Adam cocugunu aldirtmis, ve bu olaylar yasanirken o güyya cok sevdigi kizin yaninda olmamis,
sonralardan vay aklim basima geldi diyip affettirmis kendisini tekrar olmus birliktelikler,
ama saglikli bir birliktelik olmamis buda belli
elbette anliyorum 5 yillik bir zaman kolay degil, hemen unutulmaz,
adam ayrildik bittik seni görmek istemiyorum diyor,
bizim konu sahibi kizcagiz hala yollara revan olup kapisina kadar gidyior (anladigim kadariyla biraz uzun bir yol, baska sehir filan)
e adam ordada birgüzel azarliyor kizi, ve hatta polise veriyor
daha asagilayici ne olabilir ? Adam resmen kiza sapik muamelesi, pesimde dolasiyor rahat birakmiyor muamelesi yapmis hemde polisi isin icine karistirarak, yani daha ne olsun ?
Herkes burda empati yapti üzüldü,
ama ablalar tavsiyeler verdi, söyle yap, böyle yap, insallah söyle olur dediler,
ama verecegi her lafa tek cevabi
yok onca senemiz gecti düsman olmak istemiyorum, dost kalmak istiyorum, ama o istemiyor, ne yapcam bilmiyorum.
sizce bu mantiklimi ??
Yani psikolojisi bozuk zaten herkes bunun farkinda ama insanlar okadar yardimci olmaya calisti yani
nebileyim dedigim gibi Allah yardimcisi olsun,
ama bukadar israrci olmasi malesef takintili oldugunu gösteriyor
kendisine yazik ediyor bende buna üzülüyorum
Yok zaten demiyorum kinamiyorum, hepimizin cocugu var kardesi var,
hepimiz kadiniz yeri geldi bizde belki gurursuz olduk,
kinadigimi söylemiyorum sadece üzülüyorum
cünkü hepimizinki can
anamiz bizide cöpten bulmadi
her kiz degerlidir, ben bunu demeye calistim sadece,
benim kendi kizim böyle bisey yapsa, onu istemeyenin pesinde dolansa,
ona bukadar cile cektirenden hala vazgecmese,
nekadar üzülürüm, sonucta biz kiyamiyoruz gidip el oglu canina okuyor,
konu sahibi arkadasimizada bunu demeye calistik,
degmez dedik unut dedik ama o israrlarina devam edince dencek bisey kalmadi iste
Ben psikiyatr gittigimden beri cok duzeldim,artik mutluyum huzurluyum. Eger kendini kurtarmak istiyorsan git. Her verilen ilac illa sana zarar verecek diye bir kaide yok. Beyinin kimyasida bozulabiliyor. Ben ilaclardan once yemek yiyemiyordum,uyuyamazdm, disari cikamiyordum.Kendisini aramamak istiyordum, tutmak ama olmuyordu. Ilaclari aldigimdan beri kafam oyle aydinlandi ki keske onceden gitseymisim kendime iskence etmisim. Bende iki uclu duygu durum bozuklugu,bipolar hastalik cikti. Belki sende hastasin ve bu yuzden boyle davraniyorsun. 2 hafta ilaclara alisamadim dengem bozuktu ama simd beni gorenler cok sasiriyor.Herkes farkinda duzeldigimden hayattan zevk aliyorum resmen. Bir an once gitmelisin doktora. Megersem ben cok uzun zamandir hastaymisim ama kimse farkedemedi seninde acil ama acil gitmen gerekir. Ben su an agir ilaclarda kullaniyorum bak 4 ayri ilacim var ama normal yasantimi etkilemiyor cok aa cok duzeldim. Allah razi olsun doktorumdan.
@ipekbocegi evet doğru diyorsun bu benim başıma ya da bir yakınımın başına da gelebilirdi..Peki ben sana soruyorum benm başıma böyle biyşey gelse nasıl bir yorum yapardın? Tavsiyelerin ne olurdu? Senin derdini anlamadım ki ben niye buradaki insanlara karşı olumsuz önyargılı saldırgansınız da size onca zararı veren insanlara karşı polyyannacılık oynuyorsunuz?
Senin tek amacın tartışmak bence...Tedavi gör, bırak onları, ailene yaşatma daha fazlasını diyorlar diyoruz kötü mü ediyoruz? Aman ne halin varsa gör yaa bu psikolojiyle birşey göreceğin de yok zaten!!!
isteyen tepki gösterebilir isteyen kızabilir yorumların çoğunu okumadım ama bu yurtdışlarına gidip sevgiliyle gezmeler hamile kalıp bebeği aldırmalar sonra bu bebek ya oğlumdan değil başkasındansa gibi hakaretler duymalar sonra bebeği ailenle aldırmalar karakolluk olmalar normal de senin onu unutamam mı normal değil kendine lüften bu kadar kötülük etme eminim özünde iyi bi insansın ki bunca kadar şeye rağmen sevgilini geri istemene bakılırsa ya çok safsın yada kusura bakma ama gurursuzsun aklını başına al kendi kıymetinden ödün verme kim kiminle istiyorsa gezsin bi anne oğluna bir kızı istemiyorsa o kız o anadan korksun ömrü billah düşmez yakasından(
Yaaa gerçektenn bi değişiksin cnm
Bunca insan iyisiyle kötüsüyle sana hep bişeyler yap dedi zaten akıl verdi
kendince telkinde bulundu olmadı sert konuştu olmadı polimik yarattı
sen hala napıcam bilemiyorummu diosun??..
Bende pess diorumm ve havlumu atıyorum....
kimin acınacak durumda olduğu belli siz önce kendinize acıyinki daha fazla acınacak duruma düşmeyin meltem hanım
elimden geleni şuanda da yapıyorum hayırlısı olsun umarım bi an önce hersey yoluna girer.Hayatına yeni bir sayfa aç.. Bu saatten sonra ikinizin birlikte olması söz konusu değil. Bunu anlamaya çalış. Onu düşünme ve başka şeylerle meşgul ol.Mahkeme konusunu pek anlamadım bu aradaPsikolojik destek alsan iyi olur. Allah yardımcın olsun
cok doğru aslında baştan sıkı tutmak lazım ama uzun yıllar gecince insan ister istemez daha affedici ve taviz verici oluyo..erkeğin küçücük bi açığını yakalasanız dahi affetmeyin bunun sonu gelmez,,
gerçekten bazı insanlar diğerlerinin acılarından keyif alıyo. ben bi insanın üzülmesine dayanıp da ona daha cok kıracak sözlerden her zaman kaçınmaya çalışırım.,reptomim sana yapılan yoruma burdan ben üzüldüm
ama karşında ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri olmalı yada insanların sorunlarından keyif alan biri
kendi hayatında çok büyük sıkıntılarda olabilir
arkadaşın acilen tedavi olması lazım hiç normal değil ama piyango sana vurmuş neyse boşver
baskasını bulma cabasına hicbi zaman girmiycem ama ilerde ne olur bilinmez tabi. ben sadece öylece bekliycem umarım hersey yoluna girer..Durumuna çok üzüldüm.Bence de mahkemeyi atlattıktan sonra onunla tüm bağlarını koparmaya çalış biliyorum çok aşıksın ve onu unutamayacağını düşünüyorsun sonuçta beş sene ama onunla birlikte olursan hep mutsuz olacaksın zor olsa da dayan ve hayatına seni senden daha çok sevecek birini bul.Emin ol o sevgi sana güç verecektir.
bu tip durumlarda sizin gibi davranıslar sergilemiyor kimse diyosunuz. benim de bi davranıs sergilediğim yok zaten sadece duygularımla birseyleri yazdım diyorum ben de.. ben nasıl gösteriyorsam insanlar o sekilde algılar ve ben insanlara bu durumun bu sekilde olduğunu göstermiyorum sadece burda size yazıyorum cünkü icimden ne geciyosa onu yazıyorum. duygular değisir düsünceler değisir o an öyle hissederim baska zaman farklı sekilde.. ben icimde olanı yazdım. ve biliyorum ki bu tarz seyleri yasayan insanlar iclerinde bunun gibi hisler beslerler... ben size psikologa gitmiycem ya da yok onu arıycam pesinden koscam tekrar beraber olabilmek icin elimden geleni yapcam demiyorum lütfen dikkatli okuyun ve ne düşünüp aslında ne yaptığımı anlayın.
Bakınn , sizin düşman olmayalım bu olay olmasın vs.demeniz benim kast ettiğim bu değildi önceki yazılarınızı okuyun.Çoğunda barışalım mutlu olalım vs. diyorsunuz.''Şu durumdaykenn'' üstüne basa basa söylüyorum erkek arkadaşınız bebeğinizi aldırırken yanınızda olmamış şuan mahkemeliksiniz vs. vs. daha bir çok durum olmuştur.Sizin mutlu olalım barışalım cümlesini erkek arkadaşınıza söyleyip söylememeniz değil sizin halen bunu düşünüyor olmanız saçma sağlıklı değil..İnsanlar ayrılıyor üzülüyor vs. ama bu tür durumlarda sizin gibi davranışlar sergilemiyor kimse dedim ben yanii evli adamlarla ilşki yaşayan kadınlar a değinmedim konuyu çarpıtmayınn.
Ki derdiniz aranızın kötü olmamasını istediğinizi söylüyorsunuz şunları yaşadığınız biriyle aranızı düzeltme yada kötü olmaması çabası nedendir? insanlar 20 -30 yıllık eşlerinden boşanıyor lütfen biraz mantıklı düşünmeye ve hayatınıza onsuz yön vermeye çalışın.Ve suçu hep annesi onu yönlerdi çevresi yönlendirdi diyip başkalarının üstüne atmayın elbette payları olabilir fakat istemese bu şekilde davranmaz annesi silah dayamıyor ya kafasını lütfen gerçekleri görün ve bir çok arkadaşta dedi terapist yardımı alın , burada her ne kadar sizi eleştiriyor gibi görünsekte yapılan eleştiriler veya yorumlar tamamen sizin iyiliğiniz için kimse sizi şahsen tanımıyor kötü hissetmenizi isteyecekleri bir durum yok ortada..
Ne demek nasıl yaşıycam?
Dün senin için birbirimize girdik,
Kaç kişi gecenin bir vakti,sayfalarca yazdık.
Sana söylenebilecek her şeyi söyledik.
Daha nasıl yaşıycam diye düşünüyor musun?
''belki de onsuz daha mutlu olucam''ne demek ya?
Yaşadıklarını tekrar hatırlatmak istemiyorum ama,
seni o büyük travmaya zorlarlarken yanında olduğu için daha mı mutluydun?
Doktorun muaynanesinde daha mı kıpır kıpırdı için sevgilinle ayrı değilsin diye?
Annesi ''bu çocuk oğlumdan değil,kimden olduysa ona git''derken aşktan ayakların yere basmıyormuydu?
Ailen yaşadıklarını öğrendiği zaman aşkının sıcaklığı,eritebildi mi içinde ki mahçubiyeti.
Yani sana en başından beri hep anlayışlı olmaya çalışıyorum ama hala bunları söyleyebiliyorsan,gerçekten üzüldüm.
Evet duygu durumun,ruh halin çok anlaşılabilir derecede değişken.Ama az mantık,az akıl gözünü seveyim.
Beş para etmez bir ana-oğuldan bahsediyoruz burada.
Ne bekliyorsun ki hala?Belkisi yok,onsuz çok daha mutlu olucaksın.
özür dileyip hala aynı davranışları sergiliyosun farkında mısın?psikolojim gayet normal canım herkes aynı şeyleeri düşünmek zorunda değil herkes kendi psikolojisine baksın ayrıca reptomime yazdıklarımda ne varmış cok acıdıysan yardım et ona ok o konuda hata yaptım kabul özürde diledim ama diğer söylediklerim için özür falan dilemiyorum bu kadar kişi benim üstüme geldi dalga gecti bişey yok biz doğruları söyleyince kötü olduk neyse iyi günler size değerli vaktimi harcayamam
sert konustum tepki verdim özür dilerim gibi bi mesajını okumuştum sanki emelistin. sorun değil söylenen söylendi zaten önemli olan bundan sonra söylenmemesi.bence reptomımden önce konu sahibinden özür dilemeni öneririm. ohh olsun sana tarzı yorumlar yazarak zaten üzüntülü bir insanı dahada sıkıntıya soktun. eğer özür dileme ihtiyacı duyuyorsan diye söyledim gerisini sen bilirsin tabi
ben görmemekte direktmiyorum tabiki herseyin farkındayım. sadece ne hissettiğimi yazıyorum.Burada dünden beri neler olmuş böyle ?
İnanamıyorum okuduklarıma.
İnsanlar birbirlerine muhalefet olmayı , birbirlerini rencide etmeyi ne kadar sever olmuş.
Herkesin her konuda görüşü farklıdır ve herkes haddini aşmadan
usul-erkan ne ise ona göre yazmalıdır,saygı duymalıdır.
İpekböcek arkadaşım ;
konunun başındaki yorumlarımı ve diğer yardımcı olan arkadaşların
yorumlarını tekrar tekrar oku.
Herkes sana doğru olanı göstermeye çalışıyor ama sen görmemek de diretiyorsun.
Umarım en kısa zamanda doğru yolu bulursun.
Her şey gönlünce olsun.
bir gün pisman olacağını görsem simdi icim cok rahat olurdu. insallah Allah'ım ona gösterir bana cektirdiği acıları ve bi gün cok pisman olur. iste o zaman mutluluk sırası bana geçer. o zaman onu değil hayatımdan düsüncelerimden aklımdan bütün benliğimden çıkarabilirim. hiç aklıma bile gelmez bi daha..Ve sana bir sır da ben vereyim mi ?
Onu hiç unutamayacaksın
O mu ?
O bazen pişman olacak,
Sende bıraktıklarına üzülecek,ağlayacak belki bazen
Seni hatırlayacak ara sıra,
İmlasız depresyonlar yaşayacak kağıtlara,
Eli telefona gidecek istemeden
Ama seni bir daha hiç sevmeyecek;
daha önce sevmediği gibi
Yine de dönecek bir gün; kalmak için değil, seni nasıl yıktığını görmek için !..
Her insan izlemek ister; uğruna bir ölümü
anlamıyosunuz ya da anlamak istemiyosunuz sanırım. ben bi davranıs sergilemiyorum. o an ne hissediyosan onu yazıyorum. cünkü anlatabileceğim kimse yok bunları. tutup da eski erkek arkadasımın pesinden kosmuyorum ya da kölesi olmuyorum onunla konusmuyorum bile. oturduğu semte uğramıyorum karsılasabilceğimiz her yerden uzak duruyorum. ama icimdeki düsünceler de bunlar bunları da size yazıyorum. bunun ayrımına varın lütfen.Burda hepimiz bosu bosuna konusuyoruz bosu bosuna tartisiyorsunuz,
okadar sayfalarca yorumlar yazildi, herkes okudu ilgilendi tavsiye verdi ama konu sahibi arkadas okadar dik kafali ki
hala
yok dost kalmak isterdim, yok düsman olmaya ne gerek var diye diye kendini kandiriyor
yazik gercekten böyle kizlarimiza cok cok üzülüyorum,
kendilerini erkeklerin kölesi yapiyorlar malesef,
gurursuz onursuz davranislar sergiliyorlar
konu sahibi arkadasimizin psikolojisinin yerinde olmadigini düsünüyorum
Allah yardimcisi olsun ne diyelimki bu saatten sonra
ben eskiden sevdiğine inanıyorum. ama dediğim gibi eskiden. olaylar olurken tutup da beni cok seviyodu demiyorum. ama karaktersiz bi insan olduğunun cok farkındayım. bu saatten sonra karakteri değisir mi ben bilemem. uzaklaştırma emri çıkmadı sanırım. çıksa bu benim evime postalanırdı mı bilmiyorum ama? benim mutlaka haberim olurdu heralde.. sanırım dava açılmayacak emin değilim. bu konuda nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. uzaklaştırma emri çıkaracağını da pek sanmıyorum çünkü ben onunla konuşmadığımda kendisi bana mesaj atmıştı. son zamanlarda atmıyor sadece..ben de atmıyorum ya da aramıyorum.. uzaklastırma emri cıkarmak istediğini hiç sanmıyorum ama artık herşey beklenir tabiki. üzülüyorum cok üzülüyorum ama kimseye belli etmiyorum zaten.. dediğiniz gibi yapıyorum tam da.. ama buraya yazdım işte cünkü birileriyle paylasmaya ihtiyacım var. etrafımdaki kimseye belli etmiyorum. o da dahil.. belki ilk zamanlarda üzüldüğümü belli etmisimdir ama sonradan kesinlikle etmiyorum ama biliyordur tabiki...umarım o da bi gün cok üzülür benim icin.. yaptıkları icin.. anlamadığım konu annesi sonuçta o da bi kadın.. daha önce bana oğlumla görüşürsen şunu yaparım bunu yaparım şeklinde tehditleri oluyodu ama babama mesajlar atması garip.. ve öyle konuşuyodu ki insanı sinirlendirecek şekilde mesajları vardı.. aradığımızda açmıyodu kadın sonra tekrar mesaj atıyodu.. bilerek yapıodu biz de mesaja karşılık verince saklıyodu bunu.. bence bu sikayet olayı kadının önceden beri aklında vardı ama biz anlamaamışız.. insallah bi an önce bu durumu atlatırım. tesekkür ederim iyi dilekleriniz içinYorumları daha okumadım sadece yazına cevap vereceğim.. Boşuna bu insan için üzülüyorsun böyle bir insandan ne dost olur ne sevgili olur. Buradaki kimse bende dahil onun seni sevdiğiyle ilgili yorum yapamaz sonuçta ilişkiyi yaşayan sensin.. En iyi sen bilirsin. Ama karaktersiz bir insan olduğu o kadar ortada ki. En önemli bebeğini bile bırakıp gidebilmiş, her şeye annesini karıştırmış. Senin sevgilin bir erkek değil bariz çocukmuş arkadaşım. Savcılık ve suç duyurusu konusuna gelince; uzaklaştırma emri çıkarmış mı onu yazmamışsın ama dediğin gibi karakolluk olduktan sonra attığın her mesaj ciddi bir suç oluşturur. Uzaklaştırma emri varsa ve bunu ihlal edersen olay hapis cezasına kadar gidebilir. Eğer sadece karakolluk olduysanız mahkemeye giderse iş kefalet ödemen gerekebilir. Mahkemede bebek olayını anlatırsan senin yanında olurlar. Hala içim acıyor demeni çok abes buldum. Hepimiz kadınız, hepimizin böyle sancılı bir aşkı vardır ama bu belli bir yerde kalmalı ve hayatına devam etmelisin. Değil 5 yıllık ilişki kaç yıllık evlilikler bitiyor.. Üzül ama ona belli etme içinde yaşayıp unut artık o günleri. Bak daha kaç yaşındasın iş bebek konusuna kadar gelmiş. Ayrıca çocuğun annesi de çok seviyesizmiş hiç bir erkek annesinin kızın babasına böyle saçma sapan mesajlar attığını duymamıştım pes yani. Bundan sonra da hayatını tek bir kişiye odaklanmadan yaşamalısın. Bak ne güzel ailen yanında daha ne istiyorsun ki...
insan ister istemez duygularını karıştırıyor. ve 5 yıl cok uzun bi süre bir anda silinecek hali yokki.. ben onun için iyi demiyorum eskiden iyiydi bana karsı iyi biriydi.. kimseyi kötülemek de istemem durup dururken.. simdi burda ona lanetler yağdırmamın anlamı yok cünkü... beraber olmak için çabaladığım falan da yok... ben sadece içimdeki hisleri söyledim.. uyguladığım hiçbisey yok...Keşke yorumları ve özellikle senin cevaplarını hiç okumasaydım. Kendinden çok ailene yazık ediyorsun haberin olsun.. Biz sana yardı edemeyiz çünkü sen bu çocukla hala beraber olmak istiyorsun bende buna inanamıyorum. Kendi bebeğine kıyabilen biriyle mi beraber olacaksın arkadaşım hala iyi biri deme bari. Böylelerine iyi diyorsan çok var dışarda bunlardan. 5 yıl rüya gibiydi demişsin ama dışardan objektif olarak bakılınca rüyadan çok kabus gibi bir ilişki bana göre. Hayatını karartan insan için hala savunma psikolojisindesin.. Ya bir psikologa git ya da olaylara duygularını karıştırmadan düşün eminim farkı anlayacaksın.. Allah yardımcın olsun..
bi dakika ya siz hiç empati yapmıyor musunuz. konu sahibinin heralde ki psikilojisi iyi olmayacak. zaten bu olanlardan sonra kimin psikolojisi sağlam olur ki şaşırırım. ama bunu hepimiz biliyoruz zaten... ve empati kısmına gelirsek 5 yıldan bahsediliyor konu sahibi tabiki bir anda bitirmek istemeyecek. doğru olan bu olsada tabiki kabullenemeyecek belki aklı yine kayacak bunlar zaten olacak yani. ne diye bu üstüleme bunlar zaten olacak....
düsman olmak istemiyorum lafının neresi mantıksız anlamış değilim... kim ister kısacık dünyada düşman edinmeyi..garipsiniz sizi çözemedim...Adam cocugunu aldirtmis, ve bu olaylar yasanirken o güyya cok sevdigi kizin yaninda olmamis,
sonralardan vay aklim basima geldi diyip affettirmis kendisini tekrar olmus birliktelikler,
ama saglikli bir birliktelik olmamis buda belli
elbette anliyorum 5 yillik bir zaman kolay degil, hemen unutulmaz,
adam ayrildik bittik seni görmek istemiyorum diyor,
bizim konu sahibi kizcagiz hala yollara revan olup kapisina kadar gidyior (anladigim kadariyla biraz uzun bir yol, baska sehir filan)
e adam ordada birgüzel azarliyor kizi, ve hatta polise veriyor
daha asagilayici ne olabilir ? Adam resmen kiza sapik muamelesi, pesimde dolasiyor rahat birakmiyor muamelesi yapmis hemde polisi isin icine karistirarak, yani daha ne olsun ?
Herkes burda empati yapti üzüldü,
ama ablalar tavsiyeler verdi, söyle yap, böyle yap, insallah söyle olur dediler,
ama verecegi her lafa tek cevabi
yok onca senemiz gecti düsman olmak istemiyorum, dost kalmak istiyorum, ama o istemiyor, ne yapcam bilmiyorum.
sizce bu mantiklimi ??
Yani psikolojisi bozuk zaten herkes bunun farkinda ama insanlar okadar yardimci olmaya calisti yani
nebileyim dedigim gibi Allah yardimcisi olsun,
ama bukadar israrci olmasi malesef takintili oldugunu gösteriyor
kendisine yazik ediyor bende buna üzülüyorum
evet şu an büyük bi panik içerisindeyim bu yüzden ne yapacağımı şaşırmış haldeyim zaten....ama yine de bu panikle yanlış bişeyler yapmak istemediğim için hiçbisey yapmadan olayları akışına bırakıyorum....insallah bu durumun icinden en az zararla çıkarımUzunca anlatmışsın ve sayfalar dolusu yorumlar yazılmış..
Neler yazıldı çizildi ne öneriler verildi bilmiyorum..
ama bana sorarsan yapman gereken ilkşey panik halinden uzaklaşmak..serin kanlı düşünmek..bu konuda uzamnlardan yardım alabilirsin..
Kim suçlu kim haklı kim zalim kim mağdur..vs..''kim''lerin hiç bi önemi yok..
Annesine bu derece bağımlı ve hür iradesi olmayan bi erkekle mutlu bi birliktelik yaşaman zaten mümkün değildi..O kişiden babalık beklemekte acizlik olurdu
Ne karar verirsen ver,sonucunda dik duruşun olmalı...geçmiş olsun
sana katılıyorum....insanlar neden cümlelerini seçerken sert oluyolar anlamıyorum...tabiki doğru söyledikleriniz ama kızlarımız erkeklerin peşinden koşuyor kendini gurursuz onursuz ediyor diye söylemleriniz rahatsız etti beni. tabi ki öyle bir çok kız var yok değil. ama konu sahibi anlattığına göre konuşmaya gitmiştim dedi sonra polisi çağırıp onu küçük duruma düşürmüşler o da hemen eve döndüm diyor hala üsteleyip kapısında yatma durumu yok yani.Konuşmaya da gidebilir ne olup bittiğini kendisinden duymak isteyebilir ve insan sevdiğini kaybetmemek için gurursuz onursuzca bir çok davranıştada bulunabilir.o yüzden bazı kızlarımız ya da kadınlarımız bu hataları yapıyor ama burda herkese söylüyorum kınamayın! siz kınadınız diye demiyorum sadece belirtiyorum yeri gelmişken çünkü bir çok arkadaş çok acımasız yorum yaptı sizinde kız kardeşiniz, doğacak kızlarınız torunlarınız illaki olur. benim çocuğum yapmaz öyle şey demeyin bu kızında annesi demiştir zamanında...
bence ısrarcı olan sizsiniz... benim birsey konusunda ısrar ettiğim yok...tavsiyeleri dinliyoru ve kesinlikle olmaz yapmıycam gibi bisey demiyorum neyin ısrarından bahsediyosunuz?? ama buna rağmen siz ve bi kac kişi sanki ben ısrar ediyomuşum üstüne üstlük bir de onla barışmak için uğraşıyomuşum gibi davranıyor.. çok saçma.. dediklerimi okuduğunuzu söylüyorsunuz ama bence okumuyorsunuz ya da anlamıyorsunuz... cok garip gercekten...Yok zaten demiyorum kinamiyorum, hepimizin cocugu var kardesi var,
hepimiz kadiniz yeri geldi bizde belki gurursuz olduk,
kinadigimi söylemiyorum sadece üzülüyorum
cünkü hepimizinki can
anamiz bizide cöpten bulmadi
her kiz degerlidir, ben bunu demeye calistim sadece,
benim kendi kizim böyle bisey yapsa, onu istemeyenin pesinde dolansa,
ona bukadar cile cektirenden hala vazgecmese,
nekadar üzülürüm, sonucta biz kiyamiyoruz gidip el oglu canina okuyor,
konu sahibi arkadasimizada bunu demeye calistik,
degmez dedik unut dedik ama o israrlarina devam edince dencek bisey kalmadi iste
evet doğru o kendi basına karar verebilen biri değil....ben de öyle değilim hep cevremdekilere danısırım..ama yine de kimse bu kadar cok aklıma giremez onunki gibi... ha şöyle bi durum var .. aile baskısı... annemler ne derse onu yaparım..yapmak zorundayım... düşünüyorum o da öyle..annesi ne derse onu yapar....herkes öyle yapar....anladım aynı şeyden bahsediyoruz o halde. ben de dedim zaten annesinin,onun bunun lafından etkilenipte sana böyle davranıyorsa zaten onunla bir ömür olmaz.şimdi birlikte olsalar bile ilerde bu çocuk yine milletin sözüne kanacak ve kim bilir o zaman nasıl üzecek onu
Canım, sen bizlere cevap vermeyi biran önce kesmelisin.Dün gece olan oldu zaten tartışmalar yaşandı sonuç yok...
Bizler burada tartışırız, çatışırız , seni savunuruz ya da kızarız bunlar dert değil.
Önemli olan sensin, bunları yaşayan sensin, yarın ne yapacağını düşünmek durumunda olan yine sensin.
Sen bence bunca insanın söylediklerini ortak paydada toplayıp hangisinin senin için iyi olacağına karar vermelisin.
Hepimizin anlaştığı tek bir nokta var, elbet çok zor çok ağır yaşadıkların.Bir de 5 yıl var ortada.
Ama unutmaya karar vermen lazım.Bu hemen olacak değil tabi.Yarın sabah uyanacaksın ve çok iyi olacaksın demiyoruz hiçbirimiz.
Kendine zaman ver sadece, yaşadıklarının çok ağır olduğunu kabul edip bir iki günde geçmeyeceğini belki uzun zaman alacağını ama her şey bittikten sonra çok daha iyi olacağını düşünmen gerek.
Belki dediğin gibi bundan sonra 5 yıl hayatına kimse girmeyebilir, belkide bakarsın 1 yıl sonra yaralarını saracak senin yanında olan her şeyden öte arkadaşın olacak biri olabilir.Bunu kimse bilemez.
Ben seni çok iyi anlıyorum iyi olalım diye diretmeni...Bunca zamanını geçirdiğin, sevdiğin bir insanın senden nefret etmesi adeta aşağılık gibi davranması ağırına gidiyor.Evet ayrı olalım ama nefret etmeyelim birbirimizden, güzellikle olsun istiyorsun.
Çünkü onun nefreti bunca yaşananlar üstüne daha ağır geliyor bir de yetmezmiş gibi o vuruyor sana...İnanki anlıyorum...
Bak ben de 6 yıllık ilişkimi bitirdim, 1.5 ay oldu.İyi miyim hayır değilim.Öyle çabuk geçmiyor, geçmeyecek de.Sadece şunu bilerek tutunuyorum hayata, eğer adam olsaydı beni hayatında isteseydi,layık olsaydı bana zaten bunları hiçbiri olmayacaktı.Bana ne bu kadar acı çektirecekti ne de bu hale getirecekti.Ama olmuyor işte, ne kadar çabalarsam çabalayım olmuyorsa olmuyor.
Bu yüzden yarınıma sadece hedeflediğim şeyleri düşünerek uyanmaya çalışıyorum.Kendimi 10 yıl sonra nerede görmek istiyorsam onlar için çabalıyor, onlar için yaşıyorum.O beni aramış, düşünmüş, sevmiş...İnanki hafifletmiyor...Senin sevdiğin adam şu durumda seni sevse de yaşadığın şeyler değişmeyecek.O günler hiçbir zaman geri gelmeyecek....
O yüzden geçmişi düşünmek artık yersiz...Kendini düşünme zamanın geldi de geçiyor.
senin ya da yakının basına gelince emin ol yazımı ne halin varsa gör tarzında bitirmezdim bu mu senin yardımcı olma şeklin?
afedersin de verilen hangi tavsiyeye itiraz etmişim? ben gayet de psikoloğa gitceğimi söyledim kaldı ki yarın gidiyorum... bana sert konuşmayanlara da gayet güzel cevaplarımı verdim. tartışma çıkarmaya çalışan sen ve mesajını beğenen kişidir. üstelik emelist özürler diledi o kadar şimdi hala aynı tavırda.. bence ruhu bozuk insanlar sizlersiniz herkes birseyler yaşayabilir siz doğru yolu göstermek yerine resmen atla uçurumdan öl geber diyorsunuz. bence daha fazla yorum yapma sonun emelist gibi olmasın
bu tip durumlarda sizin gibi davranıslar sergilemiyor kimse diyosunuz. benim de bi davranıs sergilediğim yok zaten sadece duygularımla birseyleri yazdım diyorum ben de.. ben nasıl gösteriyorsam insanlar o sekilde algılar ve ben insanlara bu durumun bu sekilde olduğunu göstermiyorum sadece burda size yazıyorum cünkü icimden ne geciyosa onu yazıyorum. duygular değisir düsünceler değisir o an öyle hissederim baska zaman farklı sekilde.. ben icimde olanı yazdım. ve biliyorum ki bu tarz seyleri yasayan insanlar iclerinde bunun gibi hisler beslerler... ben size psikologa gitmiycem ya da yok onu arıycam pesinden koscam tekrar beraber olabilmek icin elimden geleni yapcam demiyorum lütfen dikkatli okuyun ve ne düşünüp aslında ne yaptığımı anlayın.
Ya siz benim yazımı düzgün okumuyorsunuz yada ben anlatamıyorum..Diğer insanlara duygularınızı hissettirip hissettirmemenizden bahsetmiyorum benn tüm bu olanlara rağmenn barışalım eskisi gibi mutlu olalım vs. yazmıştınız bunu bir kaç kez tekrarladınız yaşadıklarınıza rağmen barışalım ve mutlu olalım demenizz bunu halen düşünüyor olmanız sağlıklı değill size bunu söylüyorum.Başkalarını bu durumu söyleyip söylememenizden bahsetmedimm hiç yorumumda.Seviyor olabilirsiniz duygularınız tükenmemiş olabilir ama duyguların var olması yaşanan yaşanmakta olan gerçekleri göz ardı etmemize sebep değilll.Ve diyorum kii çoğu insan bu tarz bir durumda durumu değerlendirir ve asla bu yaşananlardan sonra ''mutlu'' ''sağlıklı'' '' normal'' bir ilişki olamaz ve bunun bilincinde olan birey barışalım mutlu olalım eskisi gibi hissini bile içinden geçirmez bunu düşünüyor olmanız şu anlama geliyor erkek arkadaşınız bir an için size gelse özür dilese affedip eskisi gibi olacaksınız.Zaten şuan karşı taraf istemediği için birlikte değilsiniz ben bunu bilir bunu konuşurum.Duygularınız için sizi suçlamıyorumm ama size bunları yaşatan biri için halen iyi şeyler umut ediyor olmanız sizin için iyi değil bundan bahsediyorum.
reptomim sana yapılan yoruma burdan ben üzüldüm
ama karşında ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri olmalı yada insanların sorunlarından keyif alan biri
kendi hayatında çok büyük sıkıntılarda olabilir
arkadaşın acilen tedavi olması lazım hiç normal değil ama piyango sana vurmuş neyse boşver
ben şok oldum konu sahibine neredeyse oh olmuş der gibi yaklaşmanıza, insanların yaptıklarını doğru bulmayabilirsinz size görede olmayabilir ama gurur kırıcı laflar etmişsiniz konu sahibinede bu benim tuhafıma gitti
reptomimin acınacak bir hali yokki neden acıyım
aslında acıdığım biri var ama söylemesem daha iyi
sizede iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?