• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık. Yeter !!!!!!!!!

yapacağın şey istememek elbette çalışıyorsun ve annenler onun çocuğunu mesuliyetini almak zorunda değiller, bu ne düşüncesizlik!

anlamıyorum bu insanları zaten 2 hafta olan okul tatilinin 1 haftasını nasıl başka yerde geçirttirmek ister bir anne baba, onuda geçtim çocuklarını çalışan bir aileye ve üstelik bakılması gereken bir bebek varken nasıl bunu teklif edebilirler, ben kendi bebeğimle ilgilenmekten yeri geliyor kocamla ilgilenemiyorum ki anne babanız birde görümcenizin çocuğuna bakacaklar hee ooolduu.

bunu uygun bir dille anlatın eşinize, hatta görümcenizi arayıp çocuğunu haftasonu bir yere götürmeyi önerin sinema, tiyatro, müze vs. bu şekilde zaman geçirebileceğinizi ama çocuğunun mesuliyetini alamayacağınızı uygun bir dille izah edin.

düşüncesiz insanlar...

iki taraf içinde zor olaylar yasanmıs..esın senın aılenı evıne alıyor da sen neden görümcenın cocuğunu eve istemıyorsunkı..Affetmek büyüklüktür neden büyütüyosun olayları bu kadar anlamıyorum..bize bide burda bi dünya laf söylüyosun kınayanın basına gelsın dıyosun ben senı neden kınayım kı olan olmus banane sonucta acısını çeken sensın benı ılgılendırmez....

ilgilendirmezse yorum yapma. yorumunu kendine sakla..

ona gelene kadar ben nelere takıldım bir bilsen... yaşadıklarımı yaşasaydın böyle konuşmazdın eminim. belki ben burda anlatırken size basit gibi geliyor ama yaşadıklarım hakettiklerim değildi. yaşadıklarım anlattıklarım kadar basşt de değildi. daha bunlar yaşadığım şeylerin % 1 i bile değil. ah bir bilsen canımmm.... ama yaşamadan nerden bileceksin ki ?????

ya bak elbette cok seyler yasamıssındır senı anlarım ama sen bence sınırlerıne ve ofkene engel olamadığın ıcınde olaylar fazla buyuyor...bırak cocuk gelsın sende ınadına o ıyı davran esınle ıyı gorunmeye calıs kı annesıde sınırlensın ofkelensın neden sorun edıyosun bunu anlamıyorum

Konu sahibi bin türlü hakaret var konunda,sonrada burda senin istediğin yorumu yapmayanlara beddua okuyorsun,biraz sakin ol,herkes senin istediğin yorumu yapmaz burda,bunu bilerek konu açın,ben çok rahatsız oldum söylemlerinden,hakaret ve bedduadan başka birşey kalmadı aklımda...

rahatsız olduysan okumak ve yorum yapmak zorunda değilsin.
ya arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz. neden üstüme geliyorsunuz. ben yardım için burayım siz bana avukatlık yapıyorsunuz. lütfen biraz mantıklı olun.
sen benim söylemlerimden rahatsız olduğunu söylüyorsun ve şikayewt ediyorsun. ben de senin ve senin gibi yorum yapanlardan rahatsız oldum. ben de bundan şikayetçiyim. ee ne olacak şimdi...??? demek ki insanlar biraz düşünerek konuşmayı bilmeli.

ya arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz. neden üstüme geliyorsunuz. ben yardım için burayım siz bana avukatlık yapıyorsunuz. lütfen biraz mantıklı olun.
sen benim söylemlerimden rahatsız olduğunu söylüyorsun ve şikayewt ediyorsun. ben de senin ve senin gibi yorum yapanlardan rahatsız oldum. ben de bundan şikayetçiyim. ee ne olacak şimdi...??? demek ki insanlar biraz düşünerek konuşmayı bilmeli.

O zaman konunuzu buraya açmak yerine size %100 hak veren kişilerle paylaşacaktınız.

esmer226 sağol. gerçekten neler anlatmak istediğimi anlamışsın. allah razı olsun.. o çirkef kaynanam boşanalım diye neler yaptı. benim yanımda ailemin yanında; oğlum sen boşan gel ben sana ne kızlar bulurum dedi.
hadi gel de ittirme bu kadını. üstelik ben onu ittirmeden eşimden tokatlar yedim. yerlere sürükledi beni. bu kadar derin anlatmayım dedim ama buradaki bazı kişiler olayların iç yüzünü bilmedikleri için bana kızıyorlar. benim yerimde kendileri olsa bırak ittirmeyi kafasını gözünü kırarlar öyle kaynanın.
ama dilerim kınayanın başına daha beteri gelsin...

gücü gücü yetene indirmiş,sana bunları yapan kocanı iyi affetmişsin:ssz:

yapacağın şey istememek elbette çalışıyorsun ve annenler onun çocuğunu mesuliyetini almak zorunda değiller, bu ne düşüncesizlik!

anlamıyorum bu insanları zaten 2 hafta olan okul tatilinin 1 haftasını nasıl başka yerde geçirttirmek ister bir anne baba, onuda geçtim çocuklarını çalışan bir aileye ve üstelik bakılması gereken bir bebek varken nasıl bunu teklif edebilirler, ben kendi bebeğimle ilgilenmekten yeri geliyor kocamla ilgilenemiyorum ki anne babanız birde görümcenizin çocuğuna bakacaklar hee ooolduu.

bunu uygun bir dille anlatın eşinize, hatta görümcenizi arayıp çocuğunu haftasonu bir yere götürmeyi önerin sinema, tiyatro, müze vs. bu şekilde zaman geçirebileceğinizi ama çocuğunun mesuliyetini alamayacağınızı uygun bir dille izah edin.

düşüncesiz insanlar...

arkadasım gozunden kacırdığın bısey var bnce konu sahibi calıştığı ıcın cocuğu istememezlik yapmıyor kı aılesı onun sorumluluğunu alcak falan onları dusunemıyor suan sadece takıldığı nokta cocuk gelcek ortalığı karıstırcak cırkef aıle onlar kotuler vs..baska dediği bişey yok ki...
elbette senı sozlerınde haklı buluyorum ama konu sahibi olaylara o sekılde bakmıyor

O zaman konunuzu buraya açmak yerine size %100 hak veren kişilerle paylaşacaktınız.

anlamamakta neden direniyorsunuz. benim amacım bana % 100 hak verecek birini aramak değil. amacım derdimi paylaşmak mümkünse çözüm bulmak. ama siz olayları bambaşka taraflara götürdünüz.
benim bildiğim ortam hararetliyken daha da ortalık alevlendirilme, hafifletilmeye çalışılır. biraz olsun bu yönden bakarsanız hak verirsiniz. vermezseniz de ne yapıyım, canınız sağolsun..

böyle yorumlara sinirleniceksen ohoooo çok kişi gelir buraya konunu okuyup yardımcı olmak yerine seni terbiye etmeye çalışır ,,hiç cevap verme sana yardımcı olanlara cevap ver sinirlerinde bozulmuş olmaz daha çok

böyle bulaşık insanlar vardır... nasıl yaptıysalar tiksindirmişler kendilerinden seni 17 yaşındaki çocukta kazık kadar çocuk yani istemiyorum desen eşin kızar mı arasan görümceni müsait değil evim zaten ikimiz çalışıyoruz annemler çocuğumla ilgileniyo desen çokmu büyük olay olur ,,iş eşte bitiyo işte evlenip aile kurup(sözde) eşini ailesine ezdiren erkekleri Allah nasıl biliyosa öyle yapsın pasif şeyler

Son düzenleme:

Seninle kavga etmek değil amacım,asla böyle bir tarzım yok zaten,kk geçmişime bakarsan çok net anlarsın ,rahatsız olduğumu çok kibar bir şekilde söyledim,kimseye rest çekmedim,beddua etmedim,karşılığında yazdığın yorumu bir daha okur musun? Bir dövmediğin kalmış,üstüne gelmiyoruz.Şunu demeye çalışıyoruz.Çok agresifsin,seninle aynı fikirde olmayan herkese aşırı tepki veriyor,beddua okuyor ve olayları işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyorsun,bunun sebebi çocuklukta ve gençlikte babanın davranışları yüzünden yaşadığın tramvalar muhtemelen.Biraz sakin olmaya çalış,bu agresiflikle başına gelen hiçbirşeyi çözemezsin.Şu anda çok zor olduğunu anlayabiliyorum ama biraz sakin olmaya çalışırsan,daha kolay çözümler üretebilirsin.

Ya da babana ağzını bile açmayıp,ona pislik öbürüne çirkef bana okuma öbürüne sus der,sonra niye üstüme geliyorsunuz diye hayıflanır,yine üzülen sen olursun.Ayrıca hayatım boyunca düşünerek konuştum,sende sakin olursan düşünmeyi başarabilir ve daha rahat edersin.

Son düzenleme:
elbettekı oyle dıyorum ya bende cok sey yasadım ama benden yasca buyuk kadına vurarak mı ondan hırsımı alıcaktım BENCE HAYIR..şöyle düşünün sizinde annenizin bir gelini olsa arada sorunlar olsa abınız anneniz yüzünden eşine vursa esını de annenızı ittirse falan bunu hoş karşilarmısınız geline hak verirmisiniz....
tmm eşi ne olursa olsun konu sahibine vurmamalıydı ama vurmus kalkıp hemen annesi yüzünden oldu die koskoca kadını neden ittiriyo ki...ben buna takıldım kusura bakmayın

cnm bnm zaten yaptıgı yanlış desteklemiyorum ben..
ama bazı insanlar gerçekten nelleri hakediyo ama bunu harekete dökmek elbette yanlış.
anneme yapılmasını tabiki istemem ama eger geline haksız yere çektiren bir annem olsaydı gider en başta ben verirdim agzının payını..

böyle yorumlara sinirleniceksen ohoooo çok kişi gelir buraya konunu okuyup yardımcı olmak yerine seni terbiye etmeye çalışır ,,hiç cevap verme sana yardımcı olanlara cevap ver sinirlerinde bozulmuş olmaz daha çok

böyle bulaşık insanlar vardır... nasıl yaptıysalar tiksindirmişler kendilerinden seni 17 yaşındaki çocukta kazık kadar çocuk yani istemiyorum desen eşin kızar mı arasan görümceni müsait değil evim zaten ikimiz çalışıyoruz annemler çocuğumla ilgileniyo desen çokmu büyük olay olur ,,iş eşte bitiyo işte evlenip aile kurup(sözde) eşini ailesine ezdiren erkekleri Allah nasıl biliyosa öyle yapsın pasif şeyler

allah razı olsun beni anlayan biri daha çıktı. saol kadınlar kulübü.
dedim ya anlattıklarım yaşadıklarımın % 1 i bile değil. dediğin gibi buradaki asıl hatalı eşim. eşim maden oların tarafında olacaktı o da en başında istemiyorum seni deseydi de evlenmesydik. böylece ben de o da mahvolmazdık. eğer aile kurulmuşsa erkek bence de eşinin yanında olmalı ama nerde bunu anlayacak anlayışlı eş ???...

arkadasım gozunden kacırdığın bısey var bnce konu sahibi calıştığı ıcın cocuğu istememezlik yapmıyor kı aılesı onun sorumluluğunu alcak falan onları dusunemıyor suan sadece takıldığı nokta cocuk gelcek ortalığı karıstırcak cırkef aıle onlar kotuler vs..baska dediği bişey yok ki...
elbette senı sozlerınde haklı buluyorum ama konu sahibi olaylara o sekılde bakmıyor

anladım canım konuyu okuduktan sonra diğer mesajlaşmaların bir kısmını okudum çocuk 17 yaşındaymış onun kimseye bir zararı olmaz bence, ben küçük zannettim zaten her işini kendi görür,gerisini ailesi düşünsün bu devirde kim olursa olsun yatıya çocuk gönderme taraftarı olmadığım için ailesinin niyeti farklı belli ki ama eminimki çocuk yeğenini özlediği sevdiği için gelmek istiyordur.
konu sahibi arkadaşım şimdi sakin olmalısın herkes fikrini söylüyor her fikre açık ol, en önemlisi babanı uygun bir dille ikna edip sakin olup iste gelsin kalsın genç çocuk nasıl olsa kimseye zararı dokunmaz. sen illa istemiyorum diyorsan dediğim gibi hepberaber haftasonu bişeyler yapmayı teklif edebilirsin.

ben kv ile konumu okuyuan arkadaşlar bilir sorunlarımız oldu ama bu safhaya getirmemek için çok çaba sarfettim eşimede söledim evime gelirse başımın üzerinde yeri var ama ben gitmem dedim saygımı bozmamak için.oda tamam dedi ve üstelemedi bile .evime ayda yılda 1 gelir yakın oturduğu halde ondada hiç bişey olmamış gibi davranırım.yaz tatilinde eltimlere yazlığa gittik eltimler yok ama oğlu vardı oda 22 yaşında çocuğum olduğu için gelmesini istedim 2 kişi olalım diye.eşimde yanımıza gelmişti yazlık yakın biyerde eşimle ağız tartışması yaptılar.bizde evde bişey yok diye markete gittik ,yiğeni gelmedi bizimle, biz marketten gelene kadar bütün eşyalarımızı kapıya koymuş,bizim gitmemiz içinde kapıyı kitleyip gitmiş.21 yaşında ama yeri geldimmi 10 yaşındaki çocuktan farkı yok.eltimde öğrenince kızmış oğluna amcanla sorunun olabilir ama yengen var işin içinde diye.şuan evime gelir gider ama ben eşime saygısızlık yapmamak için en önemlisi huzurumu bozmamak için ses çıkarmadım .aile evlilikte çok önemli benim eşimde benim aileme karşı iyidir kızkardeşimin demediği kalmıyo ama eşim hiç küsmez.yani sizin konunuza bağdaştırmaya çalışıyorum eşiniz ailenizi kabulleniyor affediyor siz onun ailesini kabul etmiyorsunuz ve bu şekilde mutlu olduğunuzu sanıyorsunuz.ama size gelince ben onun ailesine mesafeliyim deyip çıkıyorsunuz içinden.haklı olabilirsiniz fakat evlilik de bi yerde fedakarlık gerektirir oda siz de yok gibi geldi.17 yaşındaki bir delikanlı biyere zorla gitmez heleki birşeye alet edilmeyi asla kabul etmez.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım valla ortada bir hata varsa bunun tek sebebi sensin..

neden mi..daha 3 haftalık evliyken(aslında,bu sürede sizin bulduğunuz her boşluğu yatak odanızda geçirmeniz lazım ama )seni tokatlayan ,yerlerde sürükleyen bir insanla evliliğini sürdürüp,üstüne bide çocuk yaptığın için...

ya bu deveyi güdersin,ya bu diyardan gidersin hesabı sen deveyi seçmişsin..düzenin böyle kurulmuş,böyle devam eder.sen daha çok konular açarsın bence..

allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki başka..

cnm bnm zaten yaptıgı yanlış desteklemiyorum ben..
ama bazı insanlar gerçekten nelleri hakediyo ama bunu harekete dökmek elbette yanlış.
anneme yapılmasını tabiki istemem ama eger geline haksız yere çektiren bir annem olsaydı gider en başta ben verirdim agzının payını..

eğer herşey adil olsaydı zaten o 3 görümcemin de kendi annelerine (yani kaynanama) ağzının payını vermeleri gerekirdi. ama onlar kendi kaynanalarına nasıl davranıyorlar bir bilsen.... hem dövüyorlar hem sövüyorlar. ama benim adım gelin yaaa....
ama allah büyük. allah o görümcemlere de çektirsin inşallahhhh.....

Back
X