bi okusana sen ya o zamana kadar napcam nasıl yaşıycam bilemiyorum demişim yani zamanı var demek oluyor bu....benim birsey yaptığım yok zaten öyle bekliyorum.. ay yeter siz okuduğunuzu anlamıyosunuz bence....ayrıca benim tepkim sadece sert konuşanlara oldu....olacak da....
Ben okuduğu gayet net anlıyorum
Senin aklındakileri anlatamama yada yazıya yanlış dökme gibi bi sorunun varsa hee tamam ozman yanlış anlıyoruz demektir kabul.
İstediğin cevapları bulamadınmı???
Hala çılgınca yazılanları cevaplama peşindesin bence karar almak için yeterli sayıda hatta fazlaca görüş var elinde...
Değerlendir işte bak iyisi kötüsü herturlu tepki görüş var elinde daha ne istiyosun anlamadım...
konuyu iyisiyle kötüsüyle yorumları okuyup kendi akıl süzgecinden geçirip bi yol bulmak için açmış olmanız gerekir,
laf yetiştirmek için açtıysanız onu bilemiycem tabi:26:
başta da susun demiştim zaten yorum yazmayın demiştim..... siz fikir mi verdiniz pardon da ? kötülemekten baska ne yaptınız? siz ne için çabaladınız? resmen keyifle burda beni kötülediniz.. bu yüzden bari bundan sonra susun lütfen...Fikir almak isteyip burdan konuştuğun insanlara sus artık diyebilicek kadar da Egoist mişsin Bravo...
Çok Güzel..Nafile çabalayıpta burda dil dökmüşüz bunca insan
boşuna zaman ayırmış sana
keşke baştan susaymışım neyse geç oldu güçolmasın barii...
burdaki her yoruma tek tek cvp yazarsanız zaten düşünmeye zamanınız kalmaz,
biraz kulaklarınızı tıkayacaksınız, siz kendi sorununuza odaklanın bence, insanların sizin hakkınızda ne düşündüğüne değil
duymak istemediğim şeyler densiz yersiz konuşmalar..kimsenin hakkı yok bunlara..onun dışında burda bana söylenen herseyi normal bi tepki ile karşıladım.. siz bunu anlamak istemiyosunuz.. annemle babamla konuşamadığım için burdayım zaten bunu da anlamıyosunuz.... sağlıklı düşünemediğim için burda konu açtım zaten ayrıca bunu da anlamıyosunuz....Sonum emelist gibi asla olmaz ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım...Bence burada insanlarla sayfalar dolusu yazışmalar yapacağına, git ananla babanla istişareler yap ki işe yarasın..Bana burada laf yetiştirmek seni içinde bulunduğun berbat durumdan kurtarmaz..Duymak istediklerini duymayınca işin kolayına kaçma...Psikologa gitmen de isabet olmuş nitekim çok sağlıklı düşünmüyorsun...
Ya siz benim yazımı düzgün okumuyorsunuz yada ben anlatamıyorum..Diğer insanlara duygularınızı hissettirip hissettirmemenizden bahsetmiyorum benn tüm bu olanlara rağmenn barışalım eskisi gibi mutlu olalım vs. yazmıştınız bunu bir kaç kez tekrarladınız yaşadıklarınıza rağmen barışalım ve mutlu olalım demenizz bunu halen düşünüyor olmanız sağlıklı değill size bunu söylüyorum.Başkalarını bu durumu söyleyip söylememenizden bahsetmedimm hiç yorumumda.Seviyor olabilirsiniz duygularınız tükenmemiş olabilir ama duyguların var olması yaşanan yaşanmakta olan gerçekleri göz ardı etmemize sebep değilll.Ve diyorum kii çoğu insan bu tarz bir durumda durumu değerlendirir ve asla bu yaşananlardan sonra ''mutlu'' ''sağlıklı'' '' normal'' bir ilişki olamaz ve bunun bilincinde olan birey barışalım mutlu olalım eskisi gibi hissini bile içinden geçirmez bunu düşünüyor olmanız şu anlama geliyor erkek arkadaşınız bir an için size gelse özür dilese affedip eskisi gibi olacaksınız.Zaten şuan karşı taraf istemediği için birlikte değilsiniz ben bunu bilir bunu konuşurum.Duygularınız için sizi suçlamıyorumm ama size bunları yaşatan biri için halen iyi şeyler umut ediyor olmanız sizin için iyi değil bundan bahsediyorum.
ipekböcek günün nasıl geçti ? dün akşamdan sonra kafanda birşeyler netleşti mi düşüncelerini merak ettim.
Sonum emelist gibi asla olmaz ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım...Bence burada insanlarla sayfalar dolusu yazışmalar yapacağına, git ananla babanla istişareler yap ki işe yarasın..Bana burada laf yetiştirmek seni içinde bulunduğun berbat durumdan kurtarmaz..Duymak istediklerini duymayınca işin kolayına kaçma...Psikologa gitmen de isabet olmuş nitekim çok sağlıklı düşünmüyorsun...
ben uzulmedım canım sadece acıdım. kesınlıkle sorunlu oyle olmasa sacma yorumlarla karsılasmazdım.
aciz insanların işidir cevap veremeyınce eskılerı karıstırmak.
sadece kendını rezıl ettı.
zaten affetmem hakkımı helal de etmem bu da ona yeter.
gözünle oku baska bi yerinle değilbu konuda ayıp ettim biliyorum özür dilerim herkesten sert konuşmuş olabilirim ama diğer konuda aynı karardayım iyi geceler kimi kırdıysam ÖZÜR DİLERİM ah almak istemem ama söylemek istediklerimle anlatmak istediklerim cok farklıydı konu buralara kadar geldi belkide cok hassas olduğum için bu aralar iyi geceler
madem benim eski konuları acmam yanlıştı madem siz o kadar insandınız niye benim düştüğüm hataya düştünüz ? sizde benim konularımı actınız önce sen baslattın demeyin insan olamıyosanız taklit yapın bari şimdi anladım neden sizlerin bu kadar ipek böceğine destek verdiğinizi benim size kişisel olarak en basta bi sözüm yoktu siz bana satastınız önce. ağzınızın payınızıda aldınız. tfk reptomim ve ipek böceğimidir her neyse işte o böceği destekleyenlerinde ne olduğu belli oldu sizin için özel konu acıcam ipekböceği ve onun gibi erkeklerden tekme yiyenlerin paylaşım alanı diye orda birbirinizi destekler pohpohlarsınıziçinizi dökersiniz biri 5 yıl sonra biri tfk 6 yıl sonra tekmeyi yemiş reptomimde mechul erkeklere kabahat bulucağınıza biz naaptıkta 6 sene sonra bu kadar yıl sonra terkedildik diye düşünün sizin gibiler buna mahkum aferin devam edin kolay gelsin hayırlı işler size istediğinizi yazın artık aslaaaaaaaa OKUMUYORUM YAZDIKLARINIZI HADİ BAKİİMMM FEMİNİST EZİKLER
madem benim eski konuları acmam yanlıştı madem siz o kadar insandınız niye benim düştüğüm hataya düştünüz ? sizde benim konularımı actınız önce sen baslattın demeyin insan olamıyosanız taklit yapın bari şimdi anladım neden sizlerin bu kadar ipek böceğine destek verdiğinizi benim size kişisel olarak en basta bi sözüm yoktu siz bana satastınız önce. ağzınızın payınızıda aldınız. tfk reptomim ve ipek böceğimidir her neyse işte o böceği destekleyenlerinde ne olduğu belli oldu sizin için özel konu acıcam ipekböceği ve onun gibi erkeklerden tekme yiyenlerin paylaşım alanı diye orda birbirinizi destekler pohpohlarsınıziçinizi dökersiniz biri 5 yıl sonra biri tfk 6 yıl sonra tekmeyi yemiş reptomimde mechul erkeklere kabahat bulucağınıza biz naaptıkta 6 sene sonra bu kadar yıl sonra terkedildik diye düşünün sizin gibiler buna mahkum aferin devam edin kolay gelsin hayırlı işler size istediğinizi yazın artık aslaaaaaaaa OKUMUYORUM YAZDIKLARINIZI HADİ BAKİİMMM FEMİNİST EZİKLER
ayyyy nolur hakkını helal et ya yoksa ölürümseni insan yerine koyduk özür diledik karşımda insan var sandım kusura bakma sanki bende hakkın varda hadi kendi yoluna bak ergen bozması seni adam yerine koyup özür dileyende kabahat seninde sonun ipek böceği gibi olmasın dua ette artık yorumlarınızı okumuyorumda takipte etmiyorum sizin gibilerle hiççç uğrasamam
ya sen ne diosun ipek böceği ben senden özür falan dilemeedim reptomim ve mutluluktan diledim eski konularını actığım için ayrıca hala senin hakkında söylediklerimin hala arkasındayım sen bu kafayla daha cok erkekten tekme yersin senin gibi ruhsuzlarla uğrasamam senin gercek hayattaki sonun nolucak acabacok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?