her neyse işte o böceği destekleyenlerinde ne olduğu belli oldu sizin için özel konu acıcam ipekböceği ve onun gibi erkeklerden tekme yiyenlerin paylaşım alanı diye orda birbirinizi destekler pohpohlarsınız içinizi dökersiniz biri 5 yıl sonra biri tfk 6 yıl sonra tekmeyi yemiş reptomimde mechul erkeklere kabahat bulucağınıza biz naaptıkta 6 sene sonra bu kadar yıl sonra terkedildik diye düşünün sizin gibiler buna mahkum aferin devam edin kolay gelsin hayırlı işler size istediğinizi yazın artık aslaaaaaaaa OKUMUYORUM YAZDIKLARINIZI HADİ BAKİİMMM FEMİNİST EZİKLER

Söylediğim her kelimeyi sana fazla buldum ve sildim,değmezsin............................................................

Son düzenleme:

2 canlısın.fazla gülme mılletın haline, ne kadar çok gülersen
o kadar o insanların durumuna düşme ihtimalin yükselir.

allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
iyi bir anne olman dileğiyle.

Son düzenleme:

tabi ki de sen de hakkım var. haram olsun.
affet dıyen sendın sımdı affetmezsen ölürüm dıyorsun
guzelım senin dusuncenı falan cozemedım ya bır ınsan bu kadar mı mantıksız olur hey Allahım yazık sana gercekten acıdım. cocuguna yazık aslında senın gıbı annesı olacak vallahi kahrından derdını anlatamamaktan caresız kalır.
sen ıpekbocegını o kadar ayıpladın, kınadın ya gerısını zaten Allah bılır ben bılemem. insan biraz dıkkatlı olur. yazık yazık sana acıyorum sadece.

umarım senın sonun da kınadıkların gıbı olmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…