Dayanamadım yazdım

Genelleme yapmak gibi olmasın ama Arap erkekleri biraz maymun iştahlı oluyor. yıllar önce bir arkadaşım yüzünden iki Arap ile Facebook üzerinden konuşmam gerekmişti. İkisi de bana ayrı ayrı yürümüştü, Arapça iltifatlar, Arapça isim vermeler, fotoğraflarıma kalp koymalar falan. İki gün sonra baktım ikisi de ayrı yöne dağılmış kimse beni arayıp sormuyor çok şaşırmıştım birden damdan düşmüş gibi olmuştum, ah yokluk yıllarımdı. Neyse şu adamın totosunu daha fazla kaldırmayın rica ediyorum engelleyip silmek bile fazla ona,hiç umursamadan öylece bırakmak lazım.

Evet olur demesinden bahsediyorum

Gerçekten istemsiz. Hiç aşık oldun mu bilmiyorum ama insan dayanamıyor tutamıyor kendini
Ne aşkı allahaşkına?Daha yeni hemen evlilik konusu açan erkek adlı konunuz var.Üstelik ordaki kişi de bu Suriyeli değil.
Konunuza gelince görüşelim demek hemen buluşalım değil.Zaten istese kendi koşardı peşinizden.Sonrasında gönderdiğiniz bu mesaj ayrı komik.
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
Kendi kendinize çalıp,kendi kendinize oynuyorsunuz.
Kaç defa konu açtınız.Gerçek bir ilişki bile yaşamamışsınız.Sizi sevmiyor ve istemiyor.Artık bunu kabullenip hayatınıza devam edin.Yazık kendinize.

Son düzenleme:
Maalesef ben de onlardanım. Aman kırılmasın diye.
Tabiatınız böyle elbette. Ama eminim siz de bu konudaki adamın yaptığı gibi hayır demeseniz de belli edecek mesafeler koyuyorsunuzdur. Konu sahibi duygularından dolayı hiçbir mesajı almamış en net evet hayıra odaklanmış.

Fazla maymun iştahlı tek kızla yetinemiyolar çok gözü dışarıda

Kendini çok küçültmüşsün
Seninle görüşmek istemiyor ve belki de yeni kişiler buldu kendine
Daha kimse için bu kadar eğilme
Dünyada başka erkek kalmadı sanar gören de

Evet geç yazarak, kesin cevaplar vermeyerek…

Sen kendini ne güzel cesurum adım attım olarak görüyor olabilirsin ama adamın gözünde çaresizce elinde tutmaya çalışan biri olarak görünüyorsun. Yani aslında sen de onun için çabaladığını sanıyorsun ama ortada bir ilişki yok ki.

Adamın ilgiyi sevdiğini yedekte tuttuğunu da düşünmüyorum bence senden bıkmış durumda, hayatından çıksan hayır demez. Ayıp olmasın, geçirdiğimiz zmanaın hatrına üç beş laf edeyim diye yazılmış cevaplar bunlar sana. Aslında bir mesaj var ama sen anlamıyorsun. Görüşmek isteyen adam elli kere teklif ederdi.

Bir kere gururunu bir kenara bırakıp yazmanı anlıyorum, bir adım atmışsın. Ama bundan fazlası artık gurursuzluğa giriyor ve emin ol karşıda iyi bir imaj bırakmıyor.

Acımasız olduysa kusura bakma. Şu an yalnız olduğun bir dönemdeysen, hayatında bir şeyler değişsin istiyorsan başka şeylere yönel, onlar için çabala. Şu adamlara da olmayan anlamlar yüklemeyin.

Bir küfür ederdim şinda ona ama neyse kiz boş insanlarla uğraşma bak sana diyorum gün gelecek sen hayatına bakıp mutlu olduğunda kapına gelecek ve sen istemeyeceksin.

Yok acımasız değil ben de zaten farkındayım. Tamamen unutmak istiyorum. Ama bağlanınca çok zor kopan biriyim. Onun umrunda bile olmadığımı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…