• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık. Yeter !!!!!!!!!

hıı bayağı büyükmüş çocuk evet 2 odalı evde çok zor olur hatta imkansız eşin ne diyor bu duruma

eşimde kendi ailesinin lafına güveniyor. onlar istedi diye gerisini hiç düşünmeden tamam gelsin kalsın diyor. nerden yatırıcaz diyorum. buluruz yatacak bi yer diyor. kocamda da var salaklık... valla bıktım bu aileden de dertlerinden de çirkefliklerinden de.. ailemi zamanında dinleseydim şimdi bular olmazdı. en azından rset çekebilirdim eşime. ama şimdi ne eşime ne aileme rest çekemiyorum..araftayımm....

evin yeterince kalabalıkmış zaten..babamlar gitsinde gelsin görümcenin oğlu...bunu eşine söyle anlamazsa kendin söyle görümcene..
yada bırak herşeyi olurunabir kıyamet daha koparsa belki inerler sırtınızdan eşinin tarafı...
hem belki baban tepki vermez

belki vermez ama babam asabi biri. en küçük bi şeyi bile büyütür. hiç bişey demese bile annemin başının etini yer. yazık annemede üzülüyorum. o da hep arada kalıyor zaten. bir sıkıntım bitmeden öbürü balşıyor. ben ne yapıcam.... yardım istiyorum allahım..

konu sahibi arkadaşım biraz sert cevapların:50:

yaşamadığın için alayamazsın. ben onlarala bayramda barıştım dedim ya. okumamışsın tam olarak.
ayrıca babamşar keyiflerinden bende kalmıyorlar. çocuğuma bakıyorlar. ayrıca benim işim memleketimizde dğil. başka şehirde. kimseyi tanımıyoruz burda. babam kalkıp nereye gitsin. biraz mantıklı alık verin....

bence o çocuk demeyeyim de genç adam gelince kendisi de rahat edemeyecek ve 2. gün kaçmaya çalışacaktır.
çünkü ev 2 odalıysa mutfakta ya da koridorda mı yatacak yani de sen eşine?
güzellikle hallledin bu işi.

belki vermez ama babam asabi biri. en küçük bi şeyi bile büyütür. hiç bişey demese bile annemin başının etini yer. yazık annemede üzülüyorum. o da hep arada kalıyor zaten. bir sıkıntım bitmeden öbürü balşıyor. ben ne yapıcam.... yardım istiyorum allahım..

asabi belki ama kin tutmamış işte.
şer gibi görünsede bu olay belki sonu iyi olur allah hayırlısını versin.
çok büyütme içinde bırak herşey olacagına varır..
görümcenn ogluda öğretli bir şekilde gelsin laf soksun bakalım eşin bunu görr daha iyi olur.bidaha kabul etmez bari...

madem o aileden de esınden de bıktın aılenı de al cek gıt madem..aaaa ne kadar da kızmısın onlara yaa...iki lafından biri kötüler çirkefler...tek senın mı esının aılesı kotu sankı burda neler okuyoruz sende kavgada kendınden yasca buyuk kadını ittirmişsin ama bu yakışır mı bir küçüğe sorarımmm

Siz çalışıyorsunuz eşiniz çalışıyor,gündüz evde yoksunuz.
Peki çocuğu kim gezdirecek?
Burası benim garibime gitti açıkcası.Tamam gelsin kalsın ama
kim ilgilenecekki çocukla.
Bir de çocuk kaç yaşında.Yani kendi kendini akşama kadar idare
edebilecek bir yaşta mı?

işte dedim ya sırf gıcıklık olsun evde bizim huzurumuz bozulsun diye gönderiyorlar o cocuğu. çocuk 17 yaşında ama burası çok küçük bir ilçe. köy gibi. çocuğun yapabilecek bişeyi yok. huzurumuz kaçsın diye gönderiyorlar zaten. kim huzurmuzu bozmak istiyorsa allah onun başına daha büyük sıkıntı versin inşallah. allah onların çocuklarından çektirsin inşallah. çirkef pislik bunlar...

Benim sorduğum soruya cevap vermemişsiniz.
Çocuk 17 yaşında imiş onu anladım.
Babanız bu olayların içinde bile olmayan bir çocuktan
hırsını alacak değil herhalde.Ona sinirlenmesi ve tepki göstermesi
yanlış olur bana göre.
Belki çocuğun isteği birazcık kafa dağıtmaktır.

madem o aileden de esınden de bıktın aılenı de al cek gıt madem..aaaa ne kadar da kızmısın onlara yaa...iki lafından biri kötüler çirkefler...tek senın mı esının aılesı kotu sankı burda neler okuyoruz sende kavgada kendınden yasca buyuk kadını ittirmişsin ama bu yakışır mı bir küçüğe sorarımmm

dedim ya yaşamadan alayamazsınız. allah bi gün sizin de başınıza böyle bişey verirse o zaman belki anlarsınız. eğer yardımcı olmayacaksınız lütfen sinirlerimi daha da bozmayın. yorumlarınızı da kendinize saklayın. ben zaten üzgün ve kötüyüm birde sizin beni üzmeyehakkınız yok. rahatsız olduysanız yorum yapmak okumak zorunda değilsizin. gidin başkalarına yorum yapın.

hadi görümceniz gıcıklığına yolluyor da o çocuk nasıl kabul ediyor bunu çok ilginç.

yani ben 17 yaşımdayken odamdan bile çıkmıyordum (ergen bunalımları:).

hele ki dayımın evine gidicem ve yengemin ailesi orada olacak. çatlardım sıkıntıdan heralde. hele de yer yoksa evde.

ama çocuğun kabahati yok sonuçta. bence güleryüzle karşılayın. salona yer yapın.
sıkılır gider zaten. bilgisayar için geliyordur belki. bilgisayar bozuk diyin. fişini filan saklayın.
bu kadar kurmayın kafanızda. kendinize zarar.

dedim ya yaşamadan alayamazsınız. allah bi gün sizin de başınıza böyle bişey verirse o zaman belki anlarsınız. eğer yardımcı olmayacaksınız lütfen sinirlerimi daha da bozmayın. yorumlarınızı da kendinize saklayın. ben zaten üzgün ve kötüyüm birde sizin beni üzmeyehakkınız yok. rahatsız olduysanız yorum yapmak okumak zorunda değilsizin. gidin başkalarına yorum yapın.

öyle bir an geliyo ki kocaman kadını değil ittirmek saçını bşını yolası geliyo insanın..yaşmayan bilemez gerçekten..bazen insanlar yanlış bile olsa yaptırıyolar....

Benim sorduğum soruya cevap vermemişsiniz.
Çocuk 17 yaşında imiş onu anladım.
Babanız bu olayların içinde bile olmayan bir çocuktan
hırsını alacak değil herhalde.Ona sinirlenmesi ve tepki göstermesi
yanlış olur bana göre.
Belki çocuğun isteği birazcık kafa dağıtmaktır.

çocuğa bişey yapmaz niye yapsın. ama hırsını bizden alır. annemden alır. o pisliğin cocuğunun kafası dağılacak diye benim huzurum neden dağılsın. zaten herşeyim yarım yamalak. evim küçük işim sıkıntılı stresli eşim anlayışsız ailesi çirkef.
sizden akıl almak dertleimi paylaşmak için yazıyorum ama siz daha çok üstüme geliyorsunuz. lütfen yorum yaparken birazcık empati kurun. başınıza gelmeden anlayamazsınız...

bence sen burda kaybediyorsun canım...bıraz laflarına dıkkat ederek konussan boyle olmaz belkıde..sende benım neler yasadığımı bılemezsın emın ol bende yerı geldı burda ne konular actım herseyı gordum merak etme..ama kalkıpta kımseye bu kadar agrasif cvp verdiğimi hatırlamıyorum..ben senın ıyılığın ıcın sakın ol dıyorum..ne demısler tatlı dıl yılanı deliğinden çıkarır..bıraz tatlı dilli olsan emın ol bundan daha az sorun yasarsın

İki aile de sizin ailenize çok karışmış durumda.

Siz evinize gelecek olan misafiri babanıza söylemekten neden bu kadar çekiniyorsunuz?

Hadi söylediniz babanız da tepki verdi, eşiniz demeyecek mi yegenim o benim,
gelir de gider de diye?

Madem çocugunuza bakıyorlar, en azından biraz kendilerini geri çeksinler.
Bu kadar da müdahale edilmez.

Hoş gerçi en başta siz istemiyorsunuz, o zaman bunu babanıza nasıl söyleyeceginizi degil,
eşinize istemediğinizi nasıl söyleyeceginizi düşünün bence...

17 yaşındaki bir çocuk da annesinin lafına bakıp sizin aileyi karıştırmaya gelmiyordur heralde...

Son düzenleme:
öyle bir an geliyo ki kocaman kadını değil ittirmek saçını bşını yolası geliyo insanın..yaşmayan bilemez gerçekten..bazen insanlar yanlış bile olsa yaptırıyolar....

esmer226 sağol. gerçekten neler anlatmak istediğimi anlamışsın. allah razı olsun.. o çirkef kaynanam boşanalım diye neler yaptı. benim yanımda ailemin yanında; oğlum sen boşan gel ben sana ne kızlar bulurum dedi.
hadi gel de ittirme bu kadını. üstelik ben onu ittirmeden eşimden tokatlar yedim. yerlere sürükledi beni. bu kadar derin anlatmayım dedim ama buradaki bazı kişiler olayların iç yüzünü bilmedikleri için bana kızıyorlar. benim yerimde kendileri olsa bırak ittirmeyi kafasını gözünü kırarlar öyle kaynanın.
ama dilerim kınayanın başına daha beteri gelsin...

elbettekı oyle dıyorum ya bende cok sey yasadım ama benden yasca buyuk kadına vurarak mı ondan hırsımı alıcaktım BENCE HAYIR..şöyle düşünün sizinde annenizin bir gelini olsa arada sorunlar olsa abınız anneniz yüzünden eşine vursa esını de annenızı ittirse falan bunu hoş karşilarmısınız geline hak verirmisiniz....
tmm eşi ne olursa olsun konu sahibine vurmamalıydı ama vurmus kalkıp hemen annesi yüzünden oldu die koskoca kadını neden ittiriyo ki...ben buna takıldım kusura bakmayın

bence sen burda kaybediyorsun canım...bıraz laflarına dıkkat ederek konussan boyle olmaz belkıde..sende benım neler yasadığımı bılemezsın emın ol bende yerı geldı burda ne konular actım herseyı gordum merak etme..ama kalkıpta kımseye bu kadar agrasif cvp verdiğimi hatırlamıyorum..ben senın ıyılığın ıcın sakın ol dıyorum..ne demısler tatlı dıl yılanı deliğinden çıkarır..bıraz tatlı dilli olsan emın ol bundan daha az sorun yasarsın

isteyince oluyormuş değil mi. empati yapılabiliyormuş değil mi... kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. ama bilmeden de yorum yapamaz yaparsa işte böyle agresif cevaplar laır. eğer yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa yorum yapmayın. kimseyi zorlamıyorum burda ben. zaten sinirliyim neden sizde daha çok üstüme geliyorsunuz ki... yardım istiyorum ben. yapmayacaksınız daha da üzmeyin lütfen.....

Konu sahibi bin türlü hakaret var konunda,sonrada burda senin istediğin yorumu yapmayanlara beddua okuyorsun,biraz sakin ol,herkes senin istediğin yorumu yapmaz burda,bunu bilerek konu açın,ben çok rahatsız oldum söylemlerinden,hakaret ve bedduadan başka birşey kalmadı aklımda...

iki taraf içinde zor olaylar yasanmıs..esın senın aılenı evıne alıyor da sen neden görümcenın cocuğunu eve istemıyorsunkı..Affetmek büyüklüktür neden büyütüyosun olayları bu kadar anlamıyorum..bize bide burda bi dünya laf söylüyosun kınayanın basına gelsın dıyosun ben senı neden kınayım kı olan olmus banane sonucta acısını çeken sensın benı ılgılendırmez....

elbettekı oyle dıyorum ya bende cok sey yasadım ama benden yasca buyuk kadına vurarak mı ondan hırsımı alıcaktım BENCE HAYIR..şöyle düşünün sizinde annenizin bir gelini olsa arada sorunlar olsa abınız anneniz yüzünden eşine vursa esını de annenızı ittirse falan bunu hoş karşilarmısınız geline hak verirmisiniz....
tmm eşi ne olursa olsun konu sahibine vurmamalıydı ama vurmus kalkıp hemen annesi yüzünden oldu die koskoca kadını neden ittiriyo ki...ben buna takıldım kusura bakmayın

ona gelene kadar ben nelere takıldım bir bilsen... yaşadıklarımı yaşasaydın böyle konuşmazdın eminim. belki ben burda anlatırken size basit gibi geliyor ama yaşadıklarım hakettiklerim değildi. yaşadıklarım anlattıklarım kadar basşt de değildi. daha bunlar yaşadığım şeylerin % 1 i bile değil. ah bir bilsen canımmm.... ama yaşamadan nerden bileceksin ki ?????

Back
X