Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

Sen atlattın değil mi canım senin durum neydi
geçti o yıllar...keyfime bakıyorum...bence sende dert etme..inan hiç birşey için değmezler...söyle neden böyle oynuyorsunuz de..hem bana hem ona bu şekilde davranıyorsunuz de...
zannederim bu aile gelinleri çifter çifter istiyor..

Bilmiyorum ki çözemedim o aileyi ben. Hiç bişey demem kendilerini bişey sanarlar ne uğraşcam rabbim sorsun onlara

herşey inceldiği yerden kopar...koparsa kopsun..amaaaaaan de geç...o giderkende söyle kapıyı kapatma senden sonra gelecekler var de...

Sizi tenzih ederek söylüyorum,
ayril-baris, huzursuz, mutsuz, b.ktan iliskileri ite kaka yurutup,ayrilinca da "ben bu iliskiye emek verdim" demek ne kadar mantikli?
Kim sana itmeli kakmali iliskiye emek ver dedi?
Hem cukurlarda debelenen iliskileri zorla yurutmek emek vermek degildirki.
Bildigin ahmakliktir. Ya da buldum birakmayayimdir.

Değmez canım ben onunla hiç bi şekilde muhattap olmak istemiyorum zaten kendisi gelicek er yada geç .. O zaman alcak ağzının payını. ben eminim

bilmiyorum ben madem evinin adamına göz koyacaktın . benim senelerimi niye harcadın diye hesab sorabileceğini düşündüm bir an ... ondan yazdım öyle senin için iyi olanı sen bilirsin .

Alakası yok orayı özet geçtim çocuktum mantıklı düşünemiyodum sadece seviyodum. 14 15 yaşındaki çocuk ne bilsin ne doğru ne yanlış sadece sevdim bekledim. Aklım başıma geldiğinde uzak durmaya çalıştım facebook telefon herşeyi kapattım bana yine ulaştı bi şekilde yalvardı yakardı affettirdi bende inandım askere gitmiştir değişmiştir aklıyla ama sonuç yine aynı artık çocuk değilim farkındayım herşeyn. Benim üzüldüğüm nokta hiç olmamışım gibi davranıp hemen başka bi kıza üstelik hiç değmeyecek bi kıza adapte olmaları.

bilmiyorum ben madem evinin adamına göz koyacaktın . benim senelerimi niye harcadın diye hesab sorabileceğini düşündüm bir an ... ondan yazdım öyle senin için iyi olanı sen bilirsin .
Farklı bi şekilde ayrılsaydık belki sorardım ama o laflarından sonra yüzüne dahi bakmam

Ne saçma muhabbetlerler olmuş böyle, yengemle karı koca sanıyorlar diyipte, sonra yengesinin kardeşiyle birlikte olmasi vs.
Bence hiç üzülmeyin, dile kolay biliyorum ama evlenmiste olabilirdiniz bu dengesizle.
Evlenmeden belli etmiş karakterini.
Her şerde bir hayır vardır unutmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah bundan sonra.
Kolaylıklar dilerim.

ne kadar basit olduklarini dusun ve gec.. hatta senin gormedigini bilmelerini sagla, mesela face i kapat, veya baska hesap acip onlari engelle.. hayatindan tamamen cikar.. umursamaman en buyuk sey olur..
Facem yok zaten canım öyle arada arkadaşlarıma bakmak için girdiğim bi facem var onuda o karaktersiz şahıs dışında kimse bilmiyo. Benim şimdye kadar kimsenin mutluluğunda gözüm olmamıştır ama o kızla mutlu olmasını hazmedemiyorum gitsin başkasıyla olsun ama o kızla olmasın

Haklısınız her şerde bir hayır var bende atlatıcam bugünleri dün aklıma geldi yine kötü oldum buraya yazdım hemen. İçimde o kadar şey birikmiştim ki birilerine anlatmasam rahatlayamazdım. Sağolsun herkes yardımcı oldu. Benle birlikteyken o kızla yakınlaşmalarını da geçtim ben acı çekerken onların gülmesi beni çok üzdü çok yıprattı keşke gizli yapsalardı.

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz.
Rabbim yukarda görüyor hepsini.
Bir şekilde çıkar acısı yaptıklarının ben inanıyorum, kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Allah kolaylık versin, zamanla aklınıza bile gelmeyecek hatırladıkça iyiki böyle olmuş diyecek duruma geleceksiniz.
Hayatta herşey insanlar için.

Beni bu kadar değersiz görüyolarmış ben buna üzülüyorum
Ah ya bir dışarıdan baksan
bir açsan gözünü
değersiz olan o kadar aşikar ki
böyle saçmalık mı olur onların yaptıkları yani..o kadar absürt ki..
kendini toparlarsın dilerim bir an evvel
bence de bir arkadaşın dediği gibi destek alın ki biraz daha rahat ,travmasız atlatın durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…