''eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim'' bu nasıl bir cümledir ya sen o kişiyle evlenmek mi istiyorsun yoksa eylülde mi evlenmek istiyorsun nasıl bir mantık hiç aklım almadı. hele daha evlenmeden kvalideyle bağrışmalar falan 3 yıllık evli biri olarak söylüyorum sizde seviye bayağı düşmüş bence bitirin ileride dahada farklı boyutlara ulaşabilir
[MENTION][/MENTION]
düğün tarihi ile ilgili rest çekmenizi doğru bulmadım..kayınvalide adayınızlada şimdiden yüzgöz olmuşsunuz,tabii bu sizin suçunuz değil evinize gelip bağırması doğru değil sakinliğinizi koruyabilseydiniz keşke..büyüklerin sizin bir çift olduğunuzu anlaması çok uzun zaman alabilir,birden bire herşey rayına oturmaz,olgunluk ve sükûnetle nişanlınız ve sizin için en doğru olanı düşünmeye çalışın..
Farkında mısın o çocuk askere gidecek ve senin ona köstek değil destek olman lazım ...
Evlilik arefesinde herşey söylendigi gibi olmuyormuş öğrenmiş oldun.
Eviniz , eşyalarınız , işiniz yokken salon tutma telaşına düşmüş , askere gidecek olan sevdiğine '' Eylülde düğün yoksa ben yokum'' diyen bir kız...
Bu aşamada kaynana ile böyle birbirinize bağıracak kadar yüz göz olduysanız evlenince uzak çooook uzak şehirde yaşaman en mantıklısı..
aslında ben seni anlıyorum isler bu noktaya istemeden gelmistir eminim bazen hayatta öyle seyler olur ki sonunda bi bakarız hersey altüs olmus senin sinirlerin bozulmus gerilmissin söylemissin bi laf burda herkes konusuyoda kim evlenirken böyle mantıklıydı yapmayın hepimiz hatalar yaptık sadece isler bu kadar bùyümemistr..bu olayda en kötü sey bence kayınvalidenle olan tartısman hic hos olmamıs keske olmasaydı ama olmusla ölmüse care yok devam etmek istiyosan konus nisanlınla aranızdaki sorunlar hallolur merak etme :)ama kayinvalideye dikkat bundan sonra ben sana diyim :)
merhabalar öncelikle. sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
Ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. haberi de var söylediğimden. iyi de oldu. ama Evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
benim evime gelip sakin konuşulmazsa tabi ki bizde sesimizi çıkartırız. ama k.validem benimle özel olarak konuşsaydı bunlar yaşanmazdı. benim evime gelip bağırması normal mi sizce, ya da o bağırıp ben suscakmıydım ????
aferin sen bu kafayla gidersen eylülde evlenir ekim de de kaynanamla arm çok kötü,eşim beni anlamıyor ,boşanıyoruz diye konu açarsın.azıcık susun bi ya .şimdiki gençler çok sabırsızzzzzzz,evlilik oyuncak değil.sabır ister,emek ister ama sen de o sabrı göremiyorum.en iyisi o oğlancağızı rahat bırak senden kurtulmuş olur .susma sustukça sıra sana gelecek çirkefliğini göster tatlım.
:) mutlaka bu noktaya seni getiren seyler yasamıssındır ben böyle düsünüyorum konusmak cok kolay ama senin neler yasadını anlamak zor düsünün ki bir kayınvalide gelinini arayıp konusmak yerine evine gelip ona ailesinin yanında bagırma hakkını kendinde bulabiliyo bu nasıl bir kisiligi var belli ediyo bakın biz simdi nasıl yanlıs yaptın diyoruz cünkü yanlısı görüyoruz oda tecrübeli koca kadın onun yaptıgı cok daha büyük ayıp noldu oglu agladı siz hic mi aglamadınız nisanlınız yüzünden kocanız yüzünden neler yasadık hangimizin annesi oglan evini bastı böyle (tabiri caizse) bu arkadasımz cok genc ve tecrübesiz ama o yılları eskitmis idare etmesi gereken kayınvalideydi bence tabiki hatalar var ama olayı buraya sürükleyen nedenlerde vardır unutmayalım..
benim evime gelip sakin konuşulmazsa tabi ki bizde sesimizi çıkartırız. ama k.validem benimle özel olarak konuşsaydı bunlar yaşanmazdı. benim evime gelip bağırması normal mi sizce, ya da o bağırıp ben suscakmıydım ????
evet herşeyi konuştuk. askerdeyken ve askere gitmeden önce herşey kesinleşecekti. malesef öyle olmadı...
Kıvırdılar yani?
Az bile yapmışsın o halde..
Kendine güvenmeyen adam şöyle yaparız böyle yaparız demeyecek o zaman..
kendine güvenmeyen aile de boş konuşmicak... nişanlımda onlara göre hareket etti. ama evet son anda çok iyi kıvırdılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?