Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

hiçte bencillik değil canım ben bedduaya çok karşı biriydim hala öyleyim çok şükür ama hayatımda ilk defa birine beddua ettim oda ona .. dedim dilerim ki bana bu yaptıkların yüzünden yüzün gülmesin her ah dediğinde ben aklına geleyim ama canım nasıl yanıyodu uykudan ağlayarak uyanıyordum balkonda boş gözlerle oturup sabahlıyordum off çok kötü günlerdi ama sonra geçti ve sende olan o hazmedememe duygusu kaldı hayalini kurduğumuz herşeyi o kızla yaptı .. ama sonra canından çok sevdiği arabasıyla takla atmış araba pert olmuş işi bozulmuş beni aradı nolur bedduanı geri al ben toparlanamıyorum dedi ya çok komik bende seninle işim yok benim sana karşı nefret bile hissetmiyorum dedim tabi ondan sonrada duyduğuma göre hiç mutlu değilmiş bana da demişti ozaman demem o ki canım Allah senin ahını onlara bırakmaz elbet alır intikamını sen Allaha havale et şimdiki mutlulukları dolanır yakında ayaklarında.. benim ahımı almıştı beni kandırdı cezasını buldu senin hayvanda bulur tatlım .. bekle ve gör...

Kendin cevaplamissin bile sen basit degilsin fakat onlar demekki o kadar basit Neden bu kadar takiyorsun? Yol vermen gereken bir insan düsünsene ya onunla evlenseydin? dahada kötü olurdu en azinda yol yakinken Allah sana gösterdi ne mal oldugunu.. inan bende cok inis cikislar yasadim hayatimda hemde böyle konularda benimkini anlatsam sana destan olur ama imtihandir dedim gectim yoluma devam ettim. Gücümü kaybetmedim Allaha isyanda etmedim. Ve sonuc elhamdulillah cok mutluyum evli mutlu cocuklu rabbim yüzüme güldü dünyanin en iyi esine sahibim cok sükür. Hayat devam ediyor.. Sen yanlis birsey yapmadin birak onlar utansn!

İnşallah canım ben beddua etmiyorum sadece rabbim herkesin gerçek yüzünü göstersin. Ömür boyu pişmanlığımı yaşasın ve bende bunu göreyim istiyorum. Seninki o aldatmadan ne kadar zaman sonra seni aradı

Allah daim etsin inşallah geçmişteki yaşadığın sıkıntıları bidah asla ama asla yaşamazsın ailenle bi ömür mutlu olursun böyle şeyler duyunca mutlu oluyorum. Bana yapılan haksızlığın sadece ben farkındayım onlar değil. Herkes birbirine karşı o kadar iyi ki sanki bi ben kötüyüm. Bi arkadaşta söylemiş benim hayalini kurduğum herşeyi o kızla yaşamış diye. Bunada üzülüyorum yengesi ve yengesinin ailesi yüzünden bu hale geldik

Yaşattığını yaşamadan ölmeyecek hiç kimse gün gelecek biz mutluyken onlar bu dertlerle uğraşacak en azından tesellimiz olsun allah hepimize sabır versin canım insanın dünyası başına yıkılıyor bilirim ama ölümden başka düzelmeyecek sıkıntı yok allahın izniyle zaman

Ben Allah'a inanıyorum er yada geç yaşarlar yaşattığını ama 5 ay oldu tahammülüm yok sinirlerimi bozuyolar

Ben Allah'a inanıyorum er yada geç yaşarlar yaşattığını ama 5 ay oldu tahammülüm yok sinirlerimi bozuyolar
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim daha beş gün oldu o beş aya ulaşır mıyım acaba hiç geçmeyecek gibi bu günler inşallah mutlu olacağımız günlerde gelecek buna inanmaktan başka yapacak bişeyimiz yok maalesef ve ben şunu anladım insan önce kendini sevmeli onlar kim ki benden bir tane daha yok diyebilmeli belki o zaman üzülmekten vazgeçeceğiz

Canım tercih edildiğim insanlar gerçekten çok tuhaf benim gibisini bulamaz ki zaten. Ben bunun farkında olmamasına üzülüyorum. senin daha yeniymiş umarım çabuk atlatırsın. senin olayın nasıl

Canım tercih edildiğim insanlar gerçekten çok tuhaf benim gibisini bulamaz ki zaten. Ben bunun farkında olmamasına üzülüyorum. senin daha yeniymiş umarım çabuk atlatırsın. senin olayın nasıl
7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey oldu yani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız herkes başka biri var diyor bu zamana kadar hiç şüphelenmemi gerektirecek bişey olmamıştı oysa bilemiyorum işte oyuncak oldum elinde bende biliyorum benim gibisini bulamayacak ki kendiside söylemişti zaten beni senin gibi kimse sevmedi diye umarım sevmez o da anlar

Al bi dengesiz daha. Ne hali varsa görsün evlenseydiniz de dengesiz dengesiz davranırdı hayatı sana zehir ederdi nefret ediyorum böyle insanlardan. burcu ikizlermiydi

Evet demek ki hayırlı değilmiş Allah gönlümüze göre versin ben imtihan olark görüyorum Benimki hayırlı değildi zaten kendimi göz göre göre ateşe atıyodum
İnşallah bu günlerde geçer canım sonra mutluluklarımızı konuşur boş yere kendimize hayatı zehir etmişiz deriz

Dua et allahin sevgili kuluymussun kurtulnussun evleninve yapsaydi dahami iyi olurdu umarim onune daha iyileri cikar hakkinda hayirlisi olsun ve gecmis olsun

Evliydi üstelik ha...konuyu dagıtmak istemem ama merak ettim şimdi ne durumdalar kocası falan ogrenmedi mi

Dua et allahin sevgili kuluymussun kurtulnussun evleninve yapsaydi dahami iyi olurdu umarim onune daha iyileri cikar hakkinda hayirlisi olsun ve gecmis olsun
Teşekkür ederim. Ama çok güveniyodum hiç beklemediğim bi anda olunca kötü oldum. Hala inanamıyorum o benim sevdiğim insan olamaz. Yengesi ve yengesinin ailesi yüzünden oldu hep

Teşekkür ederim. Ama çok güveniyodum hiç beklemediğim bi anda olunca kötü oldum. Hala inanamıyorum o benim sevdiğim insan olamaz. Yengesi ve yengesinin ailesi yüzünden oldu hep

Hiçkimsenin yüzünden değil bence bizzat kendisi hatalı.
Bir de ailesi nasıl insanlar ki oğlum biz bi kızı istemeye gittik sen ne ediyorsun bizim yüzümüzü kara çıkaramazsın dememişler...Yani istemeye gelinmiş ve size sözü bozduk bile demeden başkası bulunmuş. Böyle bir aileye mi gelin olmak isterdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…