Başkasıyla olamıyorum. Mesela vardı konuşup görüşmek isteyenler hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum tekrar aşık olursam üzülürüm diye
Artık ortada zaten bir şey kalmadı. Ben sevdiğim için çabaladım gurur dinlemedim. Ama artık oluru imkansız zaten. Muhtemelen de başkası vardır hayatında boşta kalmaz erkekler kolay kolay. Yapacak bir şey yok acımı Yaşar unuturumOnu istiyorsanız evet. Yok ben taktik insanı drğilim diyorsanız o size göre biri değil başkasıyla olmanız lazım
Şu an biri var konuşuyoruz. Görüşmek de istiyor. Ama ben hala bu çocuğu sevdiğim için ona da bir şey hissedemiyorum sarmıyor Yani. Sizce kessem mi onunla sohbeti yoksa ilerde oluru olur mu bilmiyorumO hepimizde oluyor birinden ayrılınca salak salak tipler geliyor :) iyi bile olsalar çok itici böyleAy ben bunlara mı kaldım ay ben eskisi gibi bulamayacak mıyım arka fonda ‘ yerine sevememmmmm’ çalıyor falan :)
ama aşk da bir hastalık kendine süre ver bi süre sonra başkası illaki ilgini çekiyor şuan için zorlama ama bu herifin de g.tünü kaldırma asla iletişim kurma
Zaten ondan dolayı kaybetmişsin gurur dinlememek = sevilmemeyi doğurur. Etrafına bak kadının peşinde koşan erkeklere o kadınlar nasıl dik duruşlu nasıl gururludurArtık ortada zaten bir şey kalmadı. Ben sevdiğim için çabaladım gurur dinlemedim. Ama artık oluru imkansız zaten. Muhtemelen de başkası vardır hayatında boşta kalmaz erkekler kolay kolay. Yapacak bir şey yok acımı Yaşar unuturum
Artık ortada zaten bir şey kalmadı. Ben sevdiğim için çabaladım gurur dinlemedim. Ama artık oluru imkansız zaten. Muhtemelen de başkası vardır hayatında boşta kalmaz erkekler kolay kolay. Yapacak bir şey yok acımı Yaşar unuturum
Evet o konuda pişmanım direkt o anki hisle görüşmek istedim. Ama hayatında biri olduğunu düşünüyorum açıkçasıKendinize neden bunu yaptiginizi dusunuyorum su an.
Ki 7 ay cok uzun bir sure, belki hayatinda biri bile vardir, keske direkt bulusma teklif etmek yerine biraz konusup gidisata baksaydiniz. Direkt yuzunuze hayatimda biri var diyemez belki ama olma olasiligi her zaman var, benim esimle tanismam ve evlenmemiz arasi sadece 6 aydi mesela.
Ağzı çok iyi laf yapıyor zaten. Eminim hayatında vardır kadınlar hatta birden çokÇok kötü kodlarınız var, asıl kadınlar boşta kalmaz kolay kolay, en çirkini bile istese 100 kişiyi bulur günde
‘delikli taş,boncuk yerde kalmaz’ demiş eskiler bu duruma.
Ama evet erkekte tipi ya da parası iyiyse birilerini bulur
Gerçi arayan herkes birini bulur yeter ki miden olmasın nefes alsın yeter de
Ahahhaha artık ne yazayım. Bu sefer kesin bitti. Arttık ne ben yazarım, ne de o bana yazar.Lafın gelişi tamam görüşelim demiş. Nasıl olsa sonra bahane uydururum diye. Sakın bi daha yazıp kendinizi küçük düşürmeyin
İnşallahHa
Ahahhaha artık ne yazayım. Bu sefer kesin bitti. Arttık ne ben yazarım, ne de o bana yazar.
Ağzı çok iyi laf yapıyor zaten. Eminim hayatında vardır kadınlar hatta birden çok
İnsanlar aşık olunca verilen tepkiler fakrlıdır ben de aşık olmadığımla iletişime açığımdır misal, sevdiği incitir insanı bence. Neyse olan olmuş, artık ümidini kesersin en azından 7 ay az m yani çoktan kesmen gerekirdi bu da sebebin olur artıkGerçekten istemsiz. Hiç aşık oldun mu bilmiyorum ama insan dayanamıyor tutamıyor kendini
Şu an biri var konuşuyoruz. Görüşmek de istiyor. Ama ben hala bu çocuğu sevdiğim için ona da bir şey hissedemiyorum sarmıyor Yani. Sizce kessem mi onunla sohbeti yoksa ilerde oluru olur mu bilmiyorum
Bakın işte o sevdiğiniz çocuğun size yaptığı muamele ile aynısı bu olay.Şu an biri var konuşuyoruz. Görüşmek de istiyor. Ama ben hala bu çocuğu sevdiğim için ona da bir şey hissedemiyorum sarmıyor Yani. Sizce kessem mi onunla sohbeti yoksa ilerde oluru olur mu bilmiyorum
Ama öyle deyip tekrar tekrar iletişim kurmuşsunuz. Artık sözünüzde durun.Bu
Bu saatten sonra iletişim kurmayı gerektiren olay kalmadı zaten ben çok çabaladım
Suriyeli mi bu adam?Var konuştuğum erkekler ama hiç bir şey hissetmiyorum aklım hep onda. Bu arada onun da zaten vardır hayatında biri öyle düşünüyorum
Peşinden koşması adamın hoşuna gitmiş sadece.Erkekler öyledir zaten. Hayır demez ki açık açık ama silerek yazmayarak gayet güzel istemediğini belli etmiş. Bunları da görmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?