- 19 Nisan 2022
- 4.449
- 48.499
- 458
Aşk değil hırs bunlar hırs. Benim peşimde koşan adam nasıl beni dımdızlık bırakır hırsı. Lütfen bir daha asla aramayın adamı çünkü adama kendinizi daha fazla “garanti” hissettiremezsiniz.Başkasıyla olamıyorum. Mesela vardı konuşup görüşmek isteyenler hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum tekrar aşık olursam üzülürüm diye
Unutmak istiyorum gerçekten. Çok acı çekiyorum. Başkalarıyla olayım diyorum olmuyor. Kendi hayatıma odaklanıyorum aklıma geliyor. Sürekli paylaşımlarına bakıyorum. Nerde ne yapmış.Bakın işte o sevdiğiniz çocuğun size yaptığı muamele ile aynısı bu olay.
Şimdi mesajlaşmayı kesince bu çocuk diyecek ki “ama başlarda çok ilgiliydi”.
Anladınız mı sevdiğiniz adam için bulunduğunuz konumu? Sevgiliyken bile amacı sizi yedekte tutmak, öylesine vakit doldurmaktı. Siz de onu ilgili zannediyodunuz.
Tıpkı sizin şu anda başkasına yaptığınız gibi.
Sildim her yerden. Zaten attığım her adımda geri çevrildim. Benim yapacak bir şeyim yok artıkAşk değil hırs bunlar hırs. Benim peşimde koşan adam nasıl beni dımdızlık bırakır hırsı. Lütfen bir daha asla aramayın adamı çünkü adama kendinizi daha fazla “garanti” hissettiremezsiniz.
O da bir şey yapsa artık yapacak bir şey yok bence, olmamalı yani. Herkesten çok kendinizi sevin bu o kadar zor olmasa gerekSildim her yerden. Zaten attığım her adımda geri çevrildim. Benim yapacak bir şeyim yok artık
Düşünüyorum biliyor musun. Gelse mesela bana. Olsak tekrar diyelim, ne değişecek ki. Çocuk bu arada sadakatsiz biri. Yanımda bile başka kızlara bakıyordu. Böyle biri beni nereye kadar mutlu edebilirdi.Bu adam zaten sevgiliyken de ise yaramaz olduğunu hissettirmis. Belki de sadece cinsellik istiyordu. Yani bes para etmez birine buluşalım mi görüşelim mi demiş durmussun. Şu saatten sonra ayaklarina kapansa dönüp bakma sakın.
Haklısın bu işin geri dönüşü yok. Denenmişi de denememek lazımO da bir şey yapsa artık yapacak bir şey yok bence, olmamalı yani. Herkesten çok kendinizi sevin bu o kadar zor olmasa gerek
Eee böyle sürekli taktiklerle mi ilerlenicek? Seviyorum belli etmedikten sonra ne anlamı kalıyor
Yani daha da böyle birine seviyorum diyosunuzDüşünüyorum biliyor musun. Gelse mesela bana. Olsak tekrar diyelim, ne değişecek ki. Çocuk bu arada sadakatsiz biri. Yanımda bile başka kızlara bakıyordu. Böyle biri beni nereye kadar mutlu edebilirdi.
bence sizinki de sevgi değil, klasik ulaşılamayan değerli olur vakası...Başkasıyla olamıyorum. Mesela vardı konuşup görüşmek isteyenler hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum tekrar aşık olursam üzülürüm diye
İkilemde bırakmamış nazik davranmış, kırmak istemiyor. Siz bir umut kırıntısına tutunmayı adet edindiğiniz için öyle sanıyorsunuz.Baştan hayır desin işte böyle ikilemde bırakan insanlardan nefret ediyorum
Düşünüyorum biliyor musun. Gelse mesela bana. Olsak tekrar diyelim, ne değişecek ki. Çocuk bu arada sadakatsiz biri. Yanımda bile başka kızlara bakıyordu. Böyle biri beni nereye kadar mutlu edebilirdi.
Öyle öyle.Ne alaka ne alaka
Ya nezaketen demistir sizin ısrarla mesaj atacağınızi nerden bilsin kiBaştan hayır desin işte böyle ikilemde bırakan insanlardan nefret ediyorum
Erkek değil ki kadınlar da böyle . İnsanların yüzüne biraz da kıymet verdiğimiz biri ise direkt hayır asla görüşmem demeyiz kiBazı erkekler böyledir. Tamam haberleşiriz derler, tamam buluşuruz müsait olunca derler ama sadece laftadır. Çünkü ya cepte yedek bırakıyordur ya da nezaket gereği seni bozmamak için hayır demiyordur. Zaten senin o sana dönüş yapmayınca anlaman gerekirdi. Bazı şeyleri direk söylemeye gerek yok, belli ediliyor bu şekilde. 7 ay zaten yazmamış, hep soğuk yapmış sana istemediği çok net belliymiş. Neden gururunu yerlere alıp yazıyorsun, sürekli buluşmak için teklif ediyorsun ki? Senin hissettiğin yoğun duygu onda yok işte.
Maalesef ben de onlardanım. Aman kırılmasın diye.Görüşmek istemiyor üzgünüm. Var bazı insanlar böyle net bir şekilde hayır diyemeyen. Boş verin artık.
Düşünecek bir durum yok , maalesef görüşmek istemiyor, arada ola ki boş zamanı olup sizinle görüşse bile kesinlikle umrunda değilsiniz. Anlam yükleyecegeniz hiçbirşey yok aranizda. Kendinizin değerini bilip sizi istemeyen insanların peşinden koşmayın!Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabikiNe zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben deDiğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun
X: teşekkür ederim
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.
…
Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Unutmak istiyorum gerçekten. Çok acı çekiyorum. Başkalarıyla olayım diyorum olmuyor. Kendi hayatıma odaklanıyorum aklıma geliyor. Sürekli paylaşımlarına bakıyorum. Nerde ne yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?